Перейти до змісту

Microsoft Train Simulator

Starui_Diya4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1186647528_microsoft_train_simulator.jpg

Жанр: Симулятор поезда

Разработчик: Kuju Entertainment

Издатель: Microsoft

Минимальные требования: CPU 350 MHz, 32 Mb, 16 Mb Video

Рекомендуемые требования: CPU 500 MHz, 64 Mb, 32 Mb Video

Вашему вниманию представлен один из лучших симуляторов поезда Microsoft Train Simulator. У вас несть уникальная возможность прокатится по живописным местам Земли на различных поездах. Игрушка не издавалась в России, так что язык английский, но это абсолютно не мешает игровому процессу.

Комусь треба? Залити?

Опубліковано

Я розчислився як грати. Гра прикольна. Я зараз ганяю швидкісний поїзд в 1 годині ночі і зливу... Але весна...

Класика...

ТУТ МОЖНА СКАЧАТИ ДОПОВНЕННЯ І ПОТЯГИ

ВАГОНИ УКРАЇНЬСЬКІХ ТИПІВ!!!

Опубліковано
Я розчислився як грати. Гра прикольна. Я зараз ганяю швидкісний поїзд в 1 годині ночі і зливу... Але весна...

Класика...

ТУТ МОЖНА СКАЧАТИ ДОПОВНЕННЯ І ПОТЯГИ

ВАГОНИ УКРАЇНЬСЬКІХ ТИПІВ!!!

Ти вже якесь скачяв доповнення???

Опубліковано

Скачав україньський потяг! Там тільки скачуєш інсталятор доповнення і він автоматично знаходить папку з грою. Просто інсталюєш і граєш (появляється новий потяг). Аще багато маршрутів і різних доповнень!

Опубліковано

В дитинстві хотів бути машиністом. Потяги і зараз захоплюють.

Поставив цей симулятор, і дитяча мрія хоч трохи, хоч і віртуально, але збулась.

Опубліковано

Хто може залити будь-ласка на ФТП маршрут для потягів "ФАСТІВ-КИЇВ".

СКАЧАТИ

Файл займає 234 мб. Добавляє в маршрути реальний Київ і його окрестності.

З мене як завжди +.

Опубліковано

Сам хотів поставити цей маршрут. Якщо влаштовує, то ввечері заллю на ФТП? Бо на роботі Візор, доступу до обмінника немає.

Опубліковано

Добре. Я собі доки поставив маршрут "Київ ст. Т. Шевченка" і ще щось. І поїзди наші поставив. Прям Укр-Залізниця:)

Опубліковано
Я собі доки поставив маршрут "Київ ст. Т. Шевченка" і ще щось.

Цей маршрут брав звідси? Встановлюється без проблем?

Я сьогодні теж займусь встановленням рідних просторів Укрзалізниці. Вчора трохи обкатався. Тепер буду гонсати.

Опубліковано

Залито.

LINK

P.S. Пропоную надалі нові маршрути заливати в папку Routes. Також можна створити окрему папку для завантаження нових сценаріїв.

Опубліковано

Залито.

LINK

P.S. Пропоную надалі нові маршрути заливати в папку Routes. Також можна створити окрему папку для завантаження нових сценаріїв.

Піддержую пропозицію.

Опубліковано

*в процессе обсуждения Microsoft Train Simulator'a*

S: Ы. А у майкрософта есть ещё симуляторы?

Е: Угу. Flight, Space-Simulator'ы... Майкрософт вообще спец по симуляторам.

S: А Windows - что, симулятор операционной системы?))

Опубліковано
Добре. Я собі доки поставив маршрут "Київ ст. Т. Шевченка" і ще щось. І поїзди наші поставив. Прям Укр-Залізниця:)

Пробував встановити маршрут Київ-Фастів, і щось нічого не виходить.

Розкажи по-порядку процедуру апргейду гри, так би мовити, до рівня "Укрзалізниця", що за чим і як. На даний момент я нічого не додавав, гра чиста, тобто як встановив з інсталяхи так і є.

Можливо найкраще буде розказати на якомусь конкретному прикладі. Я так розумію, що спочатку ставим маршрут, потім сценарій для нього, і насамкіце встановлюєм весь рухомий склад який передбачено у виконанні сценарію.

Думаю детальне роз'яснення буде цікавим і корисним не тільки мені.

Опубліковано

І так стами м маршут (Фастів-Київ). Запускаємо інсталяху:нажимаємо -next,- I accept the agreement,-next,-next, вказуємо папку з ігрою( D:\Games\Microsoft Train Simulator),-install. Все маршус встановлено.                                        Дальше установлюємо сценарій для маршуту. (але я не вмію установлювати сценарії з розширенням .APK). Якщо це архів розархівовуємо і всі папки, крім CONSISTS, копіруємо в(D:\Games\Microsoft Train Simulator\ROUTES\Fastov-Kiev).      Все сцерарій встановлено. А продвежной состав установлюємо так: Запускаємо інсталяху:нажимаємо -next,- I accept the agreement,-next,-next, вказуємо папку з ігрою( D:\Games\Microsoft Train Simulator),-install. Все. 

Вибачяюсь, може не грамотно написано.

Опубліковано

Народ, велика подяка за роз'яснення! Зараз буду пробувати.

P.S. Ще невелике питання. Якщо я встановлюю якийсь "наш" маршрут і сценарій під нього, то відповідно відразу ставлю і локомотив який передбачено цим сценарієм. А чи потрібно встановлювати всі вагони укр. типів та шляхові об'єкти?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...