Samhayne Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:09 #1 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:09 Шукаю роман-феєрію "Вогнесміх" та "Чаша Амріти", автор Олесь Бердник. Колись в мене був "Вогнесміх", але не знайшла, певне, хтось взяв почитати і забув повернути. Книги можуть бути і в електронному і в друкованому вигляді. Якшо хто знає де їх можна придбати, або має бажання продати власні - з задоволенням придбаю.
Axel Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:50 #2 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 13:50 Шукаю роман-феєрію "Вогнесміх" та "Чаша Амріти", автор Олесь Бердник. Колись в мене був "Вогнесміх", але не знайшла, певне, хтось взяв почитати і забув повернути. Книги можуть бути і в електронному і в друкованому вигляді. Якшо хто знає де їх можна придбати, або має бажання продати власні - з задоволенням придбаю.Знайшов Чаша Амріти та ще пару творІв _UA__Chasha_Amriti._sb.2004_._doc_.zip"Вогнесміх"уривок тут
Orfey Опубліковано 28 Лютого, 2009 в 21:41 #3 Опубліковано 28 Лютого, 2009 в 21:41 десь була книжка Бердника можу дати почитати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.