Перейти до змісту

Луцький міський голова

PR-Nick

Голосування  

134 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я проголосую за того, кто реально начнет строить / модернизировать аэропорт

борг - потянешь ? :)

Потянет любой, который станет мером.

А аэропорт, то те внатуре к Черновецком нужно за обещаниями.

Ты хоть понимаеш сколько нужно инвестиций на аэропорт, и что самое главное "для чего"?

З.Ы. Краткий список авиарейсов на ближайшие пол года: Луцк - Вашингтот (в одну сторону с терористами), Луцк - дача Бабы Вали (каждый день, если лошадь не сдохнет).

буду краток: для развития города Луцка. достаточный аргумент ? :)

и потянет это явно не любой, уж я то знаю.

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
буду краток: для развития города Луцка. достаточный аргумент ? :)

и потянет это явно не любой, уж я то знаю.

Не достаточный!

Возьми калькулятор и посчитай какая затратная чать будет для потдержки функционирования самого аэропрта, не говоря уже о его постройке. А эти деньги нужно где-то брать и явно не с бюджета, а с пасажиров. В экономическом плане аэропрт городу нафиг не нужен (на растоянии 100 и 200 км есть 2).

Ты ещё за мера пообещавшего метро проголосуй.

На сём офтоп прекратил.

Опубліковано

широта твоего зрения просто поражает. создается ощущение что бабки будут брать лично у тебя :))

ок. поясню расширенно.

Волынь, да и Украина в целом имеют массу неиспользованной земли. Это ее единственный ценный ресурс.

И этот ресурс интересен инвесторам. Они готовы построить тут свои заводы и прочие коммерческие объекты, но...

отсутствие коммуникаций сводит все на нет. дорог нету, международного аэропорта нету. соответственно деньги

сюда не пойдут. А пойдут например во Вьетнам. И останутся в Луцке Ваня и Маня, которые впаривают друг другу

технологически устаревшее г. Зато свое. Зато дешевое.

Естественно никто отдавать бабки за так не станет. И любая инвестиция должна окупиться. Но уж никак никто не

расчитывает сделать это за твой, вес, счет. Потому как денег в Луцке, да и Украине в целом _НЕТУ_. ни у

чернецкого, ни у прочих алллихархов :)) хотя некоторым по местным деревенским меркам так и не кажется.

Так что не надо тупить. Тем более с восклицательными знаками.

Опубліковано
широта твоего зрения просто поражает. создается ощущение что бабки будут брать лично у тебя :))

ок. поясню расширенно.

Волынь, да и Украина в целом имеют массу неиспользованной земли. Это ее единственный ценный ресурс.

И этот ресурс интересен инвесторам. Они готовы построить тут свои заводы и прочие коммерческие объекты, но...

отсутствие коммуникаций сводит все на нет. дорог нету, международного аэропорта нету. соответственно деньги

сюда не пойдут. А пойдут например во Вьетнам. И останутся в Луцке Ваня и Маня, которые впаривают друг другу

технологически устаревшее г. Зато свое. Зато дешевое.

Естественно никто отдавать бабки за так не станет. И любая инвестиция должна окупиться. Но уж никак никто не

расчитывает сделать это за твой, вес, счет. Потому как денег в Луцке, да и Украине в целом _НЕТУ_. ни у

чернецкого, ни у прочих алллихархов :)) хотя некоторым по местным деревенским меркам так и не кажется.

Так что не надо тупить. Тем более с восклицательными знаками.

Мде...

Ти віддаси свій голос за мера який почне реконструкцію аеропорту, але знаєш, що її не закінчать через відсутність коштів. (з твоїх слів) :blink:

Ти вважаєш, що будівництво аеропорту змінить привабливість для інвесторів промислової галузі, але мабуть не враховуєш, що транспортні авіаперевезення є далеко не самими дешевимми, а відповідно до будівництва аеропорту це не має відношення.

Ти стверджуєш, що єдиний цінний ресурс України це її земля, а з базових курсів економіки ми знаємо, що першочерговими критеріями доцільності будівництва чогось є сировина і транспортна система (я так розумію, що вугілля літаками возити ти не збирався).

З іншого боку надзвичайно мало хто наважиться інвестувати кошти в нашу (якщо звісно ти живеш в Україні) країну по причині економічної кризи та юридичного свавілля.

Як на мене, то будівництво міжнародного аеропорту (ти писав) в поблизу НП в 150к населення ідея безумовно геніальна ... не пам’ятник голодомору звичайно, але все одно на висоті

Опубліковано

b0rg - а ми між іншим серйозно!

я теж :smile3:

енді, будеш головою штабу ? :)

Я проголосую за того, кто реально начнет строить / модернизировать аэропорт

борг - потянешь ? :)

тобто якщо ніхто не буде робити той всіма забутий аеропорт, ти голосуєш проти всіх? :)

Опубліковано

подозреваю, что тебе "доцільно" вообще ходить пешком.

безопасно и для здоровья полезно :lol::lol::lol:

с таким мышлением люди из пещер бы не выползли никогда.

так о чем и говорить, если телефонная компания, где ты работаешь,

не имеет телефона, чтобы туда позвонить (в г. Луцке).

надо ходить пешком :lol:

А по поводу твоей речи вопрос из той самой экономики:

спрос рождает предложение или предложение рождает спрос ? ;)))

Опубліковано

Телевізор не дивилися на днях? А дарма. Там показували луцький військовий аеродром, який хочуть трішечки переобладнати під потреби пасажирського.. натякали принаймні. Були ділові і багаті дядьки із Європи(читай Євросоюзу). Я так зрозумів, що вони готові вкласти свої кровні в розвиток .

це щодо аеропорту. Щодо мера.. гм.. Потрібна молода енергійна людина, яка буде думати не лише про свою власну кишеню, а й про те, чим справді личить зайнятися міському голові! - Про місто.

Опубліковано
тобто якщо ніхто не буде робити той всіма забутий аеропорт, ти голосуєш проти всіх? :)

позитивный ответ на мое условие принесет +1 искомому кандидату.

однако это совсем не значит что условие единственное и не может быть других условий ;))

УСЛОВИЕ1 _ИЛИ_ УСЛОВИЕ2 _ИЛИ_ УСЛОВИЕ3 ИЛИ .... гы.

Опубліковано

kostya, розвивати аеропорт цікава ідея, але думаю дійсно краще вже братись за військовий бо той про який говориш ти вже просто "отсутствует в наличии" через те що від нього залишилось.

а з військового можна ого що зробити, тим більше залізниця поруч. є приклади:

На базі аеропорту міста Навої в Узбекистані з ініціативи президента республіки буде створена вільна індустріальна економічна зона, яка повинна вплинути на економічний розвиток усього регіону Центральної Азії.

На території зони буде введений спеціальний податковий, митний і валютний режим, а також спрощений порядок в'їзду і виїзду та одержання дозволу на роботу для нерезидентів. З'явиться звільнення від сплати земельного податку, податку на майно, прибуток, благоустрій і розвиток соціальної інфраструктури, а також єдиного податкового платежу, повідомляє агентство "Фінмаркет".

Найближчим часом аеропорт міста Навої буде з'єднаний повітряними трасами з такими великими містами Азії і Європи, як Сингапур, Делі, Бангкок, Франкфурт і Мілан.

але в чомусь мусиш погодитись з Mr. Ves - це занадто амбітний проект для одної людини. навіть якщо новий мер це почне, то закінчувати це буде мер навіть не після нього, а ще через одного :)

Опубліковано
kostya, розвивати аеропорт цікава ідея, але думаю дійсно краще вже братись за військовий бо той про який говориш ти вже просто "отсутствует в наличии" через те що від нього залишилось.

ну я на самом деле и говорю про прилуцкий аэропорт.

в крупе хорошо только гонки делать ;))

Опубліковано

Це хто так злосно прикольнувся вписавши Главацького в список? Так ще й хтось проголосував...    

Опубліковано
На базі аеропорту міста Навої в Узбекистані з ініціативи президента республіки буде створена вільна індустріальна економічна зона, яка повинна вплинути на економічний розвиток усього регіону Центральної Азії.

они просто экономику не учили, как вес ;)))

але в чомусь мусиш погодитись з Mr. Ves - це занадто амбітний проект для одної людини. навіть якщо новий мер це почне, то закінчувати це буде мер навіть не після нього, а ще через одного :)

от мера требуется - собрать разрешения, протолкнуть нужные местные и федеральные законы.

и не мешать. то есть просто налить и отойти ;))

если строить будут то строить будут быстро.

это вам не подземный переход в центре города и даже не надземный над жд ;)))

Опубліковано
это вам не подземный переход в центре города и даже не надземный над жд wink.gif))

Знаєш, що значить переробляти після когось? Впевнений, що знаєш.

От тепер постав себе на місце того, хто зараз має переробляти.. кінців і крайніх - немає.

Опубліковано

давно отказался от этой порочной практики.

если пациент скорее мертв чем жив то контрольный в голову и на свалку истории.

а потом (после зачистки напалмом) с нуля и новое.

выходит значительно быстрее, а при нормальном опыте (технологиях)

и категорически дешевле чем долбать киркой нечто в стадии 80% готовности.

знаю о чем говорю.

Опубліковано

дик - доробити доведеться (взявся за гуж..(став мером..)) - інакше народ на палю посадить.. Їм же не всім можна пояснити - що " путь к созиданию - лежит через разрушение."

Опубліковано

был недавно в Москве у одного из своих клиентов. у них офис в старом шестиэтажном админ здании какого-то советского завода.

приличное такое здание. с евроремонтом внутри и всеми коммуникациями (включая газ !!!)

так вот - сносят нафиг. полностью и все.

будут строить новое и с нуля.

никто не плачет. умеют считать деньги.

Опубліковано
они просто экономику не учили, как вес ;)))

Ти не повіриш, але друга вишка дійсно економічного напрямку, так що іронія не умісна.

если строить будут то строить будут быстро.

это вам не подземный переход в центре города и даже не надземный над жд ;)))

Дуже вдалі порівняння які відображають і хід майбутного будівництва і його долю. Дійсно є прециденти.

Доля буде аналогічна, тільки в пропорції.

был недавно в Москве у одного из своих клиентов. у них офис в старом шестиэтажном админ здании какого-то советского завода.

Так чому ти не хочеш спробувати?

Опубліковано
Ти не повіриш, але друга вишка дійсно економічного напрямку, так що іронія не умісна.

это же очевидно что у тебя есть корочка по предмету. вопрос - есть ли знания ? :)

на вопрос по предложению-спросу ответа так и не дал ;)

Дуже вдалі порівняння які відображають і хід майбутного будівництва і його долю. Дійсно є прециденти.

Доля буде аналогічна, тільки в пропорції.

дык дерибан бюджетных денег это совсем другое.

из адекватных живых прецедентов - вспомни в какие сроки был построен завод кромберг и шуберт.

Так чому ти не хочеш спробувати?

ты это о чем ?

Опубліковано
А навіть якщо Tifost і працює. Що такого. Якщо бачить плюс у роботі - все, він зацікавлений . Дурня. Я там не працюю, але й так видно що робиться. І немало. Хто колись прибирав береги Сапалаївки? Завжди купа пляшок була, як дамби.

Точно , особенно советую сейчас посетить эти берега Сапалаевки ....

Опубліковано
Точно , особенно советую сейчас посетить эти берега Сапалаевки ....

я живу практически на берегу Сапалаевки - от Винниченка до Набережной речка чистюсенькая. Позавчера грузовиками мусор вывозили, шёл на рыбалку и наблюдал этот процесс. Ну и постоянно хожу вверх по руслу (Винниченка-Шопена) - тоже завалов мусора не наблюдал, так единичные экземпляры. По моим наблюдениям сейчас чистят два раза в год, а раньше этим вообще никто не занимался

Опубліковано

2 kostya

По суті аеропорту твоя позиція (початкова) була, що міський голова повинен сам почати реконструкцію. На фоні проблем з бюджетом та к-тю проблем в місті починаючи з відсутності доріг (по яким будуть пробувати їхати з аеропорту) і продовжуючи і продовжуючи аеропорт буде тільки чорною дірою в обласному бюджеті.

Розглядаючи другий варіант - продати/здати в оренду його інвесторам, то жоден міський голова не буде проти будь-яких інвестицій в інфраструктуру області, адже це "+" йому в першу чергу і не важливо зробив він щось для цього, чи просто приїхав на фуршет відкриття.

Взагалі вважати, що якась одна споруда змінить економіку області, як на мене не варто (не про АЕС мова), так само як і голосувати за людину тільки через те, що вона буде «лобіювати» її будівництво.

З іншого боку право власного вибору ніхто не заперечує. Хтось же за Шибу голосував і за Черновецокого … двічі, так що однодумці в тебе віднайдуться ;)

Опубліковано
2 kostya

По суті аеропорту твоя позиція (початкова) була, що міський голова повинен сам почати реконструкцію. На фоні проблем з бюджетом та к-тю проблем в місті починаючи з відсутності доріг (по яким будуть пробувати їхати з аеропорту) і продовжуючи і продовжуючи аеропорт буде тільки чорною дірою в обласному бюджеті.

Послушай вес, внимательно перечитай мой пост 61 и перестань делать за меня какие то выводы и фразы. ок ?

я с самого начала тебе писал что денег в украине нету. и не только в бюджете (смех). но и у частных лиц тоже.

попробуй читать мои посты внимательно и общаться не сам с собой.

Розглядаючи другий варіант - продати/здати в оренду його інвесторам, то жоден міський голова не буде проти будь-яких інвестицій в інфраструктуру області, адже це "+" йому в першу чергу і не важливо зробив він щось для цього, чи просто приїхав на фуршет відкриття.

о. наконец то прозрение :))

только вот кроме "не против" надо и попахать чуток. в этом все дело.

Взагалі вважати, що якась одна споруда змінить економіку області, як на мене не варто (не про АЕС мова), так само як і голосувати за людину тільки через те, що вона буде «лобіювати» її будівництво.

З іншого боку право власного вибору ніхто не заперечує. Хтось же за Шибу голосував і за Черновецокого … двічі, так що однодумці в тебе віднайдуться ;)

а вот тут ты сильно не прав. развитие инфраструктуры _ОЧЕНЬ_ сильно влияет на жизнь всех жителей, которые

живут возле оной. Аэропорт это не вещь в себе. Возле нее обязательно должна развиваться колоссальная масса всевозможных сопутствующих вещей. странно, что для такого просвещенного экономиста надо разжевывать основы :))

И если аэропорт действительно начнут строить то есть шанс что деньги сюда пойдут (у кого то режим экономии, а у нас

режим выживания). И в условиях того самого кризиса это довольно серьезный шанс.

Опубліковано
И если аэропорт действительно начнут строить то есть шанс что деньги сюда пойдут (у кого то режим экономии, а у нас

режим выживания). И в условиях того самого кризиса это довольно серьезный шанс.

Якщо побудувати міжгалактичний космодром, то є шанс, що інопланетяни змінять наше життя в кращу сторону ... але розглядати цей варіант як підгрунтя для визначення за кого голосувати я б не став.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...