Перейти до змісту

Need for Speed: Shift / NITRO / World Online

PitBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну наскільки я розумію, тепер серія NFS буде розвиватись в кількох напрямках. Один з них -- кільцеві гонки -- ми бачимо в Shift, і треба визнати, що з задачею розробники справились на тверде 4+. Інший напрямок ми побачимо в Nitro, це буде більш звичне для гравців продовження серії NFS -- міські вулиці, поліція, звична прокачка тачок. Ну а NFS World Online буде третім напрямком, своєрідним online-авто-rpg :)

NFS: Nitro E3 Trailer

Ігрове відео NFS: Nitro

Фактично розробники намагаються розділити NFS на (псевдо)симулятори і аркади. Можливо, з часом лишиться лише один напрямок, який більше сподобається гравцям. Особисто я такі експерименти сприймаю з радістю, бо перетворення NFS на незрозумілу хіп-хоп-культурну аркаду мені не подобається, все що вийшло після NFS Most Wanted і Porsche Unleashed -- галіма попса.

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене поки 16 рівень по балах і 3 рівень по зірках (161 зірка, 4 лишилось до 4 рівня). Але я зрозумів, чому не міг нормально їздити -- в мене була включена сама легка схема керування, воно і рулити допомагало, і гальмувати, і не давало в занос йти. Зараз переключив на наступну по складности схему і їздити стало набагато зручніше і звичніше. Вже можна проходити повороти на майстерному рівні, з проходом в заносі проблем немає.

Можу сказати одне -- серед всіх NFS в цій найдосконаліше керування! Заради цієї гри варто купити кермо з фідбеком (в куплю/продам хтось продає таке як в мене за 350 грн -- рекомендую взяти ;)).

А от дріфт мені поки так і не дався :(

Опубліковано
В мене поки 16 рівень по балах і 3 рівень по зірках (161 зірка, 4 лишилось до 4 рівня)

В мене 15 рівень і 185 зірок

Опубліковано
В мене поки 16 рівень по балах і 3 рівень по зірках (161 зірка, 4 лишилось до 4 рівня)

В мене 15 і 185 зірок

А в мене 17 рівень і 299 зірок.

Щодо дріфту - то мені також важкувато його проходити.

Опубліковано

В мене 15 і 185 зірок

Це значить, що я на меншій кількості заїздів заробив більше балів, бо тільки на кількох заїздах я набрав не максимальну кількість зірок (на одну менше, за додаткові завдання) :)

Опубліковано

shift20090.jpg

19 рівень (116403 бала), 208 зірок (ще треба 72 до 5 рівня), дві BMW (135і і M3 Е92 в максимальному заряді) і Pagani Zonda R в гаражі :0002:

Ех, шкода мало часу на гру маю!... :(

P.S. До Shift'а вже не пам'ятаю коли востаннє грав якісь гонки. Напевно з пів року тому underground з сином по сітці.

Опубліковано

Та я теж чекаю Д3, Сталкер: поклик Прип'яті і Мафію 2, але це не заважає насолодитись кількома годинами NFS: Shift

В реальному житті я зараз їжджу набагато спокійніше і акуратніше, ніж кілька років тому, то хоч в NFS "відірвусь" :)

Опубліковано

Відразу після GRID спробував NFS. Враження, що керованість машини, як в паршивій гонці на мобільному телефоні. В якійсь з цих ігор фізика неправильна, бо поведінка абсолютно різниться.

Кому на клавіатурі дуже класно грається - скиньте скріншот своїх налаштувань, там де виставляються допоміжні системи. Як тільки я з ними не грався, нормальної поведінки авто добитися не можу. Ось такий скріншот:

post-761-1253728858.jpg

Опубліковано

Підкажіть що за проблема. Раніше запускалася на весь екран,а тепер тільки на якусь 3 частину і в рамці.Я натискаю щоб на весь екран і нічого не робиться.Зображення виходить нижче екрану і всього не видно. Вже переставив 2 рази і та сама проблема.(сама гра працює).

Опубліковано
Кому на клавіатурі дуже класно грається...

взагалі не уявляю як можна в це на клавіатурі грати??? а газ в повороті в третину давати? а в апексі колеса тримати повернутими на градусів 10? як це можна зробити на клаві???

Опубліковано

Іграв я Шифт! так шось управління там кончане.... чи то може шо на клавіатурі справді неграються в такі ігрушки!

Останнє шо грав із НФС було МостВонтед. Так як так мона було перекваліфікувати ігрушку блін!

мені не сподобалась взагалі

Опубліковано

якщо чесно то в мене пропало бажання до цієї гри.. якась вона обмежена :( тупо по треку їздити.. а в чому кайф ? моствантеД рулить ;)

Опубліковано

Також неподобається по треках кататись :( більш до вподоби по місту поганяти, ментів покоцати:) Жду Need for Speed: NITRO яке має вийти вроді 17 листопада.

Опубліковано
:D нарешті вийшла перша нфс що ставить хоч якийсь виклик майстерності саме драйву, з хоч грамом чесності і фізики - зразу "круті шумахери" заскулили за старою доброю моуст вонтед
Опубліковано

Не хочу нікого ображати, але most wanted -- параша, яка не має абсолютно нічого спільного з реальним керуванням автомобілем. Тупа аркада, розрахована на підлітків і школярів. А shift -- добротний напів-симулятор з більш-менш чесною фізикою і заточкою не на "сині вогники на форсунках склоомивачів і цицькатих баб", а на вміння керування автомобілем. Однозначно -- краща гра в серії.

Опубліковано
post-4223-1253739004.jpg

тільки так зумів пройти дріфт і взяти 6/6*

так граю і дальше

А в дріфті воно і так, здається, все відключається. Принаймні система стабілізації точно відключається.

Я їжджу з увімкненими abs, tc, esp. Допомогу в куруванні/гальмуванні виключив, бо з ними не зручно їздити і нереально конкурувати з суперниками на вищіх рівнях.

Опубліковано
:D нарешті вийшла перша нфс що ставить хоч якийсь виклик майстерності саме драйву, з хоч грамом чесності і фізики - зразу "круті шумахери" заскулили за старою доброю моуст вонтед

а це ти до чого ляпнув ? Мені фізика і керування супер тільки по треках не цікаво їздити, по місту краще було б де зустрічний рух присутній, де є вузькі вулички та трампліни ))) це є фан а не професійний симулятор для віддочки керування справжнього авто..

Не хочу нікого ображати, але most wanted -- параша, яка не має абсолютно нічого спільного з реальним керуванням автомобілем

Це також нівякі ворота, в мене стаж керування досить великий (останій рік майже не керую), так хочеться красок ака гламуру гермейського а не тупі треки, проти фізики нічо не маю проти навіть навпаки з цим все супер але і

"сині вогники на форсунках склоомивачів і цицькатих баб"
зовсім не помішали б .
Опубліковано

Ну от для любителів всього описаного вище є Most Wanted, а для любителів чистого драйву без гламуру -- вийшов Shift, який в світових рейтингах вже займає верхні позиції. Всі задоволені, всі отримали що хотіли. Алєс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...