Перейти до змісту

Бензин подорожчав!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Вчора шалено порадувала мене ціна на А-95 на заправці WOG - 6,28. Ну всьо, думаю, приплили, перехожу повністю на маршрутки. Ввечері їду повз інші заправки, зокрема ANP, ціна - 5,68-5,78. Зранку сьогодні нічого не змінилося. В чому причина такої різниці? Канцініум заганяється чи вони нафту дорожчу купують, чи це VIP-бензин, щоб ті, хто його купує, виглядали кручє?

Поясніть, хто в тємі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Представители ведущих украинских нефтетрейдеров комментируют подорожание бензина весьма сдержанно, мотивируя мировым повышением цен на нефть, ростом курса доллара в Украине и всплеск потребления бензина в связи с началом летнего сезона.

На АЗС Киева продолжает дорожать бензин

http://www.autocentre.ua/news/Events/24124.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коротше, мабуть на всякий випадок заправлюся побільше поки є по 5,68, якщо це встигну...

сумніваюся, що інші оператори підуть не слідом за трендом, який тянуть лідери...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно, і талончиків побільше та подешевше траба набрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно, і талончиків побільше та подешевше траба набрати.

На все життя не запасетесь ;) Стартує пора літніх відпусток - дорожчає бензин. Восени дизпаливо дорожчати буде. Так відбувається кожен рік і ми це мовчки проковтуємо. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну поки сьогодні заправився по 5,68, WOG тримає 6,28, 60 копійок різниці - нефігово...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та щось не зрозуміле, якась не дружня реакція АЗС на підвищення цін. в суботу заправився 92-гим по 5,70, а сьогодні залив 95-го по ціні 5,68. абсурд! :sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та щось не зрозуміле, якась не дружня реакція АЗС на підвищення цін. в суботу заправився 92-гим по 5,70, а сьогодні залив 95-го по ціні 5,68. абсурд! :sm128:

Сьогодні їздив містом і звернув увагу на пусті заправки WOG. Останніх пів року заправлявся тільки в них тепер сюди ні ногою. Побачим чи довго витримає WOG з ціною 6,28 проти ціни Укрнафта 5,68. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все вірно, давно пора перестати туди їздити, тим більше я дуже сумніваюсь що в них пальне краще, хоч і дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє вчора подумав і заправив 20 літрів на ANP по 5,68, щось тєрзают сомнєнія, що вони зможуть довго тримати нормальну ціну, коли всі решта хочуть набарижити...

тепер на WOG і Лукойл буду заправляти хіба в екстрених випадках, мої пару копійок в їхній бюджет не попадуть! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

анекдот в тему:

Почему цена нефти в мире падает, а бензина в Украине - растет?

- Видимо, дорожает то, чем у нас бензин разбавляют...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба заправлятися на "панхімі" там по 5.10 Аи95

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба заправлятися на "панхімі" там по 5.10 Аи95

а що таке "панхім"?, і де це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видно якась козирна точка, не хочуть здавати :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та скажіть де той панхім, і чи нормальний там бензин якщо така ціна.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Арго тримає 5,45 - 92... скіко не заправляюсь, то все ок!!! Ну це для інфи народу...

Вчора ше було так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Панхім" знаходиться в с. Голишів по вул. Садовій, 81, там склад ПММ, але бензин там не разу не купував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, то це в село треба пертись щоб залить петролю? я правильно зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишилося дізнатися де це село :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наприклад заправляюсь на ОККО, по поведінці авто тут найкраще пальне, останній раз 24 травня заливав 95 по 6,18. На Лукойлі і Вогу ціна стояла 6,28.

Про заправки Анп, Аргос, Укрпетроль, Анко-союз чув далеко не найкращі відгуки.

залишилося дізнатися де це село :)

Ось кружечком виділив :)

post-894-1243407632.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наприклад заправляюсь на ОККО, по поведінці авто тут найкраще пальне, останній раз 24 травня заливав 95 по 6,18. На Лукойлі і Вогу ціна стояла 6,28.

сегодня на Лукойлі і Вогу цена опустилась до тех же 6.18.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, дякую, не так і далеко, я вже думав кіломентрів 50 :)

Останнім часом заправлявся на ANP, перед тим раз на WOG (довелося, бо не було нічого близько) - в принципі різниці не помітив, хоча я може ще чайник в цих ділах. Так що поки поки про ANP нічого поганого не скажу, ну хіба що вони сьогодні підняли ціну АЖ до 5,78 :))

а "Панхім" може і потестую коли буде кінчатися те, що заправив, реально цікаво, чому ж така різниця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще для інформації, роздумів, коментарів. З ОККО я на обгін спокійно йду на 5 передачі, На зебині Вога таке зробити тугенько. Заправляю звичайний 95, не мустанг, не пуллс.

І взагалі подумую потихеньку про ГБО.

kudrom, от і сеньк заробив :) напевно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще для інформації, роздумів, коментарів. З ОККО я на обгін спокійно йду на 5 передачі, На зебині Вога таке зробити тугенько. Заправляю звичайний 95, не мустанг, не пуллс.

І взагалі подумую потихеньку про ГБО.

ну, на ГБО так на пятій на обгін буде теж тугенько, але не так фінансаво боляче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажись на АНП дрогобицький бензин, а він трохи стрьомний як на 21 століття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...