Перейти до змісту

Havy Metal

Jordan23

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Rage, Helloween, Rhapsody - это Speed Power, а не "Havy" :friday:

но если интересуешься, загляни вот сюда:

http://www.elutsk.com/vip2/media_audio.shtml

вдруг что-то интересное найдется для обмена

Опубліковано
Manowar, Helloween, Iron Maiden, Rage, Rapsody, Accept

Залий пліз Manowar, і якщо є то поділись такими групами як Hammerfall, Thunderstone, Motorhead!!!

Якщо тобі треба тяжка музика пиши!!! (Є кліпи)

Опубліковано
Manowar, Helloween, Iron Maiden, Rage, Rapsody, Accept

Залий пліз Manowar, і якщо є то поділись такими групами як Hammerfall, Thunderstone, Motorhead!!!

Якщо тобі треба тяжка музика пиши!!! (Є кліпи)

Щасс заллю...

Опубліковано
Manowar, Helloween, Iron Maiden, Rage, Rapsody, Accept :smile-zachot:

А HelloweeN не міг би залати? А то цікаво послухати...

Опубліковано

Manowar, Helloween, Iron Maiden, Rage, Rapsody, Accept :unsure:

А HelloweeN не міг би залати? А то цікаво послухати...

Льогко...

• 5 років потому...
Опубліковано

Народ порадьте що можна послухати з треш металу або хеві.Раніше коли було мені років 15 слухав Металіку,Сепултуру,Слеєр.Потім все це закинув ну а от по трошки повертаюсь.На сьогоднішній день слухав такі групи дуже сподобалось.Moonlyght,Orphaned Land,Trivium,(Dark_metal)Agalloch - Ashes Against The Grain_2006,Graveworm .На сьогоднішній день я слабо розбираюсь в направленнях,якщо щось не так написав вибачайте.

Я от що думаю може тут зробити таку фішку як викладання роликів які сподобались і ділитись ссилка.Ну і звісно спілкуватись на цю тему і все таке.Але я бачу що тут мало таких людей що слухають таку музику,тема так давно а відгуків на жаль дуже мало.Ну що будемо виправляти ситуацію????

Опубліковано

Вбий на youtube "Thrash Metal", "Heavy Metal", слухай та вибирай, що більше до вподоби.

п.с. сабж - зачот ))

Я це розумію,але хочеться на цьому сайті щоб фани спілкувались що хто слухає і все таке.Ви не повірите не давно зарегався на форумі фанатів Prodigy так і там знайшов ці групи,хоча відношення стилю гри самі розуміїте(не одинакові)

Опубліковано

ого... 6го року темку апнули :)

2Penja78

Ну Trivium, Orphaned Land і тд - вже далеко не треш. Тобі в бік мелодік дезу/металкору/прогресіва дивитись треба.

Опубліковано

2Penja78

Ну Trivium, Orphaned Land і тд - вже далеко не треш. Тобі в бік мелодік дезу/металкору/прогресіва дивитись треба.

Дякую за підказку!!!!!!!!!!Ось можна розпочинати спілкування.А от хто що підкаже на рахунок викладання роликів,ну і всього що я вище писав.Можливо мені щось інше іще сподобається,головне щоб було з чого вибрати.Ну так що робимо викладання роликів чи посилань?

Опубліковано
А от хто що підкаже на рахунок викладання роликів,ну і всього що я вище писав.

та запросто - тільки то певно потрібно створювати (чи апати) відповідну тему в розділі Rock, Metal, Alternative, Indie, Punk

Опубліковано

Як правельно зробити?Ця ж тема називається Новини, афіши, обговорення.Чи потрібно по новому назвати?Я не вкурсі як правельно зробити.Чи можна і тут продовжити.?

Опубліковано
А от хто що підкаже на рахунок викладання роликів,ну і всього що я вище писав.

та запросто - тільки то певно потрібно створювати (чи апати) відповідну тему в розділі Rock, Metal, Alternative, Indie, Punk

Пройшовся я по темі Rock,Metal,не має тут такої теми яку я хочу запропонувати.Там в основному гурти і обговорення а посилань не має чи рідко зустрічаються.От і хочеться створити (але не знаю як і правильно),тему щоб всі хто слухає тяжку музику викладали свої посилання,ролики на улюблені гурти.Людина яка зайде в цю тему змогла б для себе можливо щось новеньке відкрити в тяжкій музиці.А і тему виключно метал і його підвиди.Крім таких напрямків як рок,альтернатива,панк і тому подібне.Можливо модери прочитають моє повідомлення і підкажуть що зробити?Чи хтось з більшим стажем на сайті?

Опубліковано
Пройшовся я по темі Rock,Metal,не має тут такої теми яку я хочу запропонувати.

Ця нє?

та в принципі можна і там і тут,головне питання чи модератори не будуть проти як всі почнуть закидувати ролики,все таки навантаження на сайт.Ладно я звяжусь з одним із них запитаюсь,можливо іще хтось знає особисто когось із головних,запитайтесь народ.

Опубліковано
все таки навантаження на сайт

навантаження на сайт нема - в пост закидуються не кліпи, а посилання для плеєра - навантажується твій браузер

Опубліковано

2Penja78

фігассє, "це ж моя пісенька..." (Петрик П"яточкін) :90:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...