Перейти до змісту

менеджер мережі

colt5

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На превеликий жаль більшість "товаришів", котрі, чомусь, вважають себе менеджерами, в кращому випадку по суті є звичайними кур"єрами.

Оголошується набір на посаду менеджера мережі.

З/П конкурентна, власний автомобіль - обов"язково.

Всі питання, резюме і т.д. - [email protected]

Опубліковано

ТОВ "М.С.Л." ЗП від 1000 до 1700 без амортизації +% і тюхати лотереї... ех... важкувато згодитися в цей час...

моє ІМХО <_<

Опубліковано

ЗП -від 1700, + бонус до 60%, + компенсація за використання авто, + корпоративний зв"язок 125грн./міс., + витрати на пальне, +оплата регламентного ТО автомобіля.

2 norbu: за такі коменти дідусь Сталін до стінки ставив.

Хтось може щось і за % "тюхає", а ТОВ "МСЛ" лотерейним бізнесом займається.

Опубліковано

NORBY - М.С.Л. - чесна кантора. Принаймні людина, яка там працювала, нічого поганого про неї не казала. Це не МЛМ...

Опубліковано

ЙоЙ... нікого не хтів обідити )))

1- пишіть нік правильно пане "colt5" плізз...

2- це просто моя думка... нічого про кантору не кажу... просто зараз час такий що Лотереї думаю врятлі купують бо і на їжу мало грошей... тому на % врятлі понадіятися можна бо це певно за додаткових клієнтів...

3- Сталіна згадувати - це просто якото ... промовчу...

4- те що по авто все компенсують це супер...

5- ще раз повторюся що я висловив свою точку зору і топікстартер сам винен що не вказує ЗП тіпа це секрет та і не вказує чи ставка чи ні... тому прийшлося ритися в його попередніх темах де і надибав такі цифри... і через ьрак викладеної інфи вийшов такий ляп...

Коротше кажучи... СОРІ топікстартер якщо чимось обідив, але критику треба сприймати нормально, а не включати "піногенератор" у роті.

Опубліковано

ти хочеш щоб я прийшов на роботу, і ти мені казав "за такі слова сталін до стєнкі ставив"? - можеш не відповідати :)

Опубліковано

Народ. Людина пропонує реальну роботу з реальними заробітками. Я не розумію чому, але більшість вакансій сприймаються "в штики". чому відразу все сприймається, як лолотрон.....

• Адміністратори
Опубліковано

Тому що зараз 60% ринку лохотрон. :(

МЛС нормальна реальна контора.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...