Перейти до змісту

Проблема з системним блоком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недавно купив комплектуючі. Вирішив сам зібрати системник I-раз. Все склав ніби правильно. Вмикаю на 1хв. Радіатор на процесорі гріється до 100 якщо не більше. Зображення нема ніякого екран чорний. Підскажіть що робити

Опубліковано
процесор amd athlon x2 7750+ black мат.плата asus m2n-sli

А зайти на сайт асуса і подивитись чи пітримую твоя материнка цей процесор , релігія не дозволяє. :D

обнови біос ,і буде тобі счастя , якщо ще процесора не спалив.           Asus

Опубліковано
а як перешити біос

Заходиш на сайт виробника, шукаєш відповідну матиринку, дивися новий біос, качаєш файл з біосом, програмкою для прошивки.

там як правило є рідмі, або написано на сайті шо да як, є, як правило, декілька варіантів - перепрошивка з доса, вінди, загрузка з сіді, чи флопіка...

але в твоєму варіанті є проблемка, тобі потрібно попроще проц, шоб запустити материнку, власне перевіриш чи мать робоча та тоді перешиєш сам біос...

на жаль з АМД не дружу то в останньому питанню не помічник тобі... шукай хто допоможе в тому питанню

Опубліковано

Rock, скопіюй той текст де пише, що дана материнка не підтримує цей проц, а то я щось дивлюся і ніби тримає АМ2+, аж соромно :blush:

Опубліковано
Вирішив сам зібрати системник I-раз. Все склав ніби правильно.

скорее всего первый блин комом и сложил ты его неправильно...

Опубліковано

Занеси до того, у кого купляв, краще всього, якщо є можливість (мамка, проц, пам’ять). Якщо нема, можеш до мене принести - розберемось, де собака порилась.

Опубліковано

по тій же ссилці що дав Rock сказано, що процесори Athlon X2 7750+ опізнаються біосом з версії 0903. Перевір чи в тебе така версія (при загрузці компа можна побачити версію). Якщо версія та, то можливо проблема не в біосі.

Опубліковано
Перевір чи в тебе така версія (при загрузці компа можна побачити версію).

дельный совет...

с учетом, что

Зображення нема ніякого екран чорний

2 топикстартер:

1. что тебя надоумило самому вдуг собирать?

2. отнеси все это знающим людям. пива не забудь (сорта предварительно оговори). они тебе проверят, скрутят, проц пастой намажут правильно...

2 всем, кто собрался первый раз самостоятельно собрать комп:

сначала понаблюдайте как это делают профессионалы, покурите матчасть и маны...

я, например, сейчас вряд ли буду сам скручивать железо, хотя 10-15 лет назад делал это почти с закрытыми глазами...

Опубліковано
по тій же ссилці що дав Rock сказано, що процесори Athlon X2 7750+ опізнаються біосом з версії 0903. Перевір чи в тебе така версія (при загрузці компа можна побачити версію). Якщо версія та, то можливо проблема не в біосі.

Прочитай уважно перший пост. Там вказано що на екрані геть нічого не відображається. Він не реагує на системний блок.

Опубліковано

Слухай дядю Shura і роби як він тобі каже, а такого намутиш, що довго будеш інших потім вчити чухаючи потилицю!

P.S.

Маю власний досвід, але на набагато скромнішою системою. Тепер сам вже збираю бо бачив як це робиться.

Опубліковано

комп'ютер заніс до майсра. Системник я склав правильно. Більше всього що це проблема в біосі. Хоча він його ще не перешив. Результат буде відомий завтра.

Всім велике дякую!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

А ти коли кулер ставив на процесор, то термозмазкою не забув змазати дно кулера і верх процесора?

Опубліковано
А ти коли кулер ставив на процесор, то термозмазкою не забув змазати дно кулера і верх процесора?

В першому пості написано, що радіатор на процесорі нагрівається, значить з теплопередачею від проца до радіатора все добре. Було б гірше, якби проц грівся, а радіатор лишався холодним.

Я давно не цікавився процами AMD і не знаю всіх тонкощів, але припускаю, що BIOS не знає такого процесора і дає на нього напругу більшу, ніж йому потрібна, тому і гріється так сильно. Якщо я правий, то цілком можливо, що проц вже потрібно буде новий купувати (і добре, якщо тільки проц).

Опубліковано

Термопаста вже була намазана при купівлі на кулері

Опубліковано

Скоріш за все шо Plum правий. Біос не знає такого процесора і не може виставити напругу. В принципі вроді як захист від такого мав би бути, але хз...

Опубліковано
Термопаста вже була намазана при купівлі на кулері

Тобто процесор на мат.плату продавець посадив?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...