Перейти до змісту

Гуде кулер відеокарти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Місяці зо два назад при включенні компьютера почав сильно гудіти кулер відеокарти (Radeon HD 2600 Pro). Спочатку досить було вимкнути і знову ввімкнути компьютер, щоб гул припинився, ала тепер цього вже не достатньо - гул припиняється лише після легкого приторможуванні вентилятора рукою, далі він працює безшумно.

Хтось підкаже, як з цим боротись - чи підлягає вентилятор ремонту, якщо ні, то де можна купити новий?

Опубліковано

Колись давно в мене була точнісінько така ж проблема на TNT2, а пізніше в мого кума на Radeon 9600, все вилікувалося перезмазкою підшипника! (змазку проводив звичайним автомобільним маслом)

Опубліковано

Що змазати не мішало б, про це я здогадуюсь :) , але ніколи з таким не мав діла - не знаю, як до тих підшипників добратись (тобто, як його розібрати, щоб зовсім не зламати...)

Опубліковано

Дякую, проблема вирішена. Хоча, як сказав спеціаліст, ненадовго - потрібно було зразу, як тільки з"явився гул, змазати підшипники, а не тягнути з цим кілька місяців... :( Так що доведеться найближчим часом новий кулер шукати...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...