Anubius Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:06 #101 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:06 "Мы продаём не товар - мы продаём бизнес !"Золоті слова!!! +1000
Volyniaka Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:25 #102 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:25 ... Volyniaka ця стаття на вікіпедії зроблена тим хто дивиться на систему тільки зовні і описані ним речі обговорювались тут і коментарі вже були подані ... Взагалі-то це було Лукоморье, ане Вікіпедія... А ось ще для "любознатєльних" : 1. http://www.iriney.ru/sects/commerc/news010.htm 2. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0,_%D1%81%D0%B2%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D1%81_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%B9_Amway (стаття - Судебные разбирательства, связанные с компанией Amway )
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:37 #103 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:37 З цим дійсно не можу не погодитись, мені самому не подобається ця фраза, так як вона дійсно не є вірною. При вступані в компанію ти ще не маєш власного бізнесу, бізнесом це стає тільки тоді, коли ти досягаєш високого рівня в компанії (нащо іде не мало часу), коли починаєш отримувати пасивний дохід, на початку ти більше схожий на підприємця і користувача в одному лиці. Хоча з іншої сторони, власний бізнес розвивається далеко не швидше, а коштів іде значно більше.
V.Wolf Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:54 #104 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 10:54 Як в 90-х роках про пластик говорили так і на сучасному етапі. Бував на лекції, бачив (як на мене) невдалі безрезультатні досліди з дешевою хімією, посміялись з фірми Проктор енд Гембл і розіщлися кожен зі своїми висновками Щодо названих мною "хвиль". Починали засновувати піраміду в тих же 90-х скажімо громадяни країни А, а через низьку купівельну спроможність співвітчихників вітка відсохла (чи майже відсохла я тут не знаю). Зараз керує віткою громадянин країни В котрий навіть зареєстрував в Україні її. Це не моє припущення, то говорили господа емвеївці в кількості 2 людини незнайомих (на скільки мені відомо) між собою. Саме тому я називаю це "хвилею". Шановний HitchKock як би ти відносився до продавця котрому заплатили наприклад за 10 одиниць чогось-там, а приперли тільки половину, а далі кормили "почекайте", ти б до нього ходив далі?. Хоча до якогось моменту гроші на перед не брали(!). Таким чином компанія зіпсувала стосунки моїх батьків з досить близькими знайомими. Приблизно так поступили з моїми батьками перші представники емвей у Луцьку. ІМХО щодо продуктів (сучасних): зубна паста, запах для рота, засіб для миття посуди - нічого особливого тим паче економного; автошампунь - просто бомба; автополіроль та пральний порошок планую купити на пробу (хоча в порощку сумніваюсь).
Otto Kreer Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:05 #105 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:05 десь читав : правильніше буде сказати що ЕМВЕЙ не продає хорошу зубну пасту а скоріше вони навчили нас правильно чистити зуби (менше витрачати пасти)
dizel365 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:16 #106 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:16 вони навчили нас правильно чистити зубикого ето нас?
vampirich Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:19 #107 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:19 особисто мій друг займався таким. Не амвей, але щось типу цього. Російське щось. Різні там вітамінні добавки, чудо зубні пасти, миючі засоби що однією крапльою можна помити всю квартиру... Довго я як заклятий атеїст сперечався з ним про його віру, находив купу невідповідностей і т д... Не вірив. стояв на своєму. тепер як питаю його про зароблені мільйони лише відмахується і посилає...не знаю яким способом людей заставляють вірити в успіх, прибутки, в те що ті чудопорошки в 100500 раз кращі за все інше - не знаю. Тільки через певний час більшість розчаровується... з.і. мені незрозуміла зовсім логіка - чому оті чудо порошки (і все інше) не продаються в магазинах? якщо вони такі суперові - то люди без проблем їх би вимітали з прилавків. і це приносило б компанії хороші прибутки. а ні... чогось продукції цих фірм по магазинах нема. Чому?
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:22 #108 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:22 Volyniaka вперше я побачив те, що може мене переконати. За це респект. Дійсно, безліч людей прогоряє, тому що ведеться на те що говорять, а не аналізує самостійно. Дійсно, безліч людей настільки стають помішані на підвищені свого рівня, що закуповують великі обсяги продукції і утворюють у себе вдома склади, це не правильно, такі люди просто не дружать з головою. Кожен бізнес це продаж, і не потрібно боятись цього слова, в кожному бізнесі щось продають, чи то товар чи інформацію. І якщо людина займається не продажем а утворенням складів у себе вдома, то вона звісно прогорить і понесе велдикі втрати. ось чому я ще набагато раніше зауважував, не траба слухати те що говорять ті спонсори, точніше треба слухати, для вічливості, але робити власні висновки, детально аналізувати те що ти робиш, і чітко рахувати гроші, рахувати, скільки ти заробиш, скільки потратиш і уникати убитку. зважаючи на те що продукцію яку не реалізували можна вернути (за правилами, що розумні люди і роблять), не прогориш ніколи. Прогоряють тільки ті хто не вміє будувати власного бізнес плану. Не можу поспорити з тим що компанія дуже наживається на таких не розумних людях, так це є не добре, але якщо не хочете бути обманутими, просто звертайте увагу на всі дрібниці і чітко прораховуйте свої кроки. І це стосується не тільки Амвей, а й власного бізнесу, тільки ті хто вміє це робити можуть будувати бізнес, іншим не дано. Як говорять: довіряй но провіряй. бездумно вірити всьому що говорять не можна. Я доречі і почав дану дискусію для того щоб хтось розумний можливо вказав на те що я не знаю, щоб я зміг це аналізувати і зробити висновок, як не прогоріти, а успішно розвинутись.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:28 #109 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:28 V.Wolf, я також не збираюсь купувати продукцію типу сковородок, вистачає власних старих радянськіх. Хоча миючі засоби дійсно класні, ними я дуже задоволений. Як я вже говорив, підхід потрібен розумний, той в кого є голова на плечах, він зможе використати дані можливості і не попасти під вплив негативного, а чинити розумно, розсудливо, і ніякий лохотрон не страшний.P.S. vampirich твоє питання вже звучало в даній темі, перечитай всі пости
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:40 #110 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 11:40 Доречі, можливо трохи не в тему, але скажу, подивіться відео "Стать богатым за 60 минут. Роберт Кийосаки", він не розповідає про мережевий маркетинг, він чітко зауважує те, що потрібно для того щоб стати багатим, стати успішним. Одним з головних пунктів які він зауважив, це те, що потрібно постійно робити індивідуальний бізнес план, план доходів і витрат, активів і пасивів. Тільки тоді ви будете чітко бачити власну фінансову ситуацію, зможете планувати свої наступні кроки.
dizel365 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:04 #111 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:04 HitchKock, ты бы не приплетал Кийосаки к амвею.Кийосаки я перечитал довольно книг.и в первую очередь он учит.ламает стереотипы.и к пирамидам отношения не имеет
Otto Kreer Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:05 #112 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:05 ооо, згадав, буквально неділі дві назад один мій знайомий з Алчевська запропонував мені бізнес - продаж електронних очищувачів повітрю - технології від НАСА і т.д. Применение четырёх совершенных технологии позволяет прибору GT3000 устранять неприятные запахи, табачный дым, цветочную пыльцу, пыль, бактерии, плесень, угарный газ, шерсть домашних животных, вирусы и т.д. Существенное загрязнение воздуха устраняется всего за 15 минут, а самое сложное – за 24 часа прислав мені 10-ть брошурок - у них ні одного контактного телефону, почав пробивати я марку приладу через інет - глухо... уважніше почитав одну з брошурок і знайшов відповідь : Концепция проста! Компания, избравшая Многоуровневый Маркетинг, подбирает ядро энтузиастов в ключевых районах страны и обучает их особенностям бизнеса и продукта. После этого компания в полном смысле зависит от того, как эти люди распространяют свой бизнес. Естественно, у них должна быть мотивация стать преданными компании и продукту дистрибьюторами. Компания обеспечивает Вам, как индивидууму, возможности построить собственную сеть путем привлечения 4-5 преданных делу дистрибьюторов, которые в свою очередь "размножаются", привлекая в бизнес других таких же энтузиастов. Привлечение нового человека означает, что он становится распространителем продукта компании. Причина колоссальных заработков в том, что Вы собираете комиссионные и бонусы, получаемые за продажу продукта каждого, кого Вы привлекли в организацию, а также от продажи тех, кого привлекли ваши люди и т.д. Простые арифметические подсчеты показывают, что если у Вас будет 3 линии дистрибьюторов, и каждый привлечет по 5 человек, то у Вас в организации будет 125 человек (5 первый уровень, 5x5=25 второй уровень, 25x5=125 третий уровень и т.д.). тобто товар у цьому ділі діло третє "скованые одной цепью, связаные одной целью !" вони навчили нас правильно чистити зуби кого ето нас? тобто ви ще не в курсі ?
dizel365 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:07 #113 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:07 тобто ви ще не в курсі ? ей Богу не в курсе пошел уточнять у мамы
vampirich Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:18 #114 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:18 P.S. vampirich твоє питання вже звучало в даній темі, перечитай всі поститак, питання звучало. Відповіді не було. Були лише наздогади чому такОт поясни так коротенько, чому ти не замовиш партію чудо-товарів і не підеш на ринок ними торгувати? потік людей великий, відповідно більші шанси щось продати.(конкретно до ринку не чіплятися типу холодно, нема часу, поясни чому саме ти, і всі інші твої колеги по бізнесу не виносять товар на широкий загал)..
dizel365 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:26 #115 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:26 От поясни так коротенько, чому ти не замовиш партію чудо-товарів і не підеш на ринок ними торгувати? потік людей великий, відповідно більші шанси щось продати да потому-что ето уже не будет сетевой маркетинг.в амвее он диллер,а на рынке-барыга
vampirich Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:43 #116 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:43 так суть тут заробити грошиків... А я так собі здогадуюся що бариги більше заробляють чому не пропонувати товар на ринку? релігія мішає?
Volyniaka Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:48 #117 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 12:48 ооо, згадав, буквально неділі дві назад один мій знайомий з Алчевська запропонував мені бізнес - продаж електронних очищувачів повітрю - технології від НАСА і т.д. .... А від цього колорадські жуки не дохнуть ?
dizel365 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 13:04 #118 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 13:04 А від цього колорадські жуки не дохнуть ? Применение четырёх совершенных технологии позволяет прибору GT3000 устранять неприятные запахи, табачный дым, цветочную пыльцу, пыль, бактерии, плесень, угарный газ, шерсть домашних животных, вирусы и т.д. нет.только кошки лысые становяться
Otto Kreer Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 13:19 #119 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 13:19 из инструкции к очистителю воздуха :- включаете очиститель в сеть 220 В, два ватных тампона из комплекта поставки вставляете себе в ноздри носа и буквально через секунду вы не чувствуете никаких запахов ...
Anubius Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:03 #120 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:03 не знаю яким способом людей заставляють вірити в успіх, прибутки, в те що ті чудопорошки в 100500 раз кращі за все інше - не знаю. Тільки через певний час більшість розчаровується...Вампіричь, все дуже просто. Недавно було доказано, що мережевий маркетинг застосовує тіж прийоми, які застосовують секти - НЛП - Нейро-лінгвістичне Програування. Виражаючись дуже просто(щоб було понятно) НЛП дозволяє обманути психіку людини, заставити вірити в те, що її говорять зовсім чужі люди, створюються ті сигнали і алгоритми, складні ленгвістичні комбінації які мозок буде сприймати на всі 100%. Буквально за декілька годин можна навязати людині любу ідею, настроїти(позитивно чи негативно) проти любого з її оточуючих, можливо закохати в себе до без тями, і саме головне, що людина буде вперто вірити в те, що це її ідея і переконати її не можливо. НЛП це ДУЖЕ велика наука, секти і мережевий маркетинг використовують всього біля 0,01% від всіх знань цього придмету, що дозволяє їм чудово маніпулювати людською свідомостю психічно слабких людей(у яких психічні захисні механізми слабкіші). Ось тому вони не можуть діяти на базарах, толкучках, магазинах, торгових центрах, оскільки НЛП саме ефективно застосовується на ТЕТ-а-ТЕТ(хоча і на масси є свої методи, прийоми,але ними володіють одиниці, майстри), тому і бродять по квартирах, школах, ПТУ і т. п.
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:11 #121 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:11 dizel365 Кіосакі якраз є чого приплітати, тому що це також бізнес, принаймні його таким можна зробити. А щодо того що кіосакі не пише про мережевий маркетинг то ти помиляєшся, прочитай "Бізнес школу" Кіосакі.vampirich, dizel365 правий, це вже не буде мережевий маркетинг якщо товари будуть на ринку, є різні види маркетингу, перечислювати і пояснювати їх я не збираюсь, так як це теми не стосується. Якщо хочеш знати детальніше погугли. А торгівля на ринку є значно важчою справою і досить не простою. Той хто думає що торгівля на ринку є простою, то дуже помиляється і з такими думками надзвичайно скоро прогорить. Нажаль мені відомі подібні конкретні приклади. Люди не усвідомлювали всієї відповідальності яку на себе траба покласти і втрачали все. Одна з таких шкільна подруга моєї матері.Otto Kreer, мережевих маркетингів є немало, і всі вони далеко не однакові, звісно є спільні риси які притаманні мережевому маркетингу, але в усьому остальному вони різні
HitchKock Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:18 #122 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:18 Anubius, звісно це є наука, не спорю. Різниця тільки в людській чесності, багато людей хочуть тупо нажитись на інших щоб якомога швидше розбагатіти. Хтось робить це розумно, а хтось ні. Хтось володіє навиками переконання і користується ними щоб вішати макароні вироби на вуха, а інші говорять все як є, і вчать як діяти правильно, щоб не прогоріти. Питання в тому кого зустрінете ви, чи можливо самі візьметесь за голову, прочитаєте відповідну літературу і зробите відповідні висновки.
vampirich Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:23 #123 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:23 все одно відповіді на поставлене питання конкретної я не почув. Чому нема тих товарів які прям як панацея від усіх бід у вільній продажі?Люди б шаленно це купляли. Більші продажі - більший прибуток. Що тут поганого? Бояться мережевий маркетинг попсувать? не вірю. все одного головна мета - гроші.з.і. я просив не придиратися до конкретного випадку. якщо так вже хочеш - то як тобі варіант "дати під реалізацію товар якомусь базарнику на ринок"?
Otto Kreer Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:23 #124 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:23 Демагогія !
Anubius Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:26 #125 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:26 Три роки назад, я їхав в автобусі, де розмовляли дві старі бабці(ще тоді поняття не мав про ці "смертельні піраміди")про те, як одна вклала в нювейс 5000грн. і всі ці гроші пропали, адже це були її останні гроші, які збирала на похорони, а тут прийшли уроди, які внушили її, як можна заробити вклавши свої останні заощадження. Молоді ще зароблять, а у старіків часу вже нема.Страшно дуже стало за людеї, які до кінця не розуміють що це таке - мережевий маркетинг.2 HitchKock тобі ще їбало не розбили? А зря, треба розбитиой, бити арматурою(16) по голові!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.