Перейти до змісту

не можу зайти на "контакти"!

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

в мене тож зайшло, після того, як я зайшов через проксі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене все норм, без усяких проксі серверів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знач хз) но я почистил куки и сразу зашло в туже минуту)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Задля попередження захворювань ЦНС та головного мозку пропоную утриматись від відвідувань сайтів типу вконтакте та одноглазікі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже другій день я не знаю шо робити :huh:

І слава Богу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задля попередження захворювань ЦНС та головного мозку пропоную утриматись від відвідувань сайтів типу вконтакте та одноглазікі. :)

чому? ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сказали ж :

Задля попередження захворювань ЦНС та головного мозку

:D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Судя по всему, я удалил страницу Вконтакте. Теперь считаю эти социальные сети зомбированием. За это время я мог бы выстругать сувенирную деревянную ложку, склепать бумажную модель танка, самолетика, раскрасить их. В прочем скажу одно: социальная сеть - фейк. Может и найдете там друзей или одноклассников, но я не хочу, чтобы любой Вася или Петя мог смотреть о мне информацию. Я могу например влиться под твоим одноклассником и вычитать всю инфу о тебе. Имхо соц. сети это полный бред.

Короче я просто говорю, что решения нужно принимать. Надоело как в классе или на улице обсуждают " а ты отметилась на фото", или "я нашла красавчика вконтакте". А в итоге получится полный Ишак.

Когда я подумал, зачем мне это, я пришел к выводу что мне "это" не нужно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де скопіпастив?

Чи невже сам допер?

:)..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам написав. Мені набридло дивитися на безтолковні аватари з репирами в кепках, з скейтами, плюшками і т.д. Буду рідних відучати від одноклассників і контактів.

Хочу краще зайнятися якимсь хоббі. Типу моделюванням чи конструкцією. Можливо хоч з цього буде толк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ключове слово "можливо" чи "буде" ?? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був, є і буде!:)

Треба бути оптимістом і лікуватися від суржика і інтернет хвороб.

Просто на російській мові це звучить для всіх форумчан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж зареєстрований в "Контакті" але заходив максимум 7 разів. Ну не розумію я цієї масової істерії навколо цього веб продукта :sq_ye:

Прийдеш до знайомих, відразу починають торічити про цей сайт. Це якась пошесть XXI століття. Скоро пережене СНІД за темпами поширення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vkontakte.ru/?id52732180 - ааааааааааааааа, це жесть, ну і морда!!! блін, як таких в інтернет пускають.прикол може і старий, зате ефект який!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vkontakte.ru/?id52732180 - ааааааааааааааа, це жесть, ну і морда!!! блін, як таких в інтернет пускають.прикол може і старий, зате ефект який!

Це перевірка на тих, хто там зареєстрований? Я морду не побачу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да.. жесть..як таких вконтакт можна пускати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це перевірка на тих, хто там зареєстрований? Я морду не побачу...

якщо поставити знак питання перед id то при переході за посиланням буде редірект на власну сторінку користувача. інколи смішні казуси бувають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пише, що сторінка видалена. Напевне не зміг витримати вопробовування славою :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...