Перейти до змісту

канал УТ-ЗАХІД


zaHARE

Рекомендовані повідомлення

УТ-Захід

Телевізійники створюють регіональний канал“УТ-Захід”

Західноукраїнські телекомпанії створюють регіональний телеканал “УТ-Захід”. Один із перших кроків до його заснування зробила Львівська обласна рада, яка дала згоду комунальній телекомпанії “Львів-ТБ” долучитися до цього проекту.

Як розповів нам директор телекомпанії “Львів-ТБ” Михайло Хвойницький, ідеться про створення супутникового каналу, який вестиме мовлення на всі західноукраїнські області, буде в кабельних мережах по всій Україні, а з допомогою супутника його програми можна буде переглядати в будь-якій точці Землі. “Канал буде сімейним, скерованим на позитивне. Фільмів жахів у нас точно не буде, це буде сімейний канал”, – зазначив Михайло Хвойницький.

Програми “УТ-Захід” транслюватимуть у цифровому форматі. А програмна сітка телеканалу складатиметься з найкращих програм західноукраїнських телекомпаній. Також канал матиме програму новин із прямими включеннями з усіх західноукраїнських міст.

Заплановано, що головний офіс телекомпанії розмістять у Львові. Зараз формують штат майбутньої компанії. Михайло Хвойницький зазначив, що, крім новин, у сітці каналу будуть пізнавальні та розважальні програми, документальні і художні фільми, класика світового детективу, зарубіжні серіали, в перспективі планують створювати власні телесеріали. Фільми закуповуватимуть безпосередньо в західних виробників, а на самому телеканалі створять студію дубляжу.

Щоправда, Михайло Хвойницький не уточнив, хто саме інвестуватиме у створення телеканалу. Зазначив лише, що це європейсько-американський інвестор.

джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...