Перейти до змісту

Tifost foto

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О ні! Фотка грузиться цілком і аж потім зменшується. В мене сторінка десь біля 5 хв грузилася.

Опубліковано

Тебя уже просили относительно размера!

Возьми грохни ссылки на все эти фотографии, оригиналы порежь так, чтобы по длинной стороне получалось 800-900 точек, и тогда уже прикрепи их к сообщению в виде аттачей.

Просто невозможно смотреть страницу :mdr:

Опубліковано

Я б з радістю зменшив розмір. Але проблема в тому, що фотоальбом мого профіля непрацює. Коли туда намагаєшся чи завантажити, чи просто продивитися сторінку, то вибиває просто біла сторінка. Вже просив щось зробити адміна, але відповіді немає, так само як і дій. Ось тому і прийшлоь так опублікувати <_<

Опубліковано

При чём тут профиль, фотоальбом??? Фотография режется в ФотоШопе, а потом уже закидывается на хостинг или прямо сюда. Нет ФотоШопа - пользуй ЭйСиДиСи, он тоже умеет уменьшать размер. Вообще выкладывать фотографию размером больше 1000 точек и весом больше мегабайта (а то и пятисот килобайт, вместо твоих 3 Мбайт на фотку) - это моветон.

Опубліковано

Фотки зменшив:)

ursa це я так до слова написав, щоб адмін щось зробив з цією проблемою, адже він раніше працював :rolleyes:

тролейбус Богдан Т501.11

235853425.jpg

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Нові фото

Чарівна природа нашої неньки України (і не потрібно їхати ні на які курорти Туреччини, головне знайти красу на своїй рідній землі!)

b8a092d1f3f9t.jpg

IMG_2171-1-th.JPG

IMG_2172-3-th.JPG

3f16751d0f5at.jpg

Опубліковано

Львів

00deefa71d11t.jpg

f1973e60f061t.jpg

Прапор України (Високий замок (Львів))

80927cbd4af5t.jpg

Пивне поле "Рогань". Нажаль пока науковці навчились вирощувати тільки бутилкі "Рогань"на полі, в планах їхніх - вирощувати вже із пивом.

94f9f05a7f2ft.jpg

ДружОК

93a189570168t.jpg

Опубліковано

фотки просто суперові!!!!!!!!!!!!!!!! Особливо зі Львова!! Обожнюю це місто... аж самій туди знову захотілось :) :) :) Молодець!!!!!!!!

Опубліковано
фотки просто суперові!!!!!!!!!!!!!!!! Особливо зі Львова!! Обожнюю це місто... аж самій туди знову захотілось :) :) :) Молодець!!!!!!!!

Згідний з eniqma2007/ Львів - чудове місто, але я хочу ще добавити, що Луцьк - теж досить прекрасне місто, вчора приїзджало на покатушку досить багато друзів зі Львова, Київа, Херсона, Тернопіля, Івано-франківська - вони були задоволені цією поїздкою і майже всі говорили, що Луцьк прекрасне місто, чарівна історична частина, досить зелене місто, про дитячу залізницю потім вже писали, ну їм дуже сподобалося - так, що ЛУЧАНИ - ПИШАЙМОСЯ СВОЇМ МІСТОМ І РОБИМО ЙОГО КРАЩИМ!

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...