Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

В першому таймі грали так, наче 3 очка вже у кишені, у другому спохватились , але було вже пізно.

Глухий захист можна долати лише за допомогою швидкості, а звідки вона у цих довготелесих.

І ще які морально вольові мотиви викладатися за Волинь у цих варягів?Може краще у першій лізі пошукати нападників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

как чувствовал, ушел со стадиона на первых минутах матча, дабы не трепать себе нервы, результат узнал только дома, с инета... :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как чувствовал, ушел со стадиона на первых минутах матча, дабы не трепать себе нервы, результат узнал только дома, с инета... :unsure:

навіщо тоді було йти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо тоді було йти ?

Так мне не сложно как зайти на стадион, так и выйти, вот и решил уйти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так само,як реальні завдання клубу зовсім не відповідають задекларованим.

Якщо клуб має всіх вболівальників за лохів, то хай так і оголосить і назветься Феміда ФК , чи як там ще хоче, і грає в свої ігри хоч до потопу.

А якщо у всіх цих варягів є якісь почуття до Волині- то хай прийдуть на зустріч з вболівальниками та розкажуть , що для них значить грати за Волинь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прем'єр-ліга, 10 тур. Дніпро – Таврія.

401478999.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1316412443&Signature=Rxtjn%2FgZEUirRuYInRQzltEMfrM%3D

Напис на банері:

coche de equipo como "volin" necesito pagar los dineros de nivel de "volin"

(Тренеру команды как "Волынь" нужно платить деньги уровня "Волыни")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай заберуть малого в Волинь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

401478999.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1316412443&Signature=Rxtjn%2FgZEUirRuYInRQzltEMfrM%3D

Напис на банері:

Тепер Кварц захоче 3 млн еврів на рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напис на банері:

Тепер Кварц захоче 3 млн еврів на рік.

А праворуч написано "Ramos go home". Це вони хочуть замість Рамоса Кварца в Дніпро запросити?

Ні, вони кажуть шо Дніпро ділить 11-місце з Волиняками, а отже і Рамос має отримувати таку саму зарплату як і Кварц!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, я ж писав про фразу Рамоса, мол ми програли тільки сильнішим командам, Шахті, Динамі, Фулхему, а от з тих, що на рівні з нами, тільки Волині, ось вболівальники і оцінили те, що Рамос зрівняв Волинь і Дніпро по класу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голкіпер Всеволод Романенко за свою кар'єру встиг пограти у багатьох клубах еліти. В одну з них - «Волинь» – він нещодавно прийшов уже вдруге. Причому, не звідки-небудь, а з команди, з якою лучанам доведеться зустрітися в рамках 1 / 16 фіналу Кубка України.

- У «Волині» ви з'явилися лише недавно. Чим займалися весь час, що минув після того, як полишили «Іллічівець»?

- Я був у Івано-Франківську, де, можна сказати, значився у «Прикарпатті». За цю команду зіграв всього три матчі в чемпіонаті першої ліги, після чого змушений був її залишити. Іногороднім футболістам подзвонили і сказали, щоб вони не приїжджали - нічим платити за їх проживання в готелі. На цьому івано-франківський етап моєї кар'єри закінчився.

- Варіантів продовжити кар'єру в Маріуполі у вас не було?

- Ні. Ситуація в «Іллічівці» склалася таким чином, що місця в команді в першу чергу отримали гравці з «Шахтаря» і «Шахтаря-2». Враховуючи, що я динамівський вихованець, шансів у «Іллічівці» у мене не було.

- У луцьку команду вдруге як потрапили?

- Мені зателефонував помічник Віталія Кварцяного - Сергій Чабан, який в мій попередній приїзд до Луцька був тренером воротарів. Так от, його дзвінок був пов'язаний з тим, що «Волинь» шукала ще одного голкіпера. У клубі зупинили вибір на моїй кандидатурі, після чого я й опинився в Луцьку. У «Волинь» їхав охоче, і за це я вдячний Кварцяному.

- Головний тренер «Волині» домашню поразку від донецького «Металурга» важко пережив?

- Дуже важко. Після матчу йому стало погано, і його відвезли додому. Наскільки мені відомо, до нього навіть викликали «швидку». А через два дні, коли Віталій Володимирович прийшов у клуб провести збори, вся команда побачила, що йому знову стало не по собі.

- Тиск?

- Всіх нюансів я не знаю. Мабуть, підскочив тиск. Кажуть, у тренера стався гіпертонічний криз. Що поробиш, він – людина емоційна, яка за все переживає.

- Значить, традиційного післяматчевого «розбору польотів» не було?

- Поки що ні. Але всі ми дорослі люди, і кожен з нас – будь то тренер чи футболіст – все розуміє. Був лише розбір техніко-тактичних дій, який Кварцяний нам прочитав під час того самого незавершеного збору.

- На що, по-вашому, здатна «Волинь» нинішнього зразка?

- На багато що. Якщо конкретніше, то я вважаю, що поборотися за одне з єврокубкових місць команді цілком під силу.

- Чи не занадто смілива заява?

- Ні, анітрохи. Для цього є всі передумови. Принаймні, керівництво клубу робить все можливе, щоб «Волинь» не відчувала проблем у боротьбі за гідні місця. Важливо, що все це підкріплюється конкретними діями.

- У матчі 5-го туру «Волинь» зуміла взяти гору над «Іллічівцем» у Маріуполі. Нескладно припустити, що маріупольці будуть прагнути будь-що-будь взяти реванш за ту поразку в кубковому матчі в Луцьку.

- Зрозуміло. Але потрібно враховувати одну особливість: наскільки важливий кубковий турнір для маріупольців і чи будуть вони робити на нього ставку? Цілком можливо, що «Іллічівець» більше зосереджений на вирішенні завдань у чемпіонаті, в якому йому необхідно набирати очки. Тим більше, що в найближчому турі на азовців чекає серйозна гра з «Таврією».

- А на що націлюється «Волинь» у матчі 1 / 16 фіналу?

- Перед командою якраз стоїть завдання потрапити в єврокубки. Неважливо яким шляхом - будь то відповідне підсумкове місце в чемпіонаті або вихід у фінал кубкового розіграшу. Тому майбутня зустріч з «Іллічівцем» для «Волині» дуже важлива.

З сайту «Спорт-Експрес в Україні»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь сьогодні мусить перемогти!

2:0 мій прогноз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь сьогодні мусить перемогти!

2:0 мій прогноз...

Ох, твої слова та до Бога в вуха...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший тайм гарно пройшов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкон + Скоба = рахунок 2-0 :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да?

а 6:1 не хочете? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СУПЕР! Волинь перемогла 7 - 1. :0020: :0020: :0020::friday: Чудова гра!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тріллєр!!! 7-1!

Всіх з перемогою! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так да )))

Ніхто не пожалів, що не був на стадіоні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стадіоні атмосфера була супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Настрій, просто, неймовірний! На моїй пам"яті такої кількості голів наші не забивали ще нікому :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це просто казкова гра була! Ше й впридачу Неділько пенальті витянув! Красавци одним словом :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих хто був на стадіоні

http://www.youtube.com/watch?v=0BKsM83_nwg&feature=player_embedded

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...