Перейти до змісту

А БЫЛ ЛИ ХОЛОКОСТ?

Naruto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

повернусь до теми розмови подивимось як аме::??**си фінансують "свою націю" на близькому сході і ті воюють з арабами відмиваючи грошики, так і рос???ни фінансуть кавказ проти грузинів (шлях виходу газопроводу до турції стратегічний напрямок) тут і у всіх інших випадках інтереси шизи про стратегію та щоб принизити інший народ і пригребти будь яким методами під свій вплив

Опубліковано
один далба"№;б сказав другому далба$#бу що "логотип єврейський"
якщо ти конкретно про мене то на рахунок долбо... можемо зустрітись і поговорити на висококультурну тематику.

Для чого мусолиться тема холокосту в 21 столітті? мертвих не воскресиш, а такі злочини ніхто з пам'яті не зітре, для чого цим всіх добивати?

Один з варіантів, щоб безнаказано на очах у всього світу вбивати палестинських дітей, а весь світ цивілізовано мовчить, бо щось рипне і зразу антисемітизм і кримінальна справа і вселюдський осуд

Опубліковано
і все тільки через те, що я розірвав зверху букву о.
от і вивели тебе на чисту воду :0016: там взагалі то і інші букви розірвані, доречі я прямо не говорив що це іврит, на санскриті це слово б не гірше виглядало, а на рідній кирилиці взагалі супер, але це ж не висококультурно
Опубліковано
а я два дня дивився і чекав хто ж під цим підпишеться, все таки -

хто ж визнає? аааааааа - спалився ромаха....

а що значить зустрітися? навіть не уявляю що для тебе "висока культура"...

для нас це різні речі, і той самий логотип - ще один приклад - таймзом нада, в ворді - о тоді це по нашому - по-хохляцки...

і ці люди ще щось про демократію говорять? про розбудову держави?

Слиш ти, укурок-малалетка,(а далі на твоїй мові) "іди пастреляй мабілка і сямкі не завтикай, а патом в шайба ебала набіть сябє"

Тобі ху* смоктати Njksre s lsajnj, а не з доцентом фізико-математичних наук сперечатися, піпетка для цього ще маловата ;)

Опубліковано
Слиш ти, укурок-малалетка,(а далі на твоїй мові) "іди пастреляй мабілка і сямкі не завтикай, а патом в шайба ебала набіть сябє"

Тобі ху* смоктати Njksre s lsajnj, а не з доцентом фізико-математичних наук сперечатися, піпетка для цього ще маловата ;)

а що це там зверху написано?

це, перепрошую, хто у що перетворює борду?

Гопник, твоє місце на вулиці, "мабіли страляти" і "пацан у тяба пара дянег єсть".

Уже тошнить від вас, в під"їзд неможна нормально зайти, понасцикаєте, коти сирливі.

Опубліковано

Господа "поборники правды", отстаивающие фиктивность Холокоста! Если проблема действительно настолько сильно вас волнует и вам необходимо для себя её прояснить - поезжайте в Яд-Вашем. Это самый большой в мире музейный комплекс, где собраны ТЫСЯЧИ доказательств Холокоста: книги, кинохроника, воспоминания очевидцев, немецкие детские настольные игры а-ля "убей еврея", обувь и оправы от очков жертв Освенцима, тюремные робы с желтыми шестиконечными звездами и много чего другого.

Если вам этого покажется мало - гостеприимные работники музея специально для вас пригласят все еще живущих бабушек и дедушек с номерами-татуировками на руках. Эти бабушки и дедушки посмотрят вам в глаза и расскажут свою историю.

Если вы по-прежнему будете мотать головой и утверждать, что евреи просто выдумали Холокост - сходите в Музей Ребенка, который расположен тут же, в Яд-Вашеме. Многим подобным вам скептикам я лично утирал слёзы на выходе из этого музея.

Но вы еще круче? Хорошо, в таком случае попросите работников музея устроить вам встречу с кем-то из потомков Праведников Мира ("Праведник Мира" - звание, которое присваивалось людям-неевреям, спасавшим и прятавшим в своих домах евреев целыми семьями). Когда потомок Праведника Мира, среди которых чуть ли не большинство - украинцы, прийдет к вам на встречу - посмотрите ему в глаза и уверенно скажите: "Холокоста не было! Евреи все придумали, чтобы пропиариться!" По моему прогнозу - он набьет вам морду. Потому как ему, достойному представителю своего великого народа, станет за вас просто стыдно...

Если же проблема Холокоста вам до лампочки и ваши поиски истины дальше словесных испражнений не пойдут - будьте добры, испражняйтесь в унитаз, там это более уместно...

Это трагедия МОЕГО народа. Я не прошу вас воспринимать это как ВАШУ личную трагедию. Так и никогда и нигде не похороненным МОИМ предкам и предкам МОЕГО народа уже абсолютно все равно, верите ВЫ в эту трагедию или нет. Но вы же как минимум христиане (по крайней мере, на Пасху вы точно об этом вспомните). Неужели вы забыли, что глумиться над памятью умерших людей как-то не очень вяжется с христианской моралью?

сучасний єврей - це людська істота, яка вбивши людину іншої національності не перейматимется докорами сумління

romaxa11, тут ты превзошел самого себя... Смотри, если вдруг пересечемся на какой-то из бордовских посиделок, садись от меня подальше - а то вдруг я тебя убью и даже последней сволочью себя не почувствую? ;) Или я недостаточно современный? :)

Один з варіантів, щоб безнаказано на очах у всього світу вбивати палестинських дітей

Какие глубокие познания в теме. Скажи пожалуйста, а как ты назовешь 1945 ракет упавших на территории Израиля в промежутке январь 2008 - январь 2009? Это так типа - плановые этнические чистки? Грош цена государству, которое не защищает своих граждан и ты, как бравый патриот, должен это знать. Из личного опыта тебе скажу: находясь в Ашкелоне (это в 10-15 секундах полета ракеты от Сектора Газа), я по 3-4 раза за ночь просыпался от воя противоракетной тревоги и вовсе не потому, что кому-то в голову приходило провести ночью учения. Так что не надо подменять понятия...

Впрочем, если бы призание мной и всеми остальными евреями фиктивности Холокоста могло вернуть людей, которых он унес - наши голоса оглушили бы вас. Но у истории, к сожалению (хотя иногда и к счастью) нет функции "replay"...

Опубліковано

вот моя имха:

все сейчас рассуждения - результат ознакомления с тем или иным источником/источниками.

в результате будет бесконечный спор с пеной у рта, который приводит исключительно к банам :)

сейчас надо не думать о том, было или не было, а просто делать все возможное, чтобы подобного никогда не случилось.

вот это и должно объединять народ.

а уж никак не история. миллион раз переписанная под больной моск очередного автора.

Опубліковано
romaxa11, тут ты превзошел самого себя... Смотри, если вдруг пересечемся на какой-то из бордовских посиделок, садись от меня подальше - а то вдруг я тебя убью и даже последней сволочью себя не почувствую? wink.gif Или я недостаточно современный? smile.gif

тут велике питання хто кого, на словах не вирішиш, прийдется практично перевіряти так що зрадістю буду сідати по блище

Опубліковано

Неочікуваний яскравий приклад антисемітизму від деяких учасників форуму.

Когось євреї образили особисто? Чи це просто стадне відношення до цієї нації?

А ви знаєте, шановні, що й нас, українців, не дуже поважають в світі за певні якості?

Є такий повчальний анекдот:

Екскурсія в аду. В першому приміщенні - котел зі смолою, в ньому багато людей, а навколо в 2 рази більше чортів-охоронців. Запитують, чому так.

- О, це євреї. Їх треба дуже пильно охороняти. Якщо хоч один вилізе, то всіх за собою повитягує.

Друге приміщення. Все те саме, тільки охоронців мало, сидять у карти грають.

- А тут росіяни. Їм аби було що випити - і вже ніхто нікуди не йде.

В третьому приміщенні котел набитий людьми аж через край. Охоронець один і той дрімає.

- А тут в нас українці. Їх і охороняти не треба - якщо хтось і захоче вилізти, то решта його самі назад затягнуть.

Давайте спочатку навчимось бачити у своєму оці колоду.

Опубліковано

я розумію всю глибину балабольства і поверхневості, але коли до ваших комфортних квартирок зарвутся скіфи, сармати і пояснюючи простою мовою що ви тут вже якби не жильці і це вже якби не ваша батьківщина і для вас якби вже резервація відведена, будуть легко доводити що саме тут і було їх місце поселення а тяжка і нелегка доля розкидала їх по світу, але нарешті прийшов час історичної справедливості, а сраку їм буде прикривати всіма вами ненависна Америка, то ви мабуть будете останнім бидлом, якщо не захочите щось зворотнє довести новим квартирантам, а щось таке зробив Ізраіль з палестинцями змінивши еволюційних хід історії, але тут до об'єктивності справа думаю не дійде.

Ізраіль має високосучасну армію, атомну зброю, може й біологічну і хімічну - це одна з найсильніших держав яка постійно веде військові дії проти на порядок слабших сусідів. А тепер питання, чого їх жаліти?

і на рахунок долбо7565ства висококультурного andynda:

є мільйони серваків, мільярди сайтів, інтернет вільний від цензури і від права єдиної думки, хочеш ведеш дискусію, хочеш ні, має точку зору - пишеш її або ні, але обзивати відмінну точку зору долбо..... - це і є долбо....

якщо цей форум свято вірить в безгрішність євреїв, росіян, якщо сумніву і глибокій дискусії можуть піддаватись тільки проблеми українства, в яких доля сарказму і зверхності однієї нації над іншою є нормою, мої пости просто витруть і всього навсього більше на нього я не зайду, але якщо тут є розділ політика який дозволяє живе обговорення на різні теми, повторюсь але:

МАЄШ ВЛАСНУ ДУМКУ ПИШИ, А НЕ ОБГАДЖУЙ ДУМКУ ІНШОГО, МАЄШ ЩО СКАЗАТИ КАЖИ А НЕ ФЛУДИ ВИСОКОКУЛЬТУРНО-МОРАЛЬНОЮ ПУСТОТОЮ

Опубліковано
Неочікуваний яскравий приклад антисемітизму від деяких учасників форуму.

а якщо ти забудеш слово антисемітизм, або просто не будеш його згадувати, що ти напишеш?

дивно але чогось немає слова антиукраїнізм :lol: хоча українців за всю історію знищено набагато більше.

а якби ви ставились наприклад до болгарина який би вас вчив як жити, що лягати під росію краще ніж лягати під європу, що ваші визвольні рухи це фашиський сморід, що очинятами б кліпали, бо він не єврей.

просто болгари до нас не лізуть а ці вже тут і говорять що по українськи їм говорити не виходить, що це напівкраїна що її майбутнє тільки під росією, а їм летить адекватна відповідь, але це вже АНТИСИМІТИЗМ, ТА ЯК ВИ ТАК МОЖЕТЕ, ЇХ ЗНИЩУВАЛИ, КАТУВАЛИ, ВОНИ СТІЛЬКИ ДЛЯ ВАС ЗРОБИЛИ

Опубліковано

Ромаха, тебе прямая дорога в политику, вместе с твоей малолетней свитой. Будете чванится и всех гнобить. (см. мамелюк)

Кстати, если ты верующий человек, то должен смириться с тем что в тебе тожа есть частичка еврейской крови )))

З.Ы. Может хватит меряться?

Опубліковано
тут велике питання хто кого, на словах не вирішиш, прийдется практично перевіряти так що зрадістю буду сідати по блище

Ах да, я ж совсем забыл... "Убил еврея - спас Родину"? ;)

я розумію всю глибину балабольства і поверхневості, але коли до ваших комфортних квартирок зарвутся скіфи, сармати і пояснюючи простою мовою що ви тут вже якби не жильці і це вже якби не ваша батьківщина і для вас якби вже резервація відведена, будуть легко доводити що саме тут і було їх місце поселення а тяжка і нелегка доля розкидала їх по світу, але нарешті прийшов час історичної справедливості, а сраку їм буде прикривати всіма вами ненависна Америка, то ви мабуть будете останнім бидлом, якщо не захочите щось зворотнє довести новим квартирантам, а щось таке зробив Ізраіль з палестинцями змінивши еволюційних хід історії, але тут до об'єктивності справа думаю не дійде.

В твоих словах БЫЛО БЫ рациональное зерно, если бы не маленький нюанс...

Ни одно арабское поселение при формировании государства Израиль не было расформировано или перенесено. Все те жители Палестины, которые абсолютно спокойно и мирно приняли новых соседей, получили израильское гражданство. Их внуки счастливо живут там и сегодня. Все действия по отделению и изоляции арабских территорий начались только после окончания Войны за Независимость. Подсказать тебе, как она началась и когда? Она началась на СЛЕДУЮЩИЙ день после провозглашения нового государства. И началась она с того, что 6 государств напали на одно. Чем это закончилось, несложно узнать, поюзав инет... :) Никто в Израиле не делает из арабов быдла. Они имеют все те же права и свободы, что и евреи. Я сейчас говорю о арабах-гражданах Израиля. Да, есть определенный негативный настрой в обществе, но согласитесь, весьма сложно,например, каждый день улыбаться и здороваться с человеком, младший брат которого подорвал себя на дискотеке, где в это время находилась твоя дочь или сестра.

Ромаха, дискутируя на эту тему, внимательно изучай источники, иначе ты тут мне не оппонент :)

Ізраіль має високосучасну армію, атомну зброю, може й біологічну і хімічну - це одна з найсильніших держав яка постійно веде військові дії проти на порядок слабших сусідів.

Опять же говорю - изучай источники, если хочешь дискутировать. За 60 лет Израиль не развязал ни одной наступательной войны. Во всех 7 войнах первыми боевые действия развязывали арабские страны. Некоторые называют исключением операцию "Литой свинец". Но и тут лажа - Израиль несколько раз предупреждал Сектор Газа "не прекратите обстрел южных территорий - будет плохо", последнее предупреждение было получено за 5 дней до начала операции. Не послушали... Что бы ты сказал о своей стране, если бы, к примеру, Молдова выпустила по нам за год около 2000 ракет, а Украина продолжала бы закрывать на это глаза?

А тепер питання, чого їх жаліти?

А теперь ответ: а кто просил? Кому из нас нужна твоя жалость? :)

Опубліковано

И, кстати, интересный момент. Когда-то, около 2 лет тому назад я попытался поднять на форуме тему "еврейский вопрос". предложил людям нормально, без срача и оскорблений пообщаться на тему любви и нелюбви к евреям. Тема была закрыта в тот же день. Сейчас, когда человек создал тему, прямо ведущую к межнациональным спорам и распрям - никто даже пальцем не пошевелил... То есть если кто-то пытается сказать, что евреи не такие уж плохие (не все конечно, у нас, как и у любой другой нации, есть свои уроды) - тема закрывается. Но стоит накопать самые, пусть даже не особо подтвержденные факты, которые свидетельствуют об обратном - срите на здоровье :)

Опубліковано
но изо всех евреев, которых я знаю или когда либо знал, уродом почему то оказался только один.

серед українців, як показує навіть цей топік, абсолютний кількісний показник значно більший...

может дело не в нациаональности, а в личных качествах людей?

Если кто то оказался быть редиской, это не значит что вся нация, представителем которой он является, плохая.

Опубліковано
может дело не в нациаональности, а в личных качествах людей?

Если кто то оказался быть редиской, это не значит что вся нация, представителем которой он является, плохая.

Так Энди приблизительно к тому и ведет, если я правильно его понял :)

Опубліковано

romaxa11, все дуже просто. Слово "антисемітизм" я використала по тій простій причині, що ми говоримо про євреїв, і тому, що існує таке поняття. Можна замінити його на "євреєненависництво", "євреєфобію". Не нагадує, випадково, українофобію? - це щодо антиукраїнізму.

І мені все одно, хто буде лізти в мою державу зі своїми гнилими порадами - болгарин, єврей, росіянин, американець - це нервує і злить. І навпаки, за розумні поради варто дякувати, ким би він не був за національністю.

"просто болгари до нас не лізуть а ці вже тут і говорять що по українськи їм говорити не виходить, що це напівкраїна що її майбутнє тільки під росією, а їм летить адекватна відповідь, але це вже АНТИСИМІТИЗМ, ТА ЯК ВИ ТАК МОЖЕТЕ, ЇХ ЗНИЩУВАЛИ, КАТУВАЛИ, ВОНИ СТІЛЬКИ ДЛЯ ВАС ЗРОБИЛИ"

Я слідкую за новинами, але не зустрічала, щоб в нас були такі проблеми саме з євреями. Від яких євреїв ти це чуєш? Від тих, що живуть чи хотіли б жити в Росії? Скатертинкою їм дорога. Чи, може, це з Ізраїлю тобі доповідають? Дуже сумніваюсь, що там їх турбує мовне питання в Україні. Не треба ліпити все в одну кучу.

В мене було просте питання - комусь особисто євреї завдали якоїсь шкоди, щоб ненавидіти всю націю?

Якщо ні - боріться зі своїми стадними інстинктами.

• Адміністратори
Опубліковано

Але ж диму без вогню не буває. Обидві сторони винні, тому пора прикрити тему. Всі надіюсь вміють користуватись пошуковими системами, тому можуть знайти для себе різні факти і доводи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...