Перейти до змісту

Молода українська рок-група White.


Rakot

Рекомендовані повідомлення

Недавно був на фестивалі української рок-музики "Рок Січ"... Фестиваль - просто супер! Велике спасибі Скрипці, за те що його організував :mdr: !!! Виступали лишу україноспівні :mdr: групи. Я вважав, що українського року не має, але на превелику мою радість я помилявся: український рок є!

Звичайно переважно я був на "Вежі"(там було три сцені: перша - Ротонда, на якій виступали виконавці... хм-м, напевне, хіп-хоп музики, бо на кінець виступав ТНМК, друга сцена - Баржа, на якій виступали поп-рок групи, ну і третя сцена - Вежа, де грали хард-рок та метал!), і запримітив дві цікаві групи. Перша - це Фліт, який я вже слухав до того. Група весела, хоча на хард-рок дуже не похожа(А точніше, зовсім не схожа). А друга група - White. Молода група, яка має лише п'ять композицій. Слухачі були просто шоковані! Група була настільки зіграна, що я б сказав би, що цей гурт існує вже не один рік, а насправді, вони існують лише три місяці.

Так ось і моє запитання :mdr: : коли вийде їх перший альбом, та може хтось був також на "Рок Січі", я б хотів почути відгуки про цю молоду рок-групу! Бо це справжній український рок, і ми його будемо підіймати разом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, всім хто цікавиться українським роком раджу завітати на сайт "Рок Січі":

http://rocksich.com

а також, хто цікавиться групою White заглянте сюди:

http://www.white-band.ws

Пишіть ваші враження...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок W.H.I.T.E - сподобався кліп. Досить непогано.

/W.H.I.T.E - Місто снів/

Зараз слухаю Другий подих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...