Перейти до змісту

Хто чув рекламу по радіо?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кілька тижнів тому по радіо крутилася рекламка фірми, яка надає послуги по дрібному домашньому ремонту, встановленню сантехніки і т.д.

Хтось знає їхній телефон, і що то за фірма?

Опубліковано
Аварійному виходу ніби гаплик. Може "чоловіча робота" ?

Відіслав тел. засновника :)

:( зварочними роботами не займаються...

А суть проблеми описана тут: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=34445

Коротко - у квартирі зі стіни, в місці, звідки виходить водопровідна труба, почала сильно текти вода. Очевидно, в трубі є тріщина. Місце, з якого витікає вода - зацементоване, вільного доступу до тріщини в трубі немає. Вода фугує практично з цементу. Треба акуратно розбити частину цементу/стіни, виявити несправність, і якісно заварити або іншим чином її усунути. Перекрити воду є можливість, стоїть кран для перекриття.

Опубліковано

Взагалі то це повинен робити жек. Треба туди самому їхати і ловити сантехніків бо по телефону не дочекаєшся. Я знаю людину котра може вирішити твою проблему якщо він зараз не дуже зайнятий. 8-050-1991578 Валентин. Зварювальний апарат і великий досвід присутні :rolleyes:

Опубліковано

Нещодавно була та сама проблема, розвалили пів стіни (зразу після ремонту) в мене і в сусідів зверху, щілини залікували), так як це робив ЖЕК то весь стояк був без води 2 тижня, і то тільки коли знайшовся там знайомий фейс. Краще всього замінити весь стояк на металопластик, або хоча б стояк тільки своєї квартири, щоб у майбутньому "привітні" сусіди не вирішили що це саме ти прогриз тубу і замутив всесвітню повінь...

Опубліковано
Краще всього замінити весь стояк на металопластик, або хоча б стояк тільки своєї квартири, щоб у майбутньому "привітні" сусіди не вирішили що це саме ти прогриз тубу і замутив всесвітню повінь...

В мене квартира зйомна, і хазяйка мене не уповноважить на такі дії :(

Опубліковано
Краще всього замінити весь стояк на металопластик, або хоча б стояк тільки своєї квартири, щоб у майбутньому "привітні" сусіди не вирішили що це саме ти прогриз тубу і замутив всесвітню повінь...

В мене квартира зйомна, і хазяйка мене не уповноважить на такі дії :(

чому це ?

якшо ти це все профінансуєш .... то я думаю "не упововажити тебе" буде як мінімум тупо ....

ну або запропонуй 50/50 з хазяйкою ... це ж потім вирішить купу проблем ....

З.І.

десь 2 місяці назад також міняли стояк вдома .... болгаркою вирізав плитку в ванній, яку доречі зараз закріпив на магніти .. шоб єсічьо можна було досить легко зняти =)

в ітогє .. підключились сусіди, і замінили повністю весь ...

+ майже все робили власними силами ...

Опубліковано
В мене квартира зйомна, і хазяйка мене не уповноважить на такі дії

Якщо у Вас зйомна, то це вже клопіт квартироздавача, а не Ваш. Принаймі в нормальному випадку це так. Ви платите за зйом квартири у належному стані. Хоча наполягати небуду незнаючи умови зйому.

Тепер по суті. Якщо протікає ввод з центрального стояка, то навіть дуже бажано попередити про це ЖКП і письмово і з зазначенням дати виконання, щоб потім у випадку чого ЖКП не відморожувалося "аля ми нічого незнаємо, це все власники замутили, а унас все пучком було". Бо якщо ви проводите і роботи, що входять в обовязки ЖКП за власний кошт, то вартість робіт (при наявності чеків) можна врахувати в квартплату.

Якщо ЖКП буде тормозити, або відмовиться (письмово) тоді у Вас розвязані руки. При цьому варто переговорити з сусідами знизу і пояснити ситуацію.

З власного досвіду - ЖКП любить поморозитись і розповідати одні байки Вам, а інші сусідам, які хоч-не-хоч, а змушені терпіти незручності.

Якщо це сталося у Вашій квартирі після ввідного запірного крану, то тут дійсно карти в руки і вперед, бо ЖКП в такому випадку недіждешся довго.

Успіхів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...