Перейти до змісту

Продам DDR2 1Гб

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

DDR2 667Mhz 2x512, назви не знаю, працювала без збоїв, останній рік лежить без діла. Ціна 70 грн

post-6301-1240689050.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DDR2 667Mhz 2x512, назви не знаю, працювала без збоїв, останній рік лежить без діла. Ціна 70 грн

одну планку продасиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одну планку продасиш?

Там і так ціна за дві планки, нижча плінтуса. 1 гіг за 70 грн, я вже розпродую останню партію тому так дешево :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одну планку продасиш?

Там і так ціна за дві планки, нижча плінтуса. 1 гіг за 70 грн, я вже розпродую останню партію тому так дешево :blush:

ну, ні то ні. хоча я думаю і по одній якби продавав вони б у тебе не залежались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одну планку продасиш?

ну, ні то ні. хоча я думаю і по одній якби продавав вони б у тебе не залежались.

Хм а скільки ти пропонуєш за планочку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех якби ДДР 1...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех якби ДДР 1...

Пам'ять на манібеці три дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

якщо вона буде працювати разом з самсунгівською 533 яб забрав а так незнаю, що це в тебе точно за фірма......... якшо то пиши в асю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...