Перейти до змісту

Луцькі міліціонери мають плати за вхід на дискотеку

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
він повинен думати не тільки про своє майно а й про майно інших.

Має з ружж0м по дворах ходить, чи як?

Опубліковано
Мова ведеться про те, що адміністрація клубу не переймається безпекою своїх відвідувачів в і за межами свого закладу. Де охорона? Чи те що робоиться в 15 метрах від закладу вже проблеми “лєвих пасажирів”? А якби дибіл на машині влетів не в салон (в якому стоять далеко не опелі), а в бензинову колонку на заправці?

Він при тобі “срав”?

При чому тут при мені чи не при мені срав??? Ти явно не розумієш ходу моїх думок... Адміністрація клубу не держава, щоб відповідати за своїх відвідувачів за межами території клубу. Тим більше від п"яних даунів за кермом ніхто не застрахований. Про 3000 я навів як приклад, і звертатися про допомогу до депутатів поки не доводилось. Якщо він так переймається тим, що клуби нехтують безпекою своїх відвідувачів , то чому для нього не стало вбиство згадане вище поводом, щоб навести порядок в клубах??? Я про те, що всім пох, поки не торкнеться когось особисто. Можливо я помиляюсь щодо пана Корольчука, оскільки особисто з ним не знайомий, та нікого не хочу образити. Я , як і ти висловлюю свою думку. Я навожу речі, які очевидні для мене. Тим більше я не твердолобий і визнаю свої помилки , якщо такі трапляються, проте фразами типу :" При тобі срав" ти мене нажаль не переконаєш...

Опубліковано

Therion, я й не намагаюся тебе в чомусь переконати. А фраза, яка тебе зачепила, була просто відповіддю на твою. І не було в мене наміру тебе образити. В якому стилі написав ти, в такому ж — поставив запитання тобі я. Без образ.

А як на мене, то заклад мусить контролювати дії своїх відвідувачів хоча б візуально, тим більше набрати 02 (пардон 102) охороні ніхто не забороняє, чи не так? І порядком в громадських закладах має опікуватися зовсім не депутат, а міліція, з якої тепер за вхід гроші деруть (цирк на конній тязі).

Опубліковано
«Не рідкі випадки бійок та стрілянини у той час, коли поряд автосалон», – сказав бютівець. Останній такий прикрий випадок стався в ніч із 27-го на 28-ме лютого 2009 року, – розповів пан Корольчук. У ту ніч відбувалася п’яна бійка і о 04.00 спрацювала сигналізація автосалону, було пошкодження вхідних дверей.

«Наведені факти свідчать про повну безвідповідальність та ігнорування правилами громадського порядку власника та адміністрації клубу «Золото», – обурився депутат. Просимо вашого впливу та кардинальних рішень для наведення порядку, – висловився він.

©

Я так розумію, що мова йде про бійку, внаслідок якої було пошкоджено двері. А не про п’яного водія.

На мою думку, як відвідувача, охорона клубу повинна забезпечувати безпеку ( :D вибачайте за тавтологію:D ) клієнта не тільки в середині, а і на прилеглій території. Хоча б тим, що спостерігати за нею (територією) і оперативно викликати міліцію. Погодьтесь не всі вважають добру бійку неодмінним атрибутом гарного відпочинку.

А мотиви пана Корольчука - діло десяте. Як би він не мав відношення до автосалону, то можна було б сказати, що його нічого крім обирання на другий термін не цікавить. І, насправді, срати він хотів на проблеми "бідних" власників салону ;).

На мою думку пан Корольчук зробив хорошу справу і його мотиви мене не дуже цікавлять. От, як би його судили за злочин - то мотиви вчинку можна було б розглядати як обтяжуючу, чи пом’якшуючу обставину :)

Therion,

А як на мене, то заклад мусить контролювати дії своїх відвідувачів хоча б візуально, тим більше набрати 02 (пардон 102) охороні ніхто не забороняє, чи не так? І порядком в громадських закладах має опікуватися зовсім не депутат, а міліція, з якої тепер за вхід гроші деруть (цирк на конній тязі).

Вот, просто я писав довше

Опубліковано

«Не рідкі випадки бійок та стрілянини у той час, коли поряд автосалон», – сказав бютівець.

А якщо поряд ЛЮДИ? :ohmy:

Опубліковано
Therion, я й не намагаюся тебе в чомусь переконати. А фраза, яка тебе зачепила, була просто відповіддю на твою. І не було в мене наміру тебе образити. В якому стилі написав ти, в такому ж — поставив запитання тобі я. Без образ.

Тебе образити я теж не хотів, та й на тебе не ображаюсь. А на рахунок того, що біля таких закладів не завадило б наряд міліції поставити (образно, зрозуміло, що зимою на вулиці хлопці стояти не будуть) , як біля потенційно небезпечних місць - цілком згідний. Раніше, я пам"ятаю, в "шайбі" завжди був наряд беркутів, який слідкував за порядком в залі (нажаль тільки в залі).

Опубліковано
Я так розумію, що мова йде про бійку, внаслідок якої було пошкоджено двері. А не про п’яного водія.

В той вечір(ніч) там було 2 бійки (те що бачили, за короткий проміжок часу охоронники). А пізніше о 5-й ранку- спрацювала сигналізація салону. І автоматичні розсувні двері було знесено геть. Протаранено!.. Явно не лобом п'яного відвідувача "Золота".

Корольчук захищає ввірену йому чужу власність. Тому як не дай Бог постріляють скло - м'яко кажучи не зовсім добре. І зовсім не дешево.

Опубліковано
Корольчук захищає ввірену йому чужу власність.

І не лише власність, але й людей що поруч живуть. Навіть від самої звичайної "шальної" кулі...

Опубліковано

Якщо місцевим людям самим на себе пох і не було закидів щодо викурювання "оплота зла і наркоти", то хоча б хтось за автосалон переживати став, і не важливо чий він. Легко до слів придертись, ще легше мовчки спостерігати за подіями, коли "на роботу на 9, зараз 4 і якогось біса я солідарний з бидлом, не сплю тксть"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

По міліціонерах:

Думаю, ніхто зі мною не посперичається, що наші правоохоронці не є самими скромними людьми у цьому світі :) . Коли у них є хоч трохи правди на їхній стороні, то вони вижмуть все що можна вижати. І всім відомо як проводиться обшук (не огляд!!!) - для цього потрібно мати відповідні документи , і йдуть на такі міроприємства вони в супроводі спецпідрозділу. Сильно сумніваюсь, що тих 2-3 клубних охоронці стануть супротивлятись перед людьми з автоматами і паперами з відповідними підписами та печатками.

По "Золото" та "ВолиньАвто":

По-перше, хай знайдуть тих людей які підписали всі документи і видали ліцензії нічному клубу. По закону, пан Корольчук, нічого не може пред"явити власникам клубу, бо адміністрація клубу не несе відповідальності за вчинки своїх відвідувачів (якщо звісно клієнту більше 18) :) .

Якщо вже пан Корольчук, дійсьно, такий захисник прав населення, то депутатський запит йому слід було вносити не в перших числах березня 2009 року, коли заторкнули його особисті інтереси, а ще з півтора року тому, коли відкривався клуб.

Я не є прихильником хуліганства у всіх його проявах але питання ставити треба по іншому - забезпечення правопорядку на всій території міста, а особливо у нічний час.

Опубліковано

В нашій державівсі депутати дуже добре навчились лобіювати свої інтереси - чи то на рівні нардепа чи на рівні депутата міської ради... А про інтереси простих виборців вони думають в останню чергу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...