Перейти до змісту

Ще вчора це була машина!

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шо цієї ночі стало з авто Вольксваген Гольф 3, можете подивитися на фото! Чи підпал, чи коротнуло - невідомо!

post-6085-1242912301.jpg

Опубліковано

Я живу в тому будинку, що на фоні першої фотки.

Ввечері скину фотки - побачите, як це горіло!

Опубліковано

А смысл гасить? Ради чего? Оно там всё ж выгорает в ноль секунд за десять... Всё равно на металлолом остатки пойдут, даже если и попробуешь тушить...

Опубліковано
Цікаво побачити процес горіння...

Краще цього не бачити. Машина горить дуже швидко.

Ну так другий постер в топіку обіцяв фотки. Я це й мав на увазі.

Опубліковано
щось мені підказує, що це наслідки перемоги Шахтаря вчора ввечері... :(

І я так думаю. Плюс в парку купа неадекватів "відпочиває", гуляю там з дитиною, спостерігав.

Опубліковано

Ось, проглядайте:

post-428-1242977309.jpgpost-428-1242977540.jpgpost-428-1242977642.jpg

post-428-1242977740.jpgpost-428-1242977884.jpgpost-428-1242978017.jpg

Офіційна версія експерта, що працював вночі - коротке замикання електропроводки (машина досить стара), але господар авто не погоджується. Його версія, що це підпал.

Схоже на те, що його ніхто не гасив...

А авто все таки гасили. Просто викликали пожежну команду, коли вогонь вже шугав чи то з лобового скла, чи то з-під капоту на висоту ~1м. Я сам виглянув у вікно лиш тоді, коли почали лопатись колеса - звук лопання привернув увагу. Зважте, що була ніч (01-20), всі люди в будинку спали. Пожежна їхала 10 хв - цього було більш чим достатньо для повного згоряння авто. Висота полум'я була ~ 4м. При фотографуванні я виглядав з-за вхідних дверей (боявся вибуху), відстань до вогню була близько 10м, а в лице пашіло так, як від вогню для шашлика на відстані 1 м!!! Навіть скло поплавилось і пристало до асфальту!!

Так що картина невтішна. Те, що залишилось від машини, вивезли евакуатором 21.05.09 в 8 вечора.

PS. Не купуйте старих авто!! Краще поганенька 9-ка, але нова!!

Опубліковано

Цікаво, а в кіно після загоряння через кілька хвилин бензобак вибухає... Я так зрозумів, що в цьому випадку нічого, крім коліс не вибухало, а то в будинку не було б половини шибок.

Опубліковано
Цікаво, а в кіно після загоряння через кілька хвилин бензобак вибухає...

Та то в кіно...

Але дійсно боялись, щоб не вибухнуло, бо шибкам була б хана!!

Слава Богу, що бензобак був майже порожній - госпдар казав, що літрів 4-5 залишалось...

Опубліковано

Жалко конечно хозяина :( Но ИМХО что у новой 9-ки есть больше возможностей воспламенится чем у б/у иномарки.

Опубліковано

Жалко конечно хозяина :( Но ИМХО что у новой 9-ки есть больше возможностей воспламенится чем у б/у иномарки.

Дімон - стопудофф!!!! Краще 3-й гольф ніж нова "дєвятко"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...