Перейти до змісту

Кідали в погонах за роботою

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Свіжий приклад.  Пару місяців назад потрапив у ДТП. Для оформлення викликали дайців, перетелефонував також у страхову. Буквально за три хвилини прибув аварійний комісар, пофоткав машину, документи і поїхав. Приїхали мєнти, склали протокол і одразу звернули увагу на те, що в мене просрочений тимчасовий талон, і це нібито буде підставою для страхової відмовити у  виплаті по-полісу. Зразу-ж запропонували за 300$ "порішати" проблему з страховим комісаром, якого вони нібито знають, бо трохи меншу суму він отримає у вигляді премії за розкриття факту "невідповідності документів". Я їм запропонував поїхати на переговори разом, на що вони відмовились, а я, з легким серцем послав їх подалі :)

Потім, коли був у страховій вияснив, що:

1. дрібні порушення/просрочення оформлення документів (техпаспорт, права) страхову не цікавлять. Аби керував на законних підставах.

2. людина такого віку, невисокого зросту та інших подібних прикмет в їхній страховій взагалі не працює.

Ну, підстава так підстава, обламав їм гешефт, тай ладно, але нещодавно знов зустрів цього "комісара" за "роботою", ось, може комусь пригодиться. 

418e619d360c.jpg

(соррі за якість, "прихована камера")

Діліться і  ви, хто щось такого знає, даби цим скотам життя медом не здавалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...