Перейти до змісту

Монстры против пришельцев / Monsters vs. Aliens / 2009 / TS - ELEKTRI4KA

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

monstr.jpg

Русское название: Монстры против пришельцев

Оригинальное название: Monsters vs. Aliens

Год выпуска: 2009

Жанр: Мультфильм

Описание фильма:

В Сюзан Мёрфи, девушку из Калифорнии, прямо в день ее свадьбы попадает метеорит, полный всякой дряни из космоса, в результате чего она вдруг начинает расти и вырастает до пятнадцати метров. Встревоженные появлением нового монстра, военные сразу берутся за дело: Сюзан отлавливают и увозят на секретную правительственную базу. Там её переименовывают в Гигантику и запирают вместе с другими монстрами: гениальным, но насекомоголовым доктором наук Тараканом; брутальным рыбочеловеком по кличке Недостающее Звено; желеподобным и неубиваемым Б. О. Бом и стометровым Насекомозавром. Правда, их тюремное заключение длится недолго: на Землю нападает инопланетный робот, и отчаявшийся Президент, поддавшись уговорам генерала Воякера, отправляет разношерстную команду монстров на спасение планеты от неминуемой гибели.

Режиссер: Роб Леттерман, Конрад Вернон

Актеры:

Риз Уизерспун, Хью Лори, Сет Роджен, Кифер Сазерленд, Пол Радд, Рэйнн Уилсон, Уилл Арнетт, Стивен Колберт

Продолжительность: 01:22:09

Перевод: Дублированный

IMDB-рейтинг: 7.2/10 Ссылка

Дата мировой премьеры: 19 марта 2009

Дата российской премьеры: 19 марта 2009

Видеокодек: Xvid

Битрейт видео: ~1049 kb/s

Размер кадра: 704x288

Качество видео: TS

Аудиокодек: MP3

Битрейт аудио: 128 kb/s (2 ch)

Сэмпл: Ссылка

Размер: 697.99 МБ (731,897,856 байт)

-= LINK =-

post-606-1237669473.jpg

post-606-1237669491.jpg

post-606-1237669500.jpg

post-606-1237669509.jpg

Опубліковано
Правилами це не заборонено? алі навіщо неякісним сміттям захламляти обмінник?

Якщо хочеш пофлеймити - будь-ласка...

Потрібно поважати і інші думки крім своєї. Якщо той матеріал, який ти розтягнувши вдома на 42"

не можеш сприймати інакше ніж сміття - твоє правою. Але дехто з нетерпінням чекає можливості

переглянути новинки і в якості CAMRip на своєму 15"-17" ноутбукові.

Для того і створюється пост з запитанням Заливати?

На що ти досить толерантно відповів :"Чекатиму DVDRip із українським дубляжем."

Наздоров'я - чекай і не заважай іншим дивитись те, що вони хочуть і в тій якості, в якій вони хочуть...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
алі навіщо неякісним сміттям захламляти обмінник?

Ну наприклад мені нема різниці в якій якості аби подивитись :)

Опубліковано

Таке анонсування камфуфла-ПОЗОР розділу відео,пора заборонити таке.Шкода тих хто не користується форумом і зкачують з обмінника і трать траф на таке убожество.

Опубліковано

Amor - придбай касетний магнітофон, перепиши всю музику на касети і слухай на моно магнітофоні типу "Весна.."

Перепиши все відео на запиляні відеокасети - надавай перевагу екранкам .

Адже тобі пофіг, аби дивитися, аби слухати..

То для чого тоді люди борються за якість зображення та звуку?

нізачот тобі....

Опубліковано

Нерозумію людей, які хочуть дивитися кіно/мультфільм у будь-якій якості, аби поскоріше. Колись зіпсував собі враження від "Володаря Перснів" подивившись його у паскудній якості, бо також гнався за премьєрою.

Опубліковано

Ну наприклад цей ще нормально було але коли я скачав вольт в ТСі то також зіпсував собі враження ^_^

Опубліковано

для тебе можу в порівняння викласти "Вольт-а" в BDRip (Blu-ray rip) 720 точок по вертикалі.

тут деталі.

та кілька скріншотів. Порівняй із тим, що ти дивився!

Опубліковано

Також не можу зрозуміти дрочерів, яким би що-небудь аби в HD і пальці погнути.

P.S. Да, був у мене у свій час моно і касетний і бобінний магнітофон, а вас у той час ще взагалі не було.

Опубліковано
Також не можу зрозуміти дрочерів, яким би що-небудь аби в HD і пальці погнути.

P.S. Да, був у мене у свій час моно і касетний і бобінний магнітофон, а вас у той час ще взагалі не було.

може тобі за "дрочерів" на місяць РО вліпити? щоб надалі не повадно було? Щодо віку - не на багато втік... перець..

Якщо ти не помітив, то ми у 21-у столітті живемо. І такі явища як: касетний магнітофон, відеомагнітофон і т.п. - виживають себе..

10 днів РО на осмислення і за неповагу із хамством!

Опубліковано
для тебе можу в порівняння викласти "Вольт-а" в BDRip (Blu-ray rip) 720 точок по вертикалі.

тут деталі.

та кілька скріншотів. Порівняй із тим, що ти дивився!

Дякою але не треба я як побачив вольт в ріп якості зразу скачав ^_^

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...