Перейти до змісту

Сигналізація на Daewoo Lanos, хелп для чайника

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу поставити сигналізацію на автомобіль Daewoo Lanos, автомобіль на гарантії.

Це треба йти лише в "Волинь-авто" чи є варіанти, щоб не позбутися гарантійного обслуговування?

Який порядок дій, які розцінки, що доцільно ставити, а що ні. Карочє, хелп для ламера.

Опубліковано
Це треба йти лише в "Волинь-авто" чи є варіанти, щоб не позбутися гарантійного обслуговування?

якщо гарантія то тільки 2 варіанта - 1)ставити там 2)ставити десь а там за могоричі(гроші) домовлятись за відмітку в сервісній книжці

Опубліковано

Я ставив там де і купував авто, але думаю можна і в якісь іншій конторі, що цим займається.

Можливо треба щоб якась папера з відти була!

Опубліковано

ну припустимо розглядаємо легальний варіант - що доцільно ставити?

тобто, який оптимальний варіант протиугонного варіанту "якість-ціна" і скільки за це щастя прийдеться викласти грошей?

Опубліковано
ну припустимо розглядаємо легальний варіант - що доцільно ставити?

тобто, який оптимальний варіант протиугонного варіанту "якість-ціна" і скільки за це щастя прийдеться викласти грошей?

так підійди до них поцікався, зазвичай на сервісній станції оперують з певним брендом, ато й зразу запропонують на вибір тобі лише 5-8 моделей. думаю шериф, наприклад 930ка, як ти пишеш "якість-ціна" саме то.

Опубліковано

дякую за інфу, хтось має лінк, де можна детально прочитати про функції, які є в сигналізаціях? Бажано не google.com :)

Опубліковано

хм... цікаво... передзвонив в Волинь-авто, сказали можна ставити свою сигналізацію, тільки певних виробників, Sheriff туди входить, встановлення десь 500 грн.

гарантійне обслуговування лишається, тільки на сигналізацію тоді не поширюється

передзвонив в їхній магазин, кажуть SHERIFF ZX-725 - 952 грн., по лінку, який мені дали - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2438 - 399 грн. В чьом подвох? Якось не сильно хочеться переплачувати 550 грн....

Опубліковано

Якщо ставиш сигналку на гарантійне авто то втрачаєш гарантію на електрообладнання. Тобто в разі чого тобі можуть впарювати, що сигналка встановлена не у нас і проблеми виникли в разі некваліфікованого втручання в електрообладнання автомобіля. Хоча по відгукам криві руки і значно більші гроші ростуть якраз в офіціалів. Я забив на гарантію після першого ТО і цілком цим задоволений. Якщо в машині є проблеми то вони вилізуть до 10 000 км. Навіть якщо поставиш сигналку на стороні то в разі гарантійних проблем завжди можна домовитись :D А за мою сигналку з установкою Волинь Авто хотіло 2500 Грн (>500$) я поставив за 150$ плюс робота 30$. Роби висновки і вирішуй сам ;)

А нарахунок сигналки то рекомендую таку яку встановив собі CENTURION XANADU. Cигналка з зворотнім зв'язком і дуже великим радіусом дії. Не знаю чи на Ланосі є імобілайзер якщо є то можеш не паритись ця річ ефективніше за будь яку сигналку хіба для власного заспокоєння :D

Опубліковано

ну встановлювати я швидше всього буду в Волинь-авто, фіг з ним, заплачу 500 грн., хай лишається гарантійне обслуговування... хоча можливо ще подумаю

CENTURION на жаль не входить в той перелік, що мені продиктували по телефону, прийдеться обирати з таких марок:

Sheriff, Challenger, Mongoose, здається Top Guard (толком не розчув) і Tiger

"Cигналка з зворотнім зв'язком " - можна пояснити що то таке хлопцю з села? :)

П.С. Що таке УАХ?

Опубліковано

коли на брелоку дублюється інформація сигналізації - при спрацюванні сигналки брелок буде піщати

якщо на ланоси ставлять заводські сигналізації то треба просто взнати марки і самому поставити - не сильно вони там заглядають що в тебе встановлено було, а що сам доставляв їм головне щоб тебе поскоріш випровадити

коли будеш встановлювати у "дяді васі" то будеш впевнений що все класно підключено на роз'єми, а не на скрутки да програмування толкове - лишні фішки сигналки не помішають тим більше вже заплачено

Опубліковано
П.С. Що таке УАХ?

Український автомобільний холдинг!

Чекай, я ж там купляв, дзвонив до них - кажуть треба в Волинь-Авто, а ти кажеш - "Звонив до кума , працює в УАХ" - вони хіба мають право на Ланоси встановлювати?

http://www.ugona.net - це здається сайт якоїсь контори, згоден, статті є цікаві, але ясно що буде "прєдвзятость" то тих фірм, які продаються і встановлюються. Може в когось є лінк на незацікавлений сайт з об’єктивною інфою?

Опубліковано
П.С. Що таке УАХ?

Український автомобільний холдинг!

Чекай, я ж там купляв, дзвонив до них - кажуть треба в Волинь-Авто, а ти кажеш - "Звонив до кума , працює в УАХ" - вони хіба мають право на Ланоси встановлювати?

Кароче я звонив ще раз і дійсно вони Ланоси продають, але гарантійщиком є Волинь-Авто, тобто якщо ти поставиш в УАХ, то гарантія на елетрику пропадає, якщо в Волинь-Авто то нє.

Опубліковано
заплачу 500 грн., хай лишається гарантійне обслуговування...

560 грн - це за встановлення звичайної сигналізації, а за встановлення сигналки зі зворотнім зв’язком заплатиш 1160 грн. (це за умови що в тебе вже стоїть центральний замок, якщо не стоїть - то ще + 320 грн)...

Опубліковано

блін, ото зажерлися... ну центральний замок то я і так планував ставити, чи можна поставити і без нього?

щодо іммобілейзера - яка доцільність встановлення такої штуки?

Опубліковано
блін, ото зажерлися... ну центральний замок то я і так планував ставити, чи можна поставити і без нього?

щодо іммобілейзера - яка доцільність встановлення такої штуки?

можна і без центрального замка, все залежить від твої бажань.

Ставити на Ланос іммобілайзер - не варто. Кому треба буде не допоможе ніякий іммобілайзер. ІМХО

Опубліковано

наприклад, в характеристиках SHERIFF ZX-725 пише "Пассивный иммобилайзер" - що це означає?

чи є доцільність шукати дешевший варіант, якщо іммобілайзер не дуже доцільно ставити?

Опубліковано

в першу чергу потрібно визначитись звичайна сигналізація необхідна чи зі зворотнім зв’язком, і вже звідси відштовхуватись.

а на рахунок "пасивного імобілайзера" - не знаю, можливо що сигналізація в режимі "охорона" не дає завести автомобіль.

Опубліковано
заплачу 500 грн., хай лишається гарантійне обслуговування...

560 грн - це за встановлення звичайної сигналізації, а за встановлення сигналки зі зворотнім зв’язком заплатиш 1160 грн. (це за умови що в тебе вже стоїть центральний замок, якщо не стоїть - то ще + 320 грн)...

Не хилі такі розцінки!

Опубліковано

Купляй сигналку на автозвуці і там же комплект центрального замка, підвоха там нема ніякого, неодноразово там куплялося. Сигналку візьми Шерифа725, на Ланоса хватить щей забагато буде. А пасивний іммобілайзер - це сів в машину, завів, нажав секретну кнопку і поїхав, скажем так для параноїків - цю функцію можна не включать. Домовся з майстром-приймальником хай випише акт виконаних робіт як будто будеш ставить звичайну сигналізацію. Майстру, що буде ставить сигналізацію, заплати особисто йому не в касу за встановлення центрального замка, так він буде більш зацікавлений і буде хоч троха старатись. Попроси щоб він всі з'єднання паяв і не жалів ізострічки, скажи що ти такий дотошний що можеш залізти під панель щоб подивитись чи добре там все зроблено. Тоді всі будуть довольні і саме головне - залишиться гарантія :blink:

Опубліковано

Я не раджу взагалі зв'язуватись з Волинь-Авто, якість - нікакая; ціна - безпредєльна. Рекомендую поїздити без сігналкі до 10000, пройти ТО1 і попрощатись з Волинь-Авто. Всі недоліки до 10000 мають повилазити. Друзі мої так робили і я так само зроблю (така ж ситуація і у мене була: думав ставити самому чи як).

Опубліковано
Я не раджу взагалі зв'язуватись з Волинь-Авто, якість - нікакая; ціна - безпредєльна. Рекомендую поїздити без сігналкі до 10000, пройти ТО1 і попрощатись з Волинь-Авто. Всі недоліки до 10000 мають повилазити. Друзі мої так робили і я так само зроблю (така ж ситуація і у мене була: думав ставити самому чи як).

Підтримую. Аналогічно зробив. А сігналку поставив сам у перші дні користування автівкою, сам доробив автоматичне відкривання багажнику з брелка керування сігнализацією... Бо на "волинь авто" такими "опціями вони не займаються" Я плюнув тай зробив на свій розум все що вони немогли мені запропонувати. Взагалі краще до них неїхати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...