Перейти до змісту

Продаю Club3D Radeon X1800XT 512Mb DDR3 VIVO

Serpent

Рекомендовані повідомлення

Отже, продається моя відеокарта ATI Radeon X1800XT 512Mb 256bit DDR3 VIVO PCI-Ex16.

Експлуатувалася в штатному режимі без розгону. Шумна стокова турбіна була замінена на тиху і ефективну Arctic Cooling Accelero X2. Комплектація майже повна (за винятком книжечки-інструкції :)):

• коробка

• адаптер-розгалужувач для HDTV і VIVO;

• кабель S-Video;

• HDTV кабель і перехідник;

• 2x DVI to D-Sub -перехідника

• шнур для підключення додаткового живлення відеокарти;

• диски з іграми, ПО, драйверами.

Ціна: 500грн, АРГУМЕНТОВАНИЙ торг .

Пропозиції сюди, в ПМ, або аську 2601051.

P.S. БЖ для неї бажано не менше чесних 350W або 400-450W китайських.

Дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені потрібна відеокарта (якщо модератор прийме це за флуд чи флейм хай просто видалить це повідомлення), але я тут зробив деякі розахунки.

Аргументований торг:

Ціна одного кадру/с. на цій Б/У відеокарті в іграх 2007 - 2008 років, виходить вища ніж на новенький HD3650 з гарантією, що вже зараз можливо придбати за 484 грн. Ціна новенького Accelero X2 в районі 138 - 180 грн.

Тим більше такого монстра прогодувати не кожен б.ж. зможе, при номінальних частотах сама лише відеокарта 112 Вт., більше ніж Radeon 1950про 68 Вт.! Куди тут гнати її! В мене є якісний 450Вт. б.ж. тому я ще думаю над цією пропозицією.

Якщо карту можливо укомплектувати рідним кулером то пропоную за неї 300 грн. + Accelero X2 = 380грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300 грн, то якби - смішно, так само як і 550 грн. її реальна вартість коливається в межах 400-450 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не кожен зможе ризикнути вставити її навіть з 400Вт Codegen-ом чи з якимось "Ноу неймом" задимітись може останій, або в іграх аж кулери будуть зупинятися від нехватки електрики, з подальшим зависянням системи! (власний досвід, я колись вважав що це в мене fan control так працює).

Корпус треба з відмінною вентиляцією.

Тому коло покупців на це відео може бути обмеженим, 300 грн. без модного кулера пропоную.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, за 300грн ти везьмеш щось типу цього, де половина сучасних ігр буде не запускатися через відсутність підтримки PixelShader3, а інша половина буде тормозити через 256Мв памяті. З 3650 мою відяху порівнювати просто смішно, 3650 - це фактично стара 2600 з трохи піднятими частотами і 128біт шина = привіт тормоза. На рахунок БЖ - в мене її без проблем тягне Gembird 400W PPFC, правда зроблений досить якісно. Корпус з хорошою вентиляцією бажано, в мене 12ткі на задній панелі вистачає з головою, повітря шурує фактично холодне.

Davids, не ти тут випадково місяць тому продавав таку ж відяшку, тільки зі стоковою шумною турбіною? 70уо*8=560грн, не смішно? ;) КолИсь, за скільки реально продав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те відео було з залманом + був необізнаний у цінах на відео такого типу. продав за 430грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК, можливо з ціною дійсно трохи загнався. 500грн, Anybody?. Відео з хорошим кулером і повним комплектом по ціні HD3650 :) Думай, Ukrainec :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 360грн. HD3650 б/у не взяв то і твого за 500грн. то точно не візьму!

Ну не коштують, або некоштуватимуть вони в найближчий час таких грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зоорієнтуйся на Davidsa, оціни що втебе не Zalman який підходить до будь-якої відеокарти. Тоді будемо про щось говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміняєш свій SUBJ на AGP8 ATI RADEON X1950 PRO 512 Mb DDR3

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=34916

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sorry, немає куди втикнути AGP-шну карту. Тільки продається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

за 350 заберу, якщо ще продається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...