Перейти до змісту

Продам принтер для оперативної поліграфії

AVO

Рекомендовані повідомлення

Колись у мене була рекламна фірма й друкарня при ній, але вже років 2 займаюсь іншим бізнесом. От залишився професійний повно кольоровий копір-принтер формату А3+. Продаю, а може кому треба якісну поліграфію друкувати, невеликими тиражами (вигідні тиражі до 100 копій).

Konika Minolta CF 9001.Принтер в чудовому стані, рік випуску 2006, пробіг 35 000 копій (ресурс 1 мільйон), дизайнери також хвалили сканер, вірніше те як він сканує. Використовувався для друку дипломів, грамот, буклетів, візиток, афіш та кольоропроб на офсетний друк.

Швидкість друку: колір – 8 копій/хв., чб – 32 копії/хв.. Щільність паперу (реальна) від 80 до 250 гр., також друкує на плівках та самоклейках. Підтримує пост скрипт 3. Вбудований контролер фейрі 3, з жорстким диском на 6 Гб. Драйвера, кабеля та сервісні книги наявні.

Ціна 5000 у.й., телефон 8 050 920 19 три три, питати Андрія.

post-6267-1237925503.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись у мене була рекламна фірма й друкарня при ній, але вже років 2 займаюсь іншим бізнесом. От залишився професійний повно кольоровий копір-принтер формату А3+. Продаю, а може кому треба якісну поліграфію друкувати, невеликими тиражами (вигідні тиражі до 100 копій).

Konika Minolta CF 9001.Принтер в чудовому стані, рік випуску 2006, пробіг 35 000 копій (ресурс 1 мільйон), дизайнери також хвалили сканер, вірніше те як він сканує. Використовувався для друку дипломів, грамот, буклетів, візиток, афіш та кольоропроб на офсетний друк.

Швидкість друку: колір – 8 копій/хв., чб – 32 копії/хв.. Щільність паперу (реальна) від 80 до 250 гр., також друкує на плівках та самоклейках. Підтримує пост скрипт 3. Вбудований контролер фейрі 3, з жорстким диском на 6 Гб. Драйвера, кабеля та сервісні книги наявні.

Ціна 5000 у.й., телефон 8 050 920 19 три три, питати Андрія.

ти прикалуєшся чи ціни двухрічноі давності запомнив

http://www.bizmarket.com.ua/index.php?a=det-0-410829

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

-> тюрма :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти прикалуєшся чи ціни двухрічноі давності запомнив

http://www.bizmarket.com.ua/index.php?a=det-0-410829

прикалуватись я люблю. але ціна цьогорічна. а те що ти в неті нарив, мене тоже здивувало. дзвонив їм. виявляеться машинки без пост-скрипт контролера та дуплексу. тобто звичайний кольоровий ксерокс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...