Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це катастрофа ! 1:14 за 5 матчів , з командою явно щось не те. Чи це втрата Скоби з Шарпаром так вплинула .

Опубліковано

Я в шоці. Інші епітети та слова висловлювати не буду.

Я не бачу, за рахунок чого Волинь буде вигравати надалі. Немає абсолютно ніякого малюнку гри - одні підкати (в Європі намагаються від цього відходити), навіси - в Англії так грає Болтон, але вони і виграють ці навіси та нав'язують боротьбу, а наші - ні-чо-го.

Зверніть увагу, в центрі Ващук грав більш-менш, Севас став грати через фланги і опа - в них почала виходити гра, почались небезпечні простріли. А розриви у Волині між обороною та середньою лінією? Це ЖАХ!!!

Справа навіть не в тому, що два пенальті в сторону Волині були не те що "лівими", а "сумнівними" - Господь з ними. Волинь нічого не протиставила Севасу. Так як грав Севас, вони могли і з гри забити. Гол.тренер Севаса вгадав з замінами на 99%, а Кварц - не вгадав. Вже котрий раз. Або він не дивиться перед грою, як грає суперник, або не до кінця знає/розуміє потенціал своїх гравців, або просто "здувся" як тренер.

Можна все списувати, що і команда молода, що немає виконавців нормальних. Але ж не може відсутність Шарпара та Скоби так вплинути на загальну гру команди. Якщо в тебе погано з потенціалом команди, тоді змінюй тактику зі стратегію команди. Виходь з того, що є. Не можна допускати такі помилки. Весною пропустили 14 голів - сама статистика за себе говорить, що в обороні треба щось робити. Грай в 4, 5 захисників. Ешелонуй оборону від центра поля в 2 шари; будуй гру на контратаках. В кінці-кінців - зробіть щось. Ти ж тренер. Не можеш - поступись, відійди. Набридло.

Вибачте, якщо дуже емоційно...

Опубліковано

Невже не не зрозуміло досі: Кварц зі Столяром почали "зливати" ігри. Комусь нагадати сезон,якогось року,коли "Волинь" після першого кола була на 3-му,а після другого кола опинилася в Першій лізі. Ненавиджу Кварцяного за його двуликість і єхидність.Хоча таланту і харизми в нього не забереш.

Опубліковано

Гра ,,Волині,, на сьогодні - це Бездарність,Безвольність та Байдужість.

Одного з цього досить, щоб Великий футбол у Луцьку перетворився на Велику Ганьбу на всюУкраїну.

Ті ж самі гравці стали заручниками авантюрно примітивно самодурної тактики Кварца.Схоже на те, що він бореться не з суперником, а з своїми футболістами ,яких він розглядає виключно як товар.

Опубліковано
В первом тайме игра шла против ветра при неплохом преимуществе, однако команда боялась играть. Когда забили гол, у некоторых игроков появилась непонятная походка. Двухметровый Пищур начал бегать как Месси. Все это очень подозрительно....У нас в команде есть клопы и гниды. Но я не могу их раскрыть, я не Шерлок Холмс.

Це натяк на те, що хтось з гравців здав гру?

Хотите меня «сплавить», так скажите! Но зачем меня «плавить»? Я сам отвечаю за команду, стараюсь вместе с президентом, чтобы она была. Ну не хочет Герасимюк играть, так пусть скажет до нее, зачем выходить на поле? Пичкур вышел и испортил всю игру. Я ему говорю: «Зачем ты Женя вышел? Будешь играть – надо то и то». Хорошо. Вышел этого не делает. А вы возьмите контракт, так там написано, чтобы вы должны заплатить то и то и то, а футболисты почему-то ничего не делают, так пусть хоть попытаются…

Не зовсім коректно - наскільки я пам'ятаю, то Кварцу належить частка в клубі. Тому його не сильно і сплавиш. А як/чим він хотів мотивувати гравців, якщо є заборгованість по зарплаті? Людина, якій не сплачують зарплату, буде працювати без "хотіння". Хіба це не зрозуміло?

- Гарантировано ли место Ващуку в составе, особенно после сегодняшнего второго тайма?

- Я думаю, он вообще не будет играть. Да и некоторые другие не будут, хотя выбор ограничен. Будем готовиться дома.

А хто буде? Сьогодні він, принаймні, в центрі оборони зіграв, на фоні інших, чи не найкраще.

Опубліковано

Послематчевая пресс-конференция: Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «У нас в команде есть клопы и гниды»

http://football.sport.ua/news/123190

Вам не здалося що це мова неадекватного ,психічно-неврівноваженого самодура? Він так себе веде майже після всіх матчів ,спочатку приколювались з нього а тепер плакати треба! Команди розібрана , гри нема, це в першу чергу проблема тренера , а він "клопи ,гниди".

Опубліковано

Погоджуюсь з electric, настав Кварцу взяти УСЮ!!! відповідальність на себе. Бо ВЛ давно (можна сказати - ніколи) не була такою розібраною і не показувала ніякої гри. Могли програти, але гідно... Була потім реабілітація після декількох провальних ігор, але те, що зараз відбувається, то це перебір.

Опубліковано

Я все думав , що це все нагадує і згадав ! Газмяс!

Доречі хто знає , що в нього за конфлікт з президентом "Севастополя"?

Опубліковано

А хто пам"ятає коуча Драницького ? Як команда грала в сезоні 96-97. Майже на кожну гру ходив.Хоча мені було 13 літ. До-речі,читав недавно що зараз він св"ященник в одній з парафій,в Донецькій області.Сам він звідти родом.От воно,яке життя :)

Опубліковано

Кварц просто розводить нас, коли хоче звалити здачу матчу на одного Пищура.Вчя команда так грала, крім Лопеса .

Мій 11 річний син подивившись 5 хв 2 тайму сказав, що це якісь не наші гравці, бо наші не можуть так грати.

Опубліковано

Та здають ігри.

Поміркуйте самі. Команда Януковича (так в прессі говорять) на передостатньому місці.Невже в президента клубу "Севастополя" не знайдеться пару грошей запропонувати нашому президентові клубу. І коуч тут в курсах. Для мене це ,як "білий день".

Опубліковано

ФК "Волинь" :

№1 - Клоп.

№2 - Гнида.

№3 - Клоп.

№4 - Гнида.

№5 - Клоп.

№6 - Гнида. (Хоча змахує на Клопа...)

№7 - Клоп.

№8 - Клоп. (непорядок в розстановці! Ось тому і програємо!)

№9 - Гнида.

№10- Гнида.

№11- Гнида.(никакого разнообразия в нападении)

Гол.тр. Кварцяний.

"Утв" - През. Столяр.

Опубліковано

Невже в президента клубу "Севастополя" не знайдеться пару грошей запропонувати нашому президентові клубу. І коуч тут в курсах. Для мене це ,як "білий день".

Так ти нам по-точніше розкажи, Сєвастополь купив тільки свою гру чи всі весняні ігри? А то шось не складується до купи. :dont:

Опубліковано

Юридична адреса СК "Волинь": Волинська область, Камінь-Каширський район, село Раків Ліс. Час заявлятися в чемпіонат району. Там їм місце. Поки в Луцьку будуть Столяр і Кварцяний, то результату не буде. Їм завжди хтось чи щось буде заважати. Нам такий футбол і команда не потрібні. Краще ніякої.

Опубліковано

але все таки варіант на те, що програли по ділу має право на існування, ви згадайте як ми товарняки проводили цієї зими жахливо, так і плавно переїхали на офіційні матчі з подібними результатами, от тіки з проблемою невміння забивати !

Опубліковано

Не згоден,категорично.Можна програти,але програти достойно.Подивіться відео голів.Коли забивався гол з гри,що робить Ващук??? Він пішки ходить. :angry:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...