Перейти до змісту

Магазін художніка-кічмена Карандаша

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-1679-1236030342.jpgpost-1679-1236030367.jpgpost-1679-1236030440.jpg

проходячи вулицею Лесі Українки, зустрів таких породістих коней, виконаних відомим художніком-кічьменом Карандашом. Коні відрізняються прикольно-страшненьким екстер"єром, недбалим глазуруванням поверхні(особливо це помітно на копитах):)

прикрашають собою вхід у магазін китайської кераміки. у магазіні ходють справжні представники піднебесної, він заповнений китайським кічуганом:) відмічу,що там є симпатичний абсолютно білий посуд(тарілки, піалки, попільнички, горнятка для чаб чи рисової горілки) та усілякі чайні причандали:)

знаходиться магазін навпроти Спрайта, там, де колись був магазін Юсі.

post-1679-1236030390.jpg

Опубліковано

ага, мы туда заходили на выходных. цены вполне вменяемые, чуть дешевле, чем аналогичная китайщина стоит на рынке, но присутствуют многие сувенирные штуки, которых я больше нигде не видел. всем советую зайти :ok2:

Опубліковано

це сміх а не магазин - ремонту не зроблено, не опалюється, пахне цвіллю - видно зразу що власники влаштувалися серйозно і надовго ))))

Опубліковано

Люди приїхали здалеку і рішили спочатку провірити - чи піде їхня справа, якщо так то можливо і за ремонт візьмуться. Я б наприклад так зробив. А на рахунок цін - я б не сказав що вони там халявні - кусаються трішки. І якість продукції не такав вже і суперова. Я думав, що товар під назвою "фарфор із Китаю (Півдня його) " справить на мене краще враження...

Опубліковано
Люди приїхали здалеку і рішили спочатку провірити - чи піде їхня справа, якщо так то можливо і за ремонт візьмуться. Я б наприклад так зробив. А на рахунок цін - я б не сказав що вони там халявні - кусаються трішки. І якість продукції не такав вже і суперова. Я думав, що товар під назвою "фарфор із Китаю (Півдня його) " справить на мене краще враження...

Повністю згоден !

Прогнозую - три місяці і китайців там не буде

Опубліковано

Коні Пржевальського при вході і на нас справили враження щось на зразок "мама-міа, шо енто!!!???". Цікавість взяла своє, і на цих вихідних ми туди зайшли. Купа всякої всячини, занадто яскравої або недбало виконаної як на мене (вдома б у себе таке не поставила), 2 чи 3 китайці. Кілька класних речей - як було зауважено вище - посуд.

Вбило: сувенірні монети з китайськими генералами... Чим би народ не бавився...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...