Перейти до змісту

Про данайців і яблуко розбрату

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Кожен має ту країну і ту владу яку заслуговує

Ця теза піариться нашим телебаченням, нашою владою, вже навіть екранується нами - це 100%-ве виправдання тих муднів. ЇЇ можна застосовувати до Білорусії, Росії, але не до України, якщо б у нас не було Помаранчевої революції, якщо б мільйони людей в кожному селі і місті не вийшли на протест проти влади (яку вони заслуговували, доречі), вона була б вірною і для нас.

Ввважаю, що потрібно перестати голосувати за інтриганів, це тільки халуйська система повністю може триматись на кулуарних домовленостях і багатоходових аферах, які постійно закінчуються ще більшим залоховуванням народу.

Ось цікавий приклад,по суті своїй відкритий (для любителів і закоханих Юлькою):

ведеться безпрецендентна боротьба за додатнє торгівельне сальдо, імпорт обкладається неймовірними податками, навіть тоді коли аналогічної продукції в нас не виробляється, все просто чудово, ми вперше виходимо на плюси, але паралельно ми мусимо закупити цілу купу дорогущого газу - цікава ситуація!

А чи не простіше ресурси держави киданути на енергозбереження, розвиток вугільної галузі, впроваджувати альтернативщину - це ж в найближчому майбутньому збереже в наших кордонах мільярди амеробаксів, виявляється що ні для нашої влади набагато важливішим виглядає боротьба з імпортними памперсами, що в кінцевому результаті виглядає копієчним ділом на фоні газових закупок.

Я не заслуговую таких уродів, надіюсь ви також.

Опубліковано

Якось угораздило мене разом з другом вступити в партію "Батьківщина", в палатках не стояли, прапорами не махали, просто числились. Недавно були збори партійців в ВІЄМі, про що говорили не знаю, неходив, виборів немає, чого людей збирати нерозумію, може перевіряють скільки людей прийде, скільки їм ще вірять?

Опубліковано
Кожен має ту країну і ту владу яку заслуговує

Ця теза піариться нашим телебаченням, нашою владою, вже навіть екранується нами - це 100%-ве виправдання тих муднів. ЇЇ можна застосовувати до Білорусії, Росії, але не до України, якщо б у нас не було Помаранчевої революції, якщо б мільйони людей в кожному селі і місті не вийшли на протест проти влади (яку вони заслуговували, доречі), вона була б вірною і для нас.

Кожен розуміє цю тезу в міру своєї розпущеності, для тебе вона має негативний сенс - мол натяк що народ безхребетний і не може відстояти своїх прав(а воно так і є, і тикати в помаранчеву революцію не варто, бо буде воняти), а для мене вона означає що я особисто можу щось змінити, стати вартим кращої влади, якщо не в цій країні, то в іншій ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...