Перейти до змісту

Візит Яценюка до Луцька

snight

Рекомендовані повідомлення

У Луцьку відбудеться презентація обласної організації Ініціативи Арсенія Яценюка «ФРОНТ ЗМІН»

22-го квітня 2009 року о 10.00 у конференц-залі готельного комплексу «Україна», (м. Луцьк, вул. Словацького, 1) відбудеться презентація Волинської обласної організації, в якій візьме участь лідер Ініціативи Арсеній Яценюк.

Брифінг для ЗМІ розпочнеться об 11.10.

Також у програмі візиту до Луцьку лідера «ФРОНТУ ЗМІН» Арсенія Яценюка зустрічі зі студентами та викладачами вищих навчальних закладів, лікарями, трудовими колективами підприємств та організацій області тощо.

оф. сайт

Сьогодні був на конференції Яценюка у ВНУ. Справляє враження непоганої людини.

Правда ніякої конкретики по програмам, що і як робити, каже що зараз спеціалісти в цих галузях пишуть програми.

Всеодно, вважаю його набагато кращою кандидатурою, ніж теперішні політики. Потрібні нові люди, які хочуть щось міняти, а не будуть те саме розказувати і нічого не робити, я думаю, що він чудово розуміє, що президентом йому на наступний термін не стати, а от на наступний - цілком ймовірно.

І прохід у ВР йому соціологи вже гарантують, а там він себе покаже нормально, чомусь є таке відчуття.

Хто що думає на рахунок нього як кандидата, який дасть поштовх для змін в суспільстві ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

Кілька місяців тому, як почув про "Фронт Змін", написав їм листа в стилі "Так держать!", і задав пару питань - по суті, типу, коли Волинська облорганізація планується. Навіть не відповіли.

Мєлочь, а нєпріятно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пройшов повний шлях входу в цю організацію від листа до приватної співбесіди. про що і була тема в Політиці. Так воно все і заглохло 1 і на сайті досі немає інфи про осередок у Волинській області. і не покликали мене до організаційний питань при приїзді Яценюка - вай вай якого мецената вони втратили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..і не покликали мене до організаційний питань при приїзді Яценюка - вай вай якого мецената вони втратили.

і меценаса теж :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ініціативну групу волинян, яка приєднається до «Фронту змін» Арсенія Яценюка, очолив луцький бізнесмен Олександр Пиза. Про це 22 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Під час презентації волинського осередку «Фронту змін» серед прихильників Арсенія Яценюка «засвітилися» місцеві діячі та бізнесмени. Зокрема лідер «Волинського блоку» Антон Сосновський, голова «АМоРе» Михайло Шелеп, підприємець Сергій Адамчук, співачка Тетяна Ціхоцька, завідувач відділення обласної онколікарні Юрій Рожанський. Окрім того, під час презентації також був присутній відомий місцевий бізнесмен Олег Бровін.

©

Нижче статті такий каммєнт:

Виборець 22 квітня, 19:01

Тепер точно за Сєню голосувати буду Бровін, Міша, Антон, цеж так класно, як пожувати гумку після когось. НАРОДЕ нові обличчя вже тут з нами тепер перезавантажим систему і поновому. Мітинг в кафе Роуз Штаб в Карамель кафе Їдальня мітингувальників Фелічіта. Міша отримав друге дихання чи то штучне рот в рот тепер буде в шоколаді от напевно заздритимуть. Ну начебто все згадав і всіх. Бровіну рекламу Міші і Антону піар. Думаю я свої 100 гр заробив. А ні ще Курінь забув так не я один забув. А взагалі побажаю цьому кораблю хорошого плавання і подалі від нашого берега . З повагою Григорій, Євгеній, Анатолій. В співпраці з Володимиром, Ігорем, Святославом, Андрієм та іншими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж був на зустрічі. цікаво було. ясно, що програми не розказував- зустріч була зі студентами, тому й промова і спілкування була відповідна. ті світоглядні речі, що він виглошував, мені дуже імпонують. і якщо більшість буде думати у тому напрямку- уже добре.

цікаві коменти на волинських новинах- а кого пацани сподівались там побачити в організаторах? пенсіонерів? студентів?:)хоча деякі персонажі з тої туси дійсно неприємні:)Тіпа Антоніо, та й студентські профспілкові діячі у мене ніколи довіри не викликали:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одна людина навіть з такого багатоетнічного краю як Буковина, нічого не змінить, та й не захоче змінювати ;) хоча його бренд і імпонує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змінює якраз одна людина, якщо правильно підбирає команду і має відповідні повноваження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з нами граються в шахмати, причому далеко не гройсмейстери, але й ми не дуже в них грати ще навчились, суспільство дало запит на молодого і перспективного - от тобі суспільство Арсеній Яценюк, молодий, новий, розумний, багатий, перспективний. По суті вибору в суспільства немає, він єдиний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу Вас майдан-2004 так нічого і ненавчив! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, а чому він нас мав навчити? Не голосувати за Яценюка, чи може зразу проти всіх ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди то різні, а толку? Ну кричали за ющенка, тоже нова людина, тоже обіцяв... А шо толку то?

В державі нічого незмінеться, поки до влади не прийде гестапо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди то різні, а толку? Ну кричали за ющенка, тоже нова людина, тоже обіцяв... А шо толку то?

В державі нічого незмінеться, поки до влади не прийде гестапо!

...і виї..е тебе за неграмотність:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кожне олімпійське кольцо, соррі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут інфа проскочила, що скоро кінець світу, то може все минется з тими виборами і якось буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і голосуйте і кричить за свого кіндера, а я потім посміюсь, так само як і сміюсь досі із ющенка )))

Цирк! Ви справді думаєте що цей сюрприз змінить наше життя накраще? :D х безкінечність

сраать!
Які ми розумні!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і голосуйте і кричить за свого кіндера, а я потім посміюсь, так само як і сміюсь досі із ющенка )))

Цирк! Ви справді думаєте що цей сюрприз змінить наше життя накраще? :D х безкінечність

сраать!
Які ми розумні!

1.краще сміятись над ними, ніж над тим, як тебе гестапо ...е:)

2.а срать трудно тобі буде-олімпійські кольца болітимуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закалили таку антипроктологічну тему, старайтесь бути більш гречні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мета нашої діяльності – щоб усі українці, незалежно від їхнього віку, статі,

національності і віросповідання були впевнені в майбутньому.

Це майбутнє залежить від нас і нашого вибору.

IMHO: декларується одне - робиться як завжди інше. Ніхто навіть і не думає опиратись на народ,

тільки голоси для виборів потрібні. А заради голосів і рейтингу кожен ладен співати так солодко.

Для них (може не для нього а для тих хто стоїть за цим спектаклем) влада - це не засіб, а мета.

Коли ж прийдуть у владні кабінети, матимуть достатньо повноважень і впливу - враз забудуть і

фронти змін, і нашу впевненність у майбутньому, остануться лише свої інтереси. Щось мені мало

віриться що їхні інтереси збігаються з моїми.

НЕ ВІРЮ ... коли говорять одне, а роблять інше - знач буде кидняк,

і чим гарніше говорять - тим нагліше кинуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слова вже не актуальні, важливо що він вже зробив і чого досягнув, результат хоч якийсь, короче.

Теми типу другої державної, НАТО, вступу в ЄС чи в союз з Москвою відкинути як ідіотичні і не витрачати час на ту фігню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю Яценюк очень слаб в качестве любого элемента в нашем государстве.

А то что у него мордашка в шоколаде, так это думаю должно возбуждать только его жену.

Хотя бы тот факт, что у него не построена система общения с избирателями (не отвечает на письма,

не фиксирует обращения) свидетельствует об отсутствии системного подхода к работе в целом.

Не говоря уже про инцидент с гаишным начальником, который он сам решить не смог.

Так что голосовать за него я бы не стал ни при каких условиях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теми типу другої державної, НАТО, вступу в ЄС чи в союз з Москвою відкинути як ідіотичні і не витрачати час на ту фігню

Доречі, саме про не спекулювання цими темами він оголосив на зустрічі в Луцьку :) Теми другої державної мови, НАТО, визнання вояк УПА ветеранами ВВВ дуже солодкі і на якусь частину виборців мють вплив. Як на мене, то сказати на західній Україні (там де це питання болюче і там де твій рейтинг найвищий, в порівнянні з іншими регіонами), що не станеш чіпати це питання коли прийдеш до влади - це вчинок.

Не говоря уже про инцидент с гаишным начальником, который он сам решить не смог.

Думаю, вирішити він міг, тим більше в той час коли був спікером ВРУ. Але якби "втіхаря" вирішува, то не було б резонансу і PR-у.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цен вже кожному особисто вирішувати як сприймати такий вчинок. Я сприймаю його так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який це піар? хлопчику пальчика показали, він до татка жалітися побіг?

да жодна нормальна людина уваги на це б не звернула просто;

на крайняк вийшов би з машини, просто назвався і у того мента самого дірочка б як копійчана монетка з тиждень була - вибачався би наступні 50 км;

це не піар - це позор!

нєсагласний я. правильно зробив. не повинні посадові особи правоохоронних органів себе так вести на дорозі.розголос необхідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...