Перейти до змісту

Страйкбол

Songoku

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю бажаючих для регулярної гри в Страйкбол по вихідним на природі!

Для тих хто хоче щось нове і екстримальне, але незнає що це таке - то ВАМ Сюди.

Якщо коротко то це Кантер тільки вживу.

Якщо виникають якісь питання стукайте в АСЮ 291711991.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

трошки?.. Це треба серйозний клуб робити, щоб забезпечитись такою зброєю.

Я якось в Києві зайшов в магазин зброї для Страйк-болу... Це звичайно круто, але для зарплат вище середніх київських, особливо якщо налаштовувтись на тюнінг зброї :)

Опубліковано

Ну я так, "мягко" виразився. Взагалі мені здається що вся ця зброя недалеко пішла від іграшкових автоматів :-) тільки довговічніша. А ціна більше ставиться від новизни розваги.

Опубліковано
сонгоку. .де ти грати зібрався?

Виїзжається в ліс десь по 5км від найближчого села і грається! Одна гра проходить 3-6годин! Тоу це активний споіб відпочинку - здоровий! Або сценарій стен. Знаходиться будівля недебудована і забута і розигрується сценарій "чистіліща"! Це самий банальний сценарій. Або з заложніками сценарій чи з артефактом чи з бомбою!

2zhigan Я теж песиміст і скептик, але я вже її тримав і стріляв з неї, ну і на грудь приймав удар :) ! Моя думка така що самий раз по мощності, ще мощніше - буде кожу пробивати. Але якщо ти фанат мощності то бери снайперку і тюнінгуй її по МАХ. Буде давати 170метрів на виході і буде стріляти на 180 метрів. Але тебе будуть вбивати повними розрядками магазіна в Упор. :)

2Plum Повністю згідний щодо ціни! Мінімальна екіпіровка і Ствол обходиться мінімум 380-400$.

Але кожен посріл обходиться в 2коп. тобто вистріляєш 6 магазинів 480*2=9,6грн. проти пейнтбола де 15 хв гри мінімум 50грн.

3.ЬІ. Я шукаю однодумців! Як по поглядам так і по грошам!

Опубліковано
нда.. дорогувато..

ти вже купив такий ствол? :))

Так :) . Зайди, глянеш, сам захочеш таку!

Взяв собі австрійський AUG в народі "Акула", ще залишилось оптіку купити і ще 2 магазіна :)

Опубліковано
ну ти просто маніяк.. скільки людей в Луцьку мають таке?

В магазині казали що кілька тел з Волині купили! Це тільки через них! А по eBUY??

Взагалі для простіших ценаріїв підійде формат 2х2. Можна і Квейковську дуель устроїти. Але найкраще до 50 чел! :)

3.ЬІ. Взагалі то серед друзів хотіло купити близько 6-8! Але добре якщо купить хоча б 2-е :)

Опубліковано

На рахунок купівлі зброї: я так подивився на тому сайті, так можна в принципі замовити з http://www.wgcshop.com/

Мілітаристи обіцяють доставляти з коефіцієнтом подорожчання до 1.4

Опубліковано

Хто не в курсі -- на зброю і "обвєс" можна подивитись тут, там же можна почитати про саму гру і подивитись фотоальбом.

Опубліковано

странно что у всех разновидностей оружия одинаковая скорость пули и скоростельность, получаются только внешним видом

Опубліковано

спочатку так -- тільки зовнішнім виглядом, поскільки швидкість кулі підібрана в відповідності зі стандартом. В залежності від зброї ще відрізняється точність і прицільна дальність.

Але майже вся зброя піддається тюнінгу. А от вже після тюнінгу характеристики можуть суттєво відрізнятись.

Опубліковано

Я приєднуюсь, а грати можна у мене на фірмі, або є одне місце 75 км від Лцька в одному селі де осталось 5 хат є стара закинута ферма

Опубліковано

заняття це не для бідних,маю знайомого в Києві,який професійно цим займаєтся,якщо за це діло братись серйозно то грошей висмокче нємєряно ((

Опубліковано
странно что у всех разновидностей оружия одинаковая скорость пули и скоростельность, получаются только внешним видом

Ну в нас обмеження по законодавству 100м/с вихід з ствола. :)

Та сама Акула дає порядка 120. :)

Взагалі так там стоять Геарбокси різних типів, де однакові то й однакові параметри імпульсу толчка. :)

Далі роль грає ствол! Більший -> більша швидкість на виході.

Ще швидкість залежить від мощності Акулятора.

2zhigan Ну своїй команді я можу доставляти зброю безкоштовно. Платите гроші, робите спиок чого вам треба. Я їду пробую привод, щоб не було бракованого, і привожу. Потім можливий інструктаж щодо експлуатації! + кілька корисних порад по ходу.

Я приєднуюсь, а грати можна у мене на фірмі, або є одне місце 75 км від Лцька в одному селі де осталось 5 хат є стара закинута ферма

І я про неї чув про друзів. Вони чомусь казали що там моторошно, та ще й навіть більше ніж в Чорнобилі Сталкера :) . Чому?? Що ж там таке??

Vanus то ти нами??

заняття це не для бідних,маю знайомого в Києві,який професійно цим займаєтся,якщо за це діло братись серйозно то грошей висмокче нємєряно ((

Ну це вже фанати реконструкції.

Я думаю спочатку ми будемо вільною командою. І потім, може виникнуть якісь перші вимоги.

3.ЬІ. Поясню всім одну істину! Ви не тримали ПРИВОДИ різних виробників, а я тримав і мацав. Враження тільки одне, нормальну якість пропонують тільки Японці :) . В них лиття на порядок краще, немає люфтів і багатьох недоліків Китая та Гонконга :) Тому я змушений був взяти Маруйську (Японія) АКУЛУ. На G36 Трышки не вистачало.

Кстаті в серпні новий завоз, так що до нього можна взяти тільки МР5, AUG, M4A1,М16А1,М16А2, серія АК. Більше там ну нічого нема кращого, ну може ще Sig552.

Опубліковано

Чув про цю гру ще ДО появи топіка. Дійсно, каунтер вживу... Але недешева забавка. Зброя НАЙЛІПША таки ЯПОНСЬКА.

Опубліковано

да не сильно дорого виходить, порядка 2к грн ствол і патрони копійки, тим більше шо можна друзям дати погратися :(

Опубліковано

Насколько реально в Луцке взять подобное снаряжение на прокат на пару игр, чтобы определиться "лежит ли душа" покупать свое ?

Когда, кто и где реально играет в Луцке (+-50км) ?

Опубліковано
Насколько реально в Луцке взять подобное снаряжение на прокат на пару игр, чтобы определиться "лежит ли душа" покупать свое ?

Когда, кто и где реально играет в Луцке (+-50км) ?

В Луцьку ще такого нема. Але я думаю скоро буде :) .це лише питання часу і розвитку :)

Опубліковано
да не сильно дорого виходить, порядка 2к грн ствол і патрони копійки, тим більше шо можна друзям дати погратися

Чого вчора просачкував??

Опубліковано

Однодумців найти легко, а от фінансову сторону питання невитягну :)

хоча в порівнянні з пеинтболом явні переваги, на мою думку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...