Перейти до змісту

Прививки дитині

Venom

Рекомендовані повідомлення

Зіткнулися з проблемою. Збираємося записувати дитину в садочок, але там сказали, що без прививок не тільки в садочок - в школу не пустють. 

Але нещодавно була передача про негативний вплив прививок на здоров'я дитини та наслідки, які можуть бути. Хотілось би почути думки з цього приводу. Дитина не державна - моя, і обов'язковість державна мене менше всього обходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.privivok.net.ua/

багато корисної інформації

користувався сам для влаштування дитини до садочка, якщо цікаво готовий поділитись досвідом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було вже. Шукай в розділі "Сім'я. Дім"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куме, була ціла гілка з цього приводу:

кніп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прививки потрібні не дитині, а суспільству :(, щоб знизити ризик епідмемій.

Є багато пересторог, щоб не робити прививки, лікарі їх звичайно дотримуються (поки мале)

Прививки краще не робити на повний чи новий місяць. Крім того, краще робити в першу половину місячного циклу (якщо дитина родилась в 10 місяний день, то з 10-го десь по 24-й місячний день). Ну й найгірше переносяться ті прививки, що з ртуттю, думаю, їх варто уникати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є багато пересторог, щоб не робити прививки, лікарі їх звичайно дотримуються (поки мале)

Вам відомі ті, кому зробили імунограму, перед тим, як колоти БЦЖ?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, не до такої степені...

Але якийсь час після хвороби, або підозра на ОРЗ, то не робили. Потім вже, коли робити прививку, визначалось мамою ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще коли вони вішають про те, як захищають від хвороб АКДС і т.д., то люди нестійкі і малообізнані можуть цьому повірити. А от хай вони мені розкажуть, від чого захищає туберкулінова проба, яку вколюють дітям регулярно раз в півроку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. Перед створенням теми користувався пошуком, але слова "прививки" не знайшло. Дивно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще коли вони вішають про те, як захищають від хвороб АКДС і т.д., то люди нестійкі і малообізнані можуть цьому повірити. А от хай вони мені розкажуть, від чого захищає туберкулінова проба, яку вколюють дітям регулярно раз в півроку?

Це моніторинг захворюваності на туберкульоз. Щоб вчасно помітити епідемію, що зароджується :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це моніторинг захворюваності на туберкульоз. Щоб вчасно помітити епідемію, що зароджується :angry:

Якщо ця динаміка їх так турбує, чому б не моніторити аналізами на антитіла? Чи все-таки "спочатку заражаємо, зате потім знаємо, від чого лікувати"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

я не спеціалість в туберкульозних захворюваннях, але:

Туберкулінова проба не містить збудника туберкульозу. Це екстракт вбитих послаблених бактерій, лище короткі компоненти білку. Захворіти можна (теоретично) від вакцини БЦЖ, яка, справді, цих послаблени збудників і містить.
Проба Манту - підшкірне введення туберкуліну (токсину палички Коха), який не є щепленням, а перевіркою - чи є в організмі людини збудник туберкульозу. У випадку негативної проби Манту людині можна вводити вакцину БЦЖ (ослаблені бактерії туберкульозу). Аналогом проби Манту є проба Пірке (нашкірна туберкулінова проба).

Якщо проба Манту позитивна - більше 30 мм в діаметрі, це є свідченням наявності мікобактерії в організмі. Людину призначають додаткове обстеження у тубдиспансері та позачергову флюроографію.

Оскільки зараз більше 80 % населення України є інфікованими, то ревакцинація від туберкульозу майже не проводиться (тільки вакцинація новонароджених).

Відмовляючись від проби Манту, особливо, якщо імунітет дитини ослаблений Ви ризикуєте прогавити початок туберкульозу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це екстракт вбитих послаблених бактерій

А оскільки останнім часом цими "вбивствами" займаються переважно китайці (а наші лише "бодяжать" те, що вийшло), то 100%, що бактерії не мають жодних шансів. :)

Оскільки зараз більше 80 % населення України є інфікованими...

Не здогадуєтесь, хто їх інфікував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна питання вакцинації:

Сьогоднішня інформація з "5-го каналу"

Держбюджет, зокрема, передбачає фінансування наступних програм:

Імунопрофілактика - найбільш витратна стаття, на неї передбачено 237 мільйонів.

...

Фінансування програм з охорони здоров'я у цьогорічному бюджеті було сплановане на суму 55 млн. грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось дуже хороше відео про прививки. Неможна навіть БЦЖ робити!!!

http://video.i.ua/user/260724/1963/31741/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...