Перейти до змісту

Ремонт мобільного телефона

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь-ласка, куда краще здати на ремонт втопленого Nokia 5310?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, будь-ласка, куда краще здати на ремонт втопленого Nokia 5310?

можна по тел. 290129 -Андрій. Мені вони не одного покійника підняли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Руслан, торгує мобілками біля ринку Шанс на Варшавці. 80633078907

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки думаєш, то він по трохи гниє всеридині, здавай скоріше, будуть більші шанси на успішний ремонт. Біля Цума, терміновий ремонт мобільних телефонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийняти батарею терміново і бігом в Контакт сервіс на Волі 43. (Той, що ще недавно був Акцент сервіс). Авторизований сервіс Нокії в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На майбутнє, щоб знали, підкажу народний метод, якщо телефон впав у воду, швиденько дістаєте з нього батарею, по можливості розбираєте, і кидаєте плату в мішочок з рисом, ставите в темне місце десь на добу. Рис дуже сильно вбирає в себе вологу. Такий метод діє якщо відразу його застосувати, а якщо моб побув кілька днів з вологою всередині + до того нього чучу просушили, побачили що працює і далі користувались але потім відмовила клава чи пропав звук, в такому випадку відремонтувати буде набагато складніше, та і самі ремонтники не дадуть гарантії більше ніж на тиждень. отакЄ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а потім приходять телефони з цукром в середині, з сілюю... вони також добре вологу вбирають. Сіль особливо. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На майбутнє, щоб знали, підкажу народний метод, якщо телефон впав у воду, швиденько дістаєте з нього батарею, по можливості розбираєте, і кидаєте плату в мішочок з рисом, ставите в темне місце десь на добу. Рис дуже сильно вбирає в себе вологу.

Це прямо якесь ШАМАНСТВО!!! :D А на світлі рис що, гірше вбирає вологу ?

А коли тиждень в рисі потримати, новий ЕМІ-фільтр не виросте?

На крайняк я б в сілікагель ту плату засунув, але не в рис не в гречку і не в сіль. Рис то хоч не зашкодить, а сіль - це взагалі брєд!!! Хтось бачив плату мобілки після купання в морі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Всім, тел. здано в ремонт......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди? І як результат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безрезультатно :-(

або автор тему не читає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди? І як результат?

Поки безрезультатно... Знайомий взявся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в рис це щось новеньке )) А от телефон в якому всередині за сіллю нічього не видно приносили )

lutsk, знайомий де працює? Якщо він не майстер а так, любитель то думаю складний ремонт в цьому телефоні він не проведе. (Наприклад "бутерброд" перекатати ))

Офф

Andruha_gpz28 А хто викупив Акцент сервіс? чув що там хочуть зробити не тільки ремонт мобільних, а й іншої побут. техніки..

Казали що якась львівська фірма... Але то так, тільки чув..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та єдине що я знаю про Акцент, так це те, що він вже тепер КОНТАКТ, а не Акцент. :) А хто там і що викупив, фіг його знає, це питання не до мене. На форумі є люди, які мають безпосереднє відношення до цього сервісу, може щось розкажуть, якщо вважатимуть за доцільне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
Andruha_gpz28 А хто викупив Акцент сервіс? чув що там хочуть зробити не тільки ремонт мобільних, а й іншої побут. техніки..

Казали що якась львівська фірма... Але то так, тільки чув..

Це не львівська фірма а російська, і викупили вони всю мережу АКЦЕНТ сервісів по Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене виникла така прикрість з мобільним (Nokia 6233) . В кишеню де він був потрапив розчин суміш для клейки пінопласту. Результат - стало погано чути. Мобільний почистив промив спиртом і все рівно спілкуватись майже неможливо. Куди краще віддати? І чи лікується це взагалі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокію в Контакт-сервіс. Волі 43. В телефонах лікується все. Це ж не людина. Що не лікується, те міняється повністю. Питання тільки в ціні. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...