Перейти до змісту

драгрейсінг Волині 2009

St@S_

Рекомендовані повідомлення

хто що знає про проведення цих змагань в цьому році?

офіційний сайт мовчить http://streetracing.lutsk.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який ще офіційний сайт???

ти що смієшся?

який драгрейсинг??? всі їб...ь-коп.ть гонщики пішли в таксисти :lol:

а машини? їх просто нівкого нема, підготовлених!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який ще офіційний сайт???

ти що смієшся?

який драгрейсинг??? всі їб...ь-коп.ть гонщики пішли в таксисти :lol:

а машини? їх просто нівкого нема, підготовлених!

згоден, так щось таки було хоть і віддалено нагадуюче драг :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

все бабло ушло на рыбалку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як там на рахунок драгрейсингу, а от якісь змагання аматорів і не тільки на машинах вночі деколи провдяться. Знайомий був на одному з таких.Екіпажу дають завдання (якійсь прикмети) і вони їздять шкають місце. В одних було завдання станцювати на мітлі на переході біля ЦУМа. Кароч щось таке є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Називається квест, але зараз це діло також захлохло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квести стали проводити рідше але проводять. Останній був в п"ятницю 8 травня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний Babay не треба так категорично до всього ставитись!ну і шо пішли у таксісти-а що тут такого ганебного?кожен заробляє як може!виходячи із даної економічної ситуації в країні і власної ситуації...

да все заглохло...а чьому заглохло?-бо ніхто ніфіга робить не хоче!всі тільки ладні кричати і критикувати...а не допомагати...ніхто ж ніколи не цікавився наскільки важкі і скурпульозні ці офіційні змагання!адже одних тільки бумаг треба пачку передрукувати щоб дали той клятий дозвіл на проведення змагань в Крупі. Ніхто не хоче свою "сідальню" підставляти в разі чого. Ніхто не поцікавився як це цілий тиждень у трьох збирати по шиномонтажам 3 фури непотрібної гуми, щоб хость якось захистити Вас глядачів!Тарін до тебе ніяких претензій не має-ти мастер на всі руки і робиш з какашкі пулі...але не всі такі майстри і можуть це робити самі..а за роботу не кожен має змогу заплатити!

відкриття планується...зараз в роботі документація...якої ну дуже багато...

якщо когось цікавить-заходьте сюди www.red-zone.com.ua ласкаво просимо!

поки відбуваються так сказать напівофіційні любительські покатушкі...

а сайт streetracing.lutsk.ua і буде мовчати..бо на ньому зараз просто люди заробляють гроші і все!його можна сказати вже не існує...

2 Babay: ти знаєш сам прекрасно, що організацією перегонів окрім мене і Тюна більш ніхто масово і завзято не хоче займатись...а у 2-х організувати офіційні змагання майже неможливо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля, я нічого не маю проти таксистів, хто як може так і заробляє!

Але чесно кажучи, помоєму Ви з Тюном й самі трохи заложили на це все. Я розумію, що в основному всім пох цей драг, приїдуть нажруться пива і водки, подивляться на це все, попі...ть всяку х..ню про машини і поїдуть по домах. Але Ви не одні, є ще Бухгалтер, є я та ще пару чоловік набереться, які в разі чого допоможуть чим зможуть!

А взагалі треба пробувати займатись слаломом, а потім і дріфтом :rolleyes: ! Доробляю свою ласточку і їду з фішками в аєропорт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля, я нічого не маю проти таксистів, хто як може так і заробляє!

Але чесно кажучи, помоєму Ви з Тюном й самі трохи заложили на це все. Я розумію, що в основному всім пох цей драг, приїдуть нажруться пива і водки, подивляться на це все, попі...ть всяку х..ню про машини і поїдуть по домах. Але Ви не одні, є ще Бухгалтер, є я та ще пару чоловік набереться, які в разі чого допоможуть чим зможуть!

А взагалі треба пробувати займатись слаломом, а потім і дріфтом :rolleyes: ! Доробляю свою ласточку і їду з фішками в аєропорт!

ну доречі якщо все буде добре,то на ці вихідні ми плануєм спробувати слалом...я розумію що це буде тільки жалке подобіє,але колись то вчитись треба і вчитись самому...от ти вроді трошки в тому тямиш-одже чекаєм тебе і будеш допомагати водіям порадами.....

а забили я думаю ти сам знаєш чьому....із-за внутрішньо-клубних негараздів! Але як бачиш,пройшов час і всі хто голосно кричали і рвали на собі сорочки відійшли...залишились знову ми...ті хто це все розпочинав із 11 машин на жидичині 26 березня 2006року...нічьо,ми хлопці роботящі...закатаєм рукава і вперёд. Робота нелегка і убиткова. аЛЕ РАЗ ВЗЯВСЯ-ЗНАЧИТЬ МОЄ. Надіємось до кінця року побільшає машин з клубною символікою, які дійсно будуть щось робити для клубу і впершу чергу для міста і автомобілістів міста нашого славетного героя. Будем старатись шось і свої відра з гайками крутити...якщо допоможеш,хоча б порадою..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль з аутлендером не наслаломиш сильно, а октавія вже не тут.

Жидичин... Як не як а прогрес є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль з аутлендером не наслаломиш сильно, а октавія вже не тут.

Жидичин... Як не як а прогрес є.

Жидичин-це однозначно минуле...і однозначно небезпечне минуле...туди не повернемся...дуже небезпечно..да і якість покриття там зараз не дуже...вузько!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...