Перейти до змісту

Проблема з icq та skype

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Використовував на домашньому компі аську через квіп, але так як вдома мало користуюсь , тому заходив вже давно.Сьогодні необхідно було поставити скайп - з"явилась проблема , скайп не підключався, вирішив попробувати аську , те саме.інет працює, а месенджери не підключаються.

навіть не знаю чому , пробував порти міняти - ефекту нуль.Підскажіть в чому може бути проблема?.

Опубліковано

Може брандмауером десь перекрив порт, чи заблокував їх мережеву активність, спробуй вимкнути і скажеш результат

Опубліковано

Відключив все . прописав в винятки порт аськи все одно, вже пів години йле з"єднання і нічого аська не каже.

Опубліковано
на роботі виключити не забув (чи де там користуєшся аською)?

Не грає ролі. Воно б викинуло там де відкрито і підключило би дома. Тим паче проблема не тільки з аською, а і зі скайпом.

http://o.aolcdn.com/aim/gromit/icq2go/gm/0...WidgetMain.html - васька буде працювати, інфа 100%. На рахунок скайпа - важко сказати.

;) ну це ж не вирішення проблеми...

Ogirok

цікавить наступне:

- хто надає тобі послуги Інтернет

- чи пінгуються сайти? наприклад login.icq.com (login.messaging.aol.com) або skype.com

- які ІР адреси ти отримуєш коли пінгуєш дані доменні імена

- зроби трейсроут на один з цих сайтів (tracert skype.com)

- чи використовуєш в браузері проксі? Перевірити можна так:

icon_plus_1.gifДля Internet Explorer

1016270e1bdc.jpg

c0a4352100d2.jpg

icon_plus_1.gifДля Firefox

22ac9d85af5d.jpg

187435a1696c.jpg

Тут приведені приклади налаштувань без використання проксі, якщо у тебе на останньому скріні налаштування відрізняються, зроби прінтскрін і кинь сюди.

Опубліковано

Інтернет у мене ОГО , самий прикол , що раніше аська працювала.

Проксі немає.Фаєрволи повідключав.Що ще може бути - не знаю

Опубліковано

Кхм. А який, перепрошую, ICQ клієнт ви користуєте, справа в тім, що деякі клієнти не хочуть з'єднуватися із сервером. У колеги QIP здох. Осліп, вірніше - не бачить нікого. Лише сервіс QIP.ru працює. Типу свій сервер. Спробуй змінити клієнт і спробувати достукатися.

Щодо скайп - то хз, я ним не користуюся вже давно.

Дома теж ОГО!, Квіп працює без проблем. Торенти і все інше теж. Спробуй замінити в налаштуваннях альтернативний DNS на 4.2.2.2

Опубліковано

Стояв квіп, змінив на icq 6.5 .

пробував днси різні, тут на сайті вже були теми по приводу налаштування з"єднання.

Опубліковано

Ти не відповів на всі питання, які я задав..

пробував днси різні, тут на сайті вже були теми по приводу налаштування з"єднання.

Якщо не використовуєш проксі і сайти відкриваються браузері то DNS працює нормально.

Опубліковано

дякую всім, питання вирішив. Перед установкою скайпа некоректно вигрузився фаєрвол і перекрив порти, після перезагрузки , підстройки фаєрвола все працює.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...