Перейти до змісту

Продам ноут DELL Inspiron 1501

splutsk1973

Рекомендовані повідомлення

Продам ноут DELL Inspiron 1501

amd turion tl50 1600x2 160Gb 2Gb ati1150 lan modem wlan 15,4"

батарея 1година+-

хотілось би 350 мертвих американських президентів.

стан 4+

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привет. мош сфоткать ноута, зовнішній стан цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привет. мош сфоткать ноута, зовнішній стан цікавить

Дай мило,відправлю,бо щось не можу загрузити сюди.7-ка напевне випендрюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скинь ще й мені фотки [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотки скорее всего размера такого, что не пролазят...

сделай 800*600

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотки скорее всего размера такого, что не пролазят...

сделай 800*600

ok.спасибо
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причина продажу...???Можливо щось непрацює в ньому????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаю,бо бук і стаціонарка вдома під час кризи-закруто.Стоїть без діла.А працює він відмінно.Ще й не китай.

Ірландець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаю,бо бук і стаціонарка вдома під час кризи-закруто.Стоїть без діла.А працює він відмінно.Ще й не китай.

Ірландець.

Гарантія ще є? Якщо є, то зарезервуй за мною до завтра, до обіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ірландець.

Гарантія ще є? Якщо є, то зарезервуй за мною до завтра, до обіду.

нема

скинь ще й мені фотки [email protected]

І як це зветься? http://www.aukro.ua/item584014031-noutbuk-...lishe-2-dn.htmlЦікаво,що робитимеш,як в тебе його куплять,а я тобі не продам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво,що робитимеш,як в тебе його куплять,а я тобі не продам?

А він написав там: "Ноутбук може бути проданий на іншому аукціоні чи форумі, тому залишаю за собою право зняти ноутбук з аукціону достроково."

А взагалі не гарно людей дурити... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причому тут дурити.?

можливо я беру його щоб перепродати.!

не хочеш не продавай.. ніхто не заставляє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причому тут дурити.?

можливо я беру його щоб перепродати.!

не хочеш не продавай.. ніхто не заставляє.

ага... понятно.

т.е. тебе еще не продали, а ты уже перепродаешь?

очень красиво.

3 дня РО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

очень красиво.

3 дня РО.

В упор не можу второпати що тут поганого..... :(

А хіба не за такою схемою працюють всі компютерні фірми??? Коли в прайсі є гора того чого нема на складі і якщо я закажу то вони в когось це перекуплять і продадуть мені.... Вони теж продають ще не куплене що аж гай шумить... Жодного разу я не бачив щоб хтось приходив до них і казав що так не красіво.... Військові виробники взагалі на світових салонах продають ще не зібрані навіть літаки і танки... це теж вважається нормою, а тут чуваку за спробу кумерції рідонлі ліплять.... кумедія....

Може тут ображеною стороною виступає продавець? :D Так він же намагається ноут продати, є покупець який намагається той ноут купити.... поясніть мені що тут некрасівого???? Я сам здогадуюсь - продавця заділо усвідомлення що на його ціні хтось умудриться заробити собі маржу... це ще зветься узагальнюючою українською тваринкою, яка тільки те й робить шо давить... ні болєє того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

очень красиво.

3 дня РО.

Абсолютно согласен, когда я свой телефон по нормальной цене продавал и некоторые редиски начали мне неаргументировано торг портить своими пятью копейками типа "на базарі заберають в 2 раза дешевше" так никто их не трогал, а парня кикнули за то что хочет заработать. Несправедливо! Своим РО между прочим может единственного покупателя отстранили.

А теперь по делу: ноут продан или еще актуально предложение ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

очень красиво.

3 дня РО.

Абсолютно согласен, когда я свой телефон по нормальной цене продавал и некоторые редиски начали мне неаргументировано торг портить своими пятью копейками типа "на базарі заберають в 2 раза дешевше" так никто их не трогал, а парня кикнули за то что хочет заработать. Несправедливо! Своим РО между прочим может единственного покупателя отстранили.

А теперь по делу: ноут продан или еще актуально предложение ?

ще продається
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба не за такою схемою працюють всі компютерні фірми??? Коли в прайсі є гора того чого нема на складі і якщо я закажу то вони в когось це перекуплять і продадуть мені.... Вони теж продають ще не куплене що аж гай шумить... Жодного разу я не бачив щоб хтось приходив до них і казав що так не красіво.... Військові виробники взагалі на світових салонах продають ще не зібрані навіть літаки і танки... це теж вважається нормою, а тут чуваку за спробу кумерції рідонлі ліплять.... кумедія....

Може тут ображеною стороною виступає продавець? :D Так він же намагається ноут продати, є покупець який намагається той ноут купити.... поясніть мені що тут некрасівого???? Я сам здогадуюсь - продавця заділо усвідомлення що на його ціні хтось умудриться заробити собі маржу... це ще зветься узагальнюючою українською тваринкою, яка тільки те й робить шо давить... ні болєє того.

Вибачте за флейм, але я рахую що РО справедливе. Якщо є покупець, то хай купує, а не виставив на аукціон, і може купить а може і ні. Про виробників згадувати не варто, вони виробники і продають СВОЮ продукцію (читайте щось роблять, платять податки і зарплатню людям).

Я рахую так: спочатку купи, а протім продавай.

А на рахунок комп*ютерних фірм, в них є договір з постачальником, що вони (постачальники) постачають їм потрібний товар в найкоротші сроки. А про домовленість між автором теми та спекулянтом мови не було.

З.І. В Радянські часи таких людей садили...

З.З.І. А цікаво продасть його автор за 400 грн, так як виставив на аукціоні. Хтось аж нажав купіть сразу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за флейм, але я рахую що РО справедливе. Якщо є покупець, то хай купує, а не виставив на аукціон, і може купить а може і ні. Про виробників згадувати не варто, вони виробники і продають СВОЮ продукцію (читайте щось роблять, платять податки і зарплатню людям).

Я рахую так: спочатку купи, а протім продавай.

А на рахунок комп*ютерних фірм, в них є договір з постачальником, що вони (постачальники) постачають їм потрібний товар в найкоротші сроки. А про домовленість між автором теми та спекулянтом мови не було.

З.І. В Радянські часи таких людей садили...

З.З.І. А цікаво продасть його автор за 400 грн, так як виставив на аукціоні. Хтось аж нажав купіть сразу...

Народ!!!Давайте пусті балачки розводити в іншому місці.Навіщо роздувати тему.Тут продається ноут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здесь обвинили модератора в неправильных действиях. поэтому и вышла дискуссия.

топикстартер, тебе только выгодно - апается тема.

gorik ответил моими словами, практически.

и мне тоже интересно, чем закончится уже завершенный аукцион некупленого ноута за 400 грн.

слабо продать, Atletlutsk?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там 400 баксів, а не гривень.
Покупатель: SentIv (11)

Сумма к оплате: 400,00 грн. (плюс расходы на доставку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому аукціоні можна виставляти товари лише в гривнях.він в темі написав 400баксів.А те що там пише 400грн + доставка це фігня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сделайте голосовалку по поводу этого РО.

я считаю его несправедливым.

да - по-еврейски поступает человек, да - нагло поступает и хитрозадо.. so fucking what?

топикастер хочет продать - пусть продаёт. какая ему разница, что произойдёт потом?

каждый заразбатывает, кто как может..

а если чел облажается с аукционом (или уже облажался), то это уже сугубо его проблемы и пускай

разбирается с последствиями принятых рисков...

так что я против такого РО. это дискриминация..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сделайте голосовалку по поводу этого РО.

я считаю его несправедливым.

да - по-еврейски поступает человек, да - нагло поступает и хитрозадо.. so fucking what?

топикастер хочет продать - пусть продаёт. какая ему разница, что произойдёт потом?

каждый заразбатывает, кто как может..

а если чел облажается с аукционом (или уже облажался), то это уже сугубо его проблемы и пускай

разбирается с последствиями принятых рисков...

так что я против такого РО. это дискриминация..

А разница в том,что я должен подстраивать цену на аукционе под человека,который выставил цену на мою вещь.На то, что ему не пренадлежит.

Пускай купит у меня,а там продаёт за сколько хочет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...