Tolik_lt Опубліковано 2 Березня, 2009 в 21:51 #1 Опубліковано 2 Березня, 2009 в 21:51 проходячи вулицею Лесі Українки, зустрів таких породістих коней, виконаних відомим художніком-кічьменом Карандашом. Коні відрізняються прикольно-страшненьким екстер"єром, недбалим глазуруванням поверхні(особливо це помітно на копитах) прикрашають собою вхід у магазін китайської кераміки. у магазіні ходють справжні представники піднебесної, він заповнений китайським кічуганом відмічу,що там є симпатичний абсолютно білий посуд(тарілки, піалки, попільнички, горнятка для чаб чи рисової горілки) та усілякі чайні причандали знаходиться магазін навпроти Спрайта, там, де колись був магазін Юсі.
Shkoder Опубліковано 3 Березня, 2009 в 00:31 #2 Опубліковано 3 Березня, 2009 в 00:31 ага, мы туда заходили на выходных. цены вполне вменяемые, чуть дешевле, чем аналогичная китайщина стоит на рынке, но присутствуют многие сувенирные штуки, которых я больше нигде не видел. всем советую зайти
Otto Kreer Опубліковано 3 Березня, 2009 в 13:39 #3 Опубліковано 3 Березня, 2009 в 13:39 це сміх а не магазин - ремонту не зроблено, не опалюється, пахне цвіллю - видно зразу що власники влаштувалися серйозно і надовго ))))
BARAKUDA Опубліковано 4 Березня, 2009 в 08:11 #4 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 08:11 Люди приїхали здалеку і рішили спочатку провірити - чи піде їхня справа, якщо так то можливо і за ремонт візьмуться. Я б наприклад так зробив. А на рахунок цін - я б не сказав що вони там халявні - кусаються трішки. І якість продукції не такав вже і суперова. Я думав, що товар під назвою "фарфор із Китаю (Півдня його) " справить на мене краще враження...
Otto Kreer Опубліковано 4 Березня, 2009 в 08:40 #5 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 08:40 Люди приїхали здалеку і рішили спочатку провірити - чи піде їхня справа, якщо так то можливо і за ремонт візьмуться. Я б наприклад так зробив. А на рахунок цін - я б не сказав що вони там халявні - кусаються трішки. І якість продукції не такав вже і суперова. Я думав, що товар під назвою "фарфор із Китаю (Півдня його) " справить на мене краще враження...Повністю згоден !Прогнозую - три місяці і китайців там не буде
ko5teg Опубліковано 4 Березня, 2009 в 08:45 #6 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 08:45 скажіть коли там в них ліквідаційний розпродаж буде =))) зайду гляну =)
Forever Autumn Опубліковано 4 Березня, 2009 в 09:11 #7 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 09:11 Коні Пржевальського при вході і на нас справили враження щось на зразок "мама-міа, шо енто!!!???". Цікавість взяла своє, і на цих вихідних ми туди зайшли. Купа всякої всячини, занадто яскравої або недбало виконаної як на мене (вдома б у себе таке не поставила), 2 чи 3 китайці. Кілька класних речей - як було зауважено вище - посуд. Вбило: сувенірні монети з китайськими генералами... Чим би народ не бавився...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.