Перейти до змісту

Titan Quest

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

self

Мабудь тому, що ці ресурси відкриті лише для кліентів ІСП "ІТТ" (в простонародді "Фотаком")

Опубліковано

У меня проблема...я наконец скачал Titan Quest, но с ошибкой:

"CRC error: The file E:\games\titan Quest\Resources\Underground.arc doesn’t match the file in the setup’s .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor."

Я нажал пропустить и игра начала дальше инсталироваться...но я думаю, что без некотырых файлов...

...уверен, что нету файла Unde67b7.rra, видел как он исчеп после того, как я нажал пропустить; наверно еще неправильно залило Underground.arc и может не залило и другие файлы.

Из-за этой ошибки я не могу зайти в любую пищеру. Идумаю могут быть еще проблемы.

Всего в папке Resources у меня 21 файл (это вместе с Underground.arc ).

Пожалуйста! Залейте в файл файлообменик:Underground.arc, Unde67b7.rra. Возможно это исправит проблему.

Зарание спасибо.

Опубліковано

гру цю майже пройшов вже давно, неогейм випустила ,йде без диска,гра цікава але глючна,на плейгроунді є форум і там же є ссилка на патч для крякнутої версії,але навіть з патчем приходилось по різному вирішувати різні глюки,наприклад при заході вроді до оракула гра вилітає,рішаєтся тим що тимчасово викидаєш аудіо файли з гри,проходиш те місце і вкидаєш їх назад і таких моментів багато,а мабуь наприкінці коли бився з величезним босом після його перемоги постійно викидало і нічого не допомагало,тому зпересердя я гру стер(((( Неможна випускати такі глюкаві ігри на ринок,дуже сильно портять нервову систему (((

Опубліковано
лишній раз підтверджує, що не треба купляти лєвих дісків :)

при чому тут лєві діски , на данний момент лєві виробники, наприклад тому хто пройде екс машину без патча поставлю два бокала старопрамена в кораблі, власники ліцензійних дисків тітан квеста не меньше матюкались про глюкавість на форумі плейгроунда ніж власники піраток, і таких ігор ліцензійних з купою глюків море,а пірати передирають ті ж самі ігри з тими ж самими глюками, корсари 3 в мене ліцензійні і ніякі офіціальні патчі толком не допомагають (((((((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...