Перейти до змісту

Продам ВАЗ 2106

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З ціни, виставленої в першому пості - я припустив, що Ванус-такі да - нащадок народу Мойсеєвого.

Але третій пост мене перконав: Ванус - таки українець!

Нова "сімка" (2008 рік), а не десятилітньої давності коштує 41 тис.

А Таврію нову можна взагалі за 32 тис. купити.

Так що 20000 грн. (2500 баксів) за 10-літній хлам - це як в тому анекдоті:

Пішов мужик на базар корову продавати. Сказав жінці:

- Менш, як за 10 тисяч баксів корову не продам!

Жінка покрутила пальцем у скроні, та нічого не сказала.

Прийшов дядько на базар, стоїть, продає, народ глузує з його ціни. Але ввечері таки повертається додому без корови, ще й несе в руках дві курки.

Жінка питає:

- Що, продав-таки за 10 тисяч баксів?!!

- Ні! Зате обміняв на двох курок по 5 тисяч баксів кожна!

Опубліковано
З ціни, виставленої в першому пості - я припустив, що Ванус-такі да - нащадок народу Мойсеєвого.

Але третій пост мене перконав: Ванус - таки українець!

Нова "сімка" (2008 рік), а не десятилітньої давності коштує 41 тис.

А Таврію нову можна взагалі за 32 тис. купити.

Так що 20000 грн. (2500 баксів) за 10-літній хлам - це як в тому анекдоті:

Пішов мужик на базар корову продавати. Сказав жінці:

- Менш, як за 10 тисяч баксів корову не продам!

Жінка покрутила пальцем у скроні, та нічого не сказала.

Прийшов дядько на базар, стоїть, продає, народ глузує з його ціни. Але ввечері таки повертається додому без корови, ще й несе в руках дві курки.

Жінка питає:

- Що, продав-таки за 10 тисяч баксів?!!

- Ні! Зате обміняв на двох курок по 5 тисяч баксів кожна!

Цей "10-літній хлам" може прослужити ще більше ніж ця нова Таврія, або ж "сімка". Якість теперішніх жигулів із старими порівнянню не підлягають ІМХО! Ну згідний що дивлячись який стан в даної шохі, але ж таке знущання не доречне, та без грунтовного змісту в словах!!! ;)

Опубліковано
Цей "10-літній хлам" може прослужити ще більше ніж ця нова Таврія, або ж "сімка". Якість теперішніх жигулів із старими порівнянню не підлягають ІМХО! Ну згідний що дивлячись який стан в даної шохі, але ж таке знущання не доречне, та без грунтовного змісту в словах!!! ;)

Ти не правий. Якщо їй 10 років то вона десь приблизно 98 р.в. ВАЗи більш менш нормальної якості робили десь до середини 80х років. Дійсно якісні машини були взагалі до 74 року. А все те що робилося після 1991 - це відра з гайками.

Опубліковано

Можна виложити фотографії і останню ціну, а то 20000грн. за вітчизняне корито з болтами 10ти річної давності – надто круто.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...