Перейти до змісту

Продам наушники б/у

la20

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
уже ненада.... передумал, так как прочитал про качество звука =(

Якщо не треба чого ж ти пишеш в ЛІчку що продай.А про звук це галімий чёс, якість звуку афігенна і нефіг тут писати всяку єрунду.

Опубліковано

Все же я купил эти наушники себе =) , правда не у la20 за 300 грн, а в другого человека и чуть подешевле...

по-поводу качества звука должен извенитса - звук хорошый, а вот объем(именно 5.1) пока проверить не могу - нету хорошой звуковой платы...

Опубліковано
Все же я купил эти наушники себе =) , правда не у la20 за 300 грн, а в другого человека и чуть подешевле...

по-поводу качества звука должен извенитса - звук хорошый, а вот объем(именно 5.1) пока проверить не могу - нету хорошой звуковой платы...

І такі самі Залмани?

5.1 в наушниках?

найдешь - сообщи...

А ти спробуй такі наушники і почуєш мають вони 5.1 чи ні.

Опубліковано
5.1 в наушниках?

найдешь - сообщи...

Shura, при прослуховуванні МР3 непотрібно наушники 5.1, і різниці з 2.1 ти не відчуєш(наушники одного цінового рівня). Тому що МР3, це стерео, а не 4.1-5.1

А от в якісному HDTV фільмі, різницю відчуєш, і то розючу! На цих залманах не один штекер, а три.

Опубліковано

угу. рекомендую: эти наушники к мобиле подключите и там Full HD смотрите.

будь там хоть 18 штекеров. не будет в наушниках 5.1

или вы на все надписи ведетесь?

Опубліковано

Так в першому пості la20 дав силку де вони розібрані )) і видно скільки там динаміків =)

Shura, чи я Вас не так зрозумів? :)

Опубліковано

наушники ці дають справді класний звук і в них мона почути тещо на 2 колонки (як в мене наприклад) не почуєш і 30%.

Опубліковано
угу. рекомендую: эти наушники к мобиле подключите и там Full HD смотрите.

будь там хоть 18 штекеров. не будет в наушниках 5.1

или вы на все надписи ведетесь?

Данні наушники, я би сказав, не дуже підходять для телефону, краще використовувати "стокові", або проАПгрейдженні на більш функціональні.

1) Габарити не зручні для того, щоб соватись з ними по вулиці

2) Їх покупка не буде виправданна

3) Нераціональне використання

Але у того, хто не може позволити акустичну систему для дому, з тих чи інших причин. Але бажає високоякісного звуку при перегляді фільмів, то ці, або інші наушники з такими параметрами стають як ніколи доречними!

І ще, навіщо укомплектовують усілком і звуковою 5.1, для створення ілюзії 5.1 звуку??

- Zalman ZM-RS6F и усилитель Zalman ZM-RSA

- 5.1-наушники Cosonic HTS-168VI

- Genius HP-5.1V

Опубліковано

Мені тільки одне цікаво.Чого як я напишу щось в нішій темі той самий Shura хоче мені бан дати. А тут розвели таку дємагогію і всё гуд.Ніхто нікого не попереджує навіть.

посмотри свой варн-левел и найди там хоть одну запись от меня!

и хоть один пример темы с угрозой бана от меня - где?

2 Shura

Я мав на увазі не те що ти мене банив, а попереджень про бан з твого боку з приводу якогось вислову (безобідного)не в моїй темі було не менше3х.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...