Перейти до змісту

Руханка → 12 квітня. Луцьк. Фотоквест - Zero Layer.

ursa

Рекомендовані повідомлення

12 квітня, в місті Луцьку відбудеться фотоквест. Зареєструвати команду необхідно до 10 квітня 2009 року.(Реєстрація буде відбуватись на ресурсі з 6 квітня)

Нехай переможе креативніший!

icon_plus_1.gifДетальніше

P.S. Помилки - не мої:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

2 ursa і не мої))

насправді кінцева інфа буде наднях... форма реєстрацій завтра.

перша гра тестова... пропозиції, зауваження вітаються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і де там реєструватись? Чи мене файрволл зарізав на деякі пункти?

До речі, який внесок вступний? (можна в приват, завтра прочитаю )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є обмеження до вибору транспорту пересування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і де там реєструватись? Чи мене файрволл зарізав на деякі пункти?

До речі, який внесок вступний? (можна в приват, завтра прочитаю )

зарізав, мабуть... без внеску... це пробний квест. по результатам буде вирішено чи варто проводити і які внески...

Є обмеження до вибору транспорту пересування?

є. пересування на своїх 2х. чому? для рівності, для адреналінчику =)

цього разу не буде завдань, котрі вимагають віддалятись від старту, фінішу на значні відстані...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

супер. а на котру годину це все дійство? бо ми в ліс збирались. а тут - бац! а чому б і ні?;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реєстрація не на 12мавп, а на іншому, я вже розібрався. )) Але ....

о 14.00

час не підходить.... :( інші плани, виставлені до виконання два роки тому..... Участвувати не будемо... Але чекаєм звіту!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо квест на 17.00? будете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо квест на 17.00? будете?

на 10-11 були б.... адже ДНР в малої дитини...Наша присутність обовязкова.... .Там спізнюватись не можна, бо іменинник втомиться, захандрить або піде до люлі.... ((

Та й прошу на нас не зациклюватись. Інші будуть. Незамінних людей немає.

Просто хотілось би знати про результат і наскільки воно відрізнятиметься від існуючих в Луцьку авто- і пішохідних квестів (добре знайомий із активним учасником). Не хотілось би "ловити" "вичурниє композіциї", а таки фото на, наприклад, якісь філософсько-краєзнавчі теми... Але це все ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

акей! гарно погуляти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже трохи команд назбиралось, то радує ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот ещё тут спрошу, у меня маленькая паническая параноя, каманда Stormtroopers снята с дистанции? Я невижу нас в списке :0026: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До участі допускаються команди в кількості 2-5 чоловік, озброєні (одним!) цифровим фотоапаратом.(ДУЖЕ Круууті фотографи неу допускаються)

Nikon D80 - это признак очень крутого фотографа? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nikon D80 - это признак очень крутого фотографа?

Это признак хорошего вкуса и понимания в технике, а вот уже юзание её и видение эт другой вопрос.

Я так понимаю не допускаются те кто этим деньги зарабатывают. :0043:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любой владелец зеркалки когда-нибудь зарабатывал (или будет зарабатывать) ею деньги ;)

И чё делать? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну у меня тоже зеркало, но как то в планах пока что нет зарабатывать я ради собственного удовольствия. Хобби так сказать. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хобби - хоббем ;) Но когда понимаешь, что оно ещё может и финансировать житиё - зачем отказываться? :)

По теме - со временем уже определились окончательно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По теме - со временем уже определились окончательно?

Вроди да 16-00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Всі завдання повинні бути виконані за допомогою однієї камери без зовнішньої пост-обработки (допускається обробка засобами камери); невиконання цієї умови веде до дискваліфікації команди." -  розумно складений текст пункту на якому можна позрізати багато непотрібних учасників  - незрозуміло що малось на увазі - виконання завдання лише за допомогою фотоапарата без обробки чи виконання завдання лише за допомогою одного апарата?

"На фініші команда повинна мати все необхідне устаткування, для копіювання знімків зі своєї камери в комп'ютер оргкомітету." тобто якщо хтось захоче вибрати необхіжний кадр переглянувши його на ноутбуці не копі.йте на флешку - це може призвести до непорозумінь і можливого зняття команди -  переглянули найбільш вдалі фото на компі але на фініші копіювати лише з  фотіка бо організатори не вміють дивитись метаданні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" Учасники фотоквесту надають можливість організаторам використовувати фото-, видео-, аудио- і текстові матеріали, отримані в ході гри, для реклами і розвитку фотоквесту і інших проектів організаторів."    тобто це значить що на ваших класних фотознімках хтось може потім підзаробити адже організатори (до речі хто це? і хто жюрі?) можуть займатися різними проектами і цим самим учасники віддають їм право використовувати знімки наприклад для реклами чогось чи друку у журналі, газеті і т.д. що саме по собі несе деякі прибудтки від продажу  а авторам фото дулю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво як організатори уявляють процес фотозйомки 2-5 людей одним апаратом не зважуючи  що різні марки апаратів по різному відображають реальність - одні трішки надають теплоти у кадр інші холоду, і такі нюанси треба знати щоб гарно врахувати експозицію і правильно  передачу кольорів. Я б ніколи не взяв участь у фотоконкурсі фотографучи чужим апаратом навіть  однотимним з моїм. Фотоапарат це  частина тіла фотографа  - його невід'ємний інструмент і фотографувати на конкурсі чужим фотіком це наче бігти на стометрівці з чужими ногами. - Брєд. Відразу видно що організатори мало що смислять у фотографії і організвують все на свій хлопський розум якого у них у галузі фотографії небагато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да на хлопський розум (багато небагато не вам судити).

блін, зроби краще!!!! з радістю побігаю ТВІЙ квест...

фото не будуть використовуватись в комерційних цілях.

я не джек - потрошитель щоб різати... бабло на квестерах рубати ніхто незбирається... надалі якщо будуть внески то на призи та витрати.

Я б ніколи не взяв участь у фотоконкурсі фотографучи чужим апаратом навіть однотимним з моїм.
До участі допускаються команди в кількості 2-5 чоловік, озброєні (одним!) цифровим фотоапаратом.(ДУЖЕ Круууті фотографи неу допускаються)

більшість учасників любителі з цифромилом. суть квесту поламати мозок над завданням з командою(друзями)... хто в квестах приймав участь той розуміє.

2madkot: будь простішим, і люди до тебе потянуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...