Andriy_L Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:21 #4601 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:21 48 'Перша можливість з'явилася після того, як прохід Волині з лівого боку, Панас отримав в середині поля і постріл, але поряд з метою
Smith Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:29 #4603 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:29 Дайте вгадаю, що Дем'яненко скаже: Будем разбираться.
Andriy_L Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:35 #4604 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:35 3-0 Шандрук відзначися автоголом! козак що тут ще скажеш!!!
w1se Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:36 #4605 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 15:36 85' 4:0 понеслось..
olsad Опубліковано 21 Січня, 2013 в 16:01 #4606 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 16:01 Нє, ну я розумію, що збори і т.д., але ж несерйозно це. Динамо З - це команда, яка в ЧУ була б на місці 4 чи 5. В команди тієї теж міжсезоння і збори. Пора б вже з цим розібратися...
Nokian Опубліковано 21 Січня, 2013 в 16:28 #4607 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 16:28 Поки в команді не буде молоді,яка б серйозно підпирала основу , поки не буде заядлості та спортивної злості , будемо разбіратся...
Svityaz Опубліковано 21 Січня, 2013 в 17:11 #4608 Опубліковано 21 Січня, 2013 в 17:11 0-4..."Я плакаль" читаючи звіт про гру на нашому оф. сайті. Знову "гра на рівних"... Коли вже там нормальні звіти почнуть писати? Скільки можна ходити в рожевих окулярах і різну гидоту курити?...
SANEY Опубліковано 22 Січня, 2013 в 07:40 #4609 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 07:40 Купляти нових гравців не будуть - бізнес Коломойського в Україні душать, тому в ЧУ будуть плентатись на 10 12, 13, 14 місці разом з Панасом, Скобою, ШумаХєром, а далі??????
Nokian Опубліковано 22 Січня, 2013 в 07:56 #4610 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 07:56 А далі 6 команд увійдуть в обєднаний чемпіонат з Росією, Волинь гратиме як завше у першій лізі. Якщо буде селекціонер типу Кварца- то ще держатимуться, якщо ні - то гратимуть, поки будуть гроші та депутатство у Палиці.Далі труба
Smith Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:09 #4611 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:09 Так ФІФА проти об'єднаного чемпіонату:Блаттер: Створення ліги СНД неможливеПрезидент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що створення чемпіонату СНД йде врозріз з принципами ФІФА, і тому президент РФС Микола Толстих повинен зберегти чемпіонат Росії і забути про ідею об'єднаної ліги."ФІФА - це організація зі структурою піраміди, в якій важливу роль відіграють клуби. Клуби повинні організовувати клубні змагання, але всередині національних федерацій, це політика ФІФА і всієї світової футбольної родини. Ми ніколи не будемо переглядати межі національних ліг. Створення ліги СНД неможливе, це йде врозріз з принципами ФІФА, а такого не буде", - сказав Блаттер під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні в Санкт-Петербурзі.Президент ФІФА відзначив, що можливість організовувати клубні турніри поза національними федераціями мають тільки Конфедерації - члени ФІФА."У ФІФА є конфедерації, наприклад, Океанія, або КОМНЕБОЛ (Північна Америка), УЄФА. Коли конфедерації були створені, ФІФА віддала можливість конфедераціям організовувати турніри всередині своїх територій. Найстаріший турнір - Кубок Лібертадорес, в Європі - Ліга чемпіонів, Ліга Європи, є африканська і азіатська ліги чемпіонів", - розповів Йозеф Блаттер.
kudrom Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:45 #4612 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:45 В мене взагалі якась підозра, може ці всі напряги в клубах пов’язані з цим об’єднаним чемпом? Не хочеться вірити в глобальний заговір, але то "Метазап" чогось прийшов в вишку з новим власником і без грошей, "Арсенал" вирішив розпродатися (хоча туди йому і дорога), в "Таврії" серйозні фінансові проблеми, "Металіст" продали (під тиском мабуть), всякі чутки про фінансові проблеми в "Волині" і "Кривбаса" розповсюджують... Тепер логічно сказати: "В Украінє нєт достаточного колічєства клубов для отдєльного сільного чємпіоната, нужно обьєдінятся!"
Nokian Опубліковано 22 Січня, 2013 в 10:12 #4613 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 10:12 А чому дивуватися- більша половина керівництва держави .є уроженцями Росії.
mehanik Опубліковано 22 Січня, 2013 в 13:04 #4614 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 13:04 Ще одна прикра новина:"Волынь" не может выкупить трансфер АржановаСлухи о финансовых проблемах у "Волыни", связанных с трудностями главного партнера лучан - Игоря Коломойского, продолжают циркулировать. Как стало известно "УФ", пока "Волынь" не может позволить себе выкупить трансфер полузащитника Владимира Аржанова - из-за нехватки средств. В то же время сам игрок, который принадлежит киевскому "Арсеналу", не может уйти в другой украинский клуб, потому что в текущем сезоне уже заигран за две команды.
Svityaz Опубліковано 22 Січня, 2013 в 13:48 #4615 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 13:48 Евгений Пичкур, разорвавший контракт с Ворсклой всплыл в Александрии."После того, как по обоюдному согласию был разорван контракт с полтавским клубом, я самостоятельно поддерживал форму. Зимой присоединился к Александрии. Сейчас набираю форму. Соглашение с Александрией, правда, еще не подписал".Напомним, что до Ворсклы Евгений три года провел в Волыни, где неплохо зарекомендовал себя: "Это было хорошее время. Но контракт истек и я ушел. Возможности вернуться в Волынь у меня не было".33-летний Пичкур пока не задумывается о завершении карьеры: "Знаете, хочется еще поиграть. Я понимаю, что возраст поджимает. Соответствует ли мой уровень Премьер-лиге? Не могу сказать. Да и вообще не люблю оценивать себя и отвечать на такие вопросы", - подытожил Евгений.Football.ua
ChB Опубліковано 22 Січня, 2013 в 18:24 #4616 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 18:24 "Волынь" не может выкупить трансфер Аржанова То може ще в оренду на півроку? А там літом видно буде. Якось воно не той во, майже десяток футболістів за безсплатно відпустили, а Аржанова - ні, то ж як не наївся, то не налижешся
olsad Опубліковано 22 Січня, 2013 в 18:32 #4617 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 18:32 Так задумано, потім буде відмазка - "деякі футболісти не пройшли з нами всіх зборів..."
Michaylo Опубліковано 23 Січня, 2013 в 18:01 #4618 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 18:01 Олег Герасимюк: "Волынь" для меня - родной клуб 23 января 2013, среда. 18:57 Форвард "Волыни" Олег Герасимюк отсутствует в тренировочном лагере луцкой команды, которая готовиться ко второй части сезона. Да и вообще намерен сменить клуб. - Сейчас я нахожусь в Луцке. После отпуска три дня тренировался с основной командой, затем - с молодежным составом, а когда все разъехались на сборы, я продолжил тренировки с U-19. - С чем это связано? - Перед отпуском я сообщил руководству клуба, что не буду продлевать контракт и хочу трудоустроиться в другой команде. - Почему приняли такое решение, ведь "Волынь" для вас родной клуб? - Вы правы, "Волынь" для меня родной клуб. Именно здесь я познавал первые азы футбола у Альберта Микояна, именно здесь я прошел школу Кварцяного, именно отсюда 18-летним парнем я перешел в киевское "Динамо". Три года назад я с удовольствием принял предложение Виталия Владимировича вернуться в команду, несмотря на то, что "Волынь" тогда была в первой лиге. Но сейчас совсем иная атмосфера в клубе, чем тогда, и совсем иное отношение к украинским футболистам. - Что вы имеете ввиду? - По моему мнению, легионер должен быть как минимум на голову сильнее украинского футболиста, а у меня сложилось другое впечатление. К тому же спрос с наших игроков в два раза больше, чем с иностранцев. - В этом главная причина вашего нежелания продолжить карьеру в Луцке? - Не только. Нам обещали организовать встречу с собственником клуба, чтобы мы пообщались, но ни одного разговора так и не состоялось. Наверное, у ребят тоже есть вопросы, как и у меня. Иногда казалось, что мои просьбы просто не доходили до адресата. Сложилось такое впечатление, что собственник не знает реальной ситуации в клубе. - Можете озвучить эти вопросы? - Их достаточно много, но не буду говорить за всех футболистов, скажу только за себя. На сегодняшний день клуб имеет передо мной задолженность по заработной плате за 6 месяцев. Я пытался решить этот вопрос путем переговоров и неоднократно обращался к генеральному директору клуба, вице-президенту и спортивному директору. Они все в один голос заверяли меня, что погасят задолженность, однако до сих пор клуб не рассчитался. Мне лишнего ничего не надо, я только хочу получить все заработанные средства своим трудом. Я ждал, что они поступят по-человечески и рассчитаются, но меня просто игнорируют. Поэтому я обратился дисциплинарные органы, направив все документы в Палату по разрешению споров Федерации футбола Украины. - К главному тренеру не обращались по этому вопросу, ведь вы с ним работали в киевском "Динамо" и "Нефтчи". Кстати, по сравнению с этими командами отличается тренерская работа и тренировочный процесс в "Волыни"? - Обращался. Демьяненко дал слово, что решит этот вопрос, но не сдержал его. А тренерскую работу и сам процесс оставлю без комментариев. - Что будете делать дальше? - 16 февраля у меня заканчивается контракт. До этого времени буду тренироваться в Луцке, после чего в статусе свободного агента намерен перейти в другой клуб. - Есть вариант? - Да, сейчас интенсивно занимаюсь своим дальнейшим трудоустройством, рассматриваю предложения. Источник: Террикон http://www.ua-football.com/ukrainian/high/51000a8a.html
Nokian Опубліковано 23 Січня, 2013 в 18:11 #4619 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 18:11 Якщо Коломойський нині вдвічі скорочує штат ПБ( курочки,яка несе золоті яйця)-то футбольний клуб скоро буде складатись з аматорів.Хоча якщо набрати склад Волині з студентів, робітників та різних інших професій, то грати вони будуть не гірше теперішніх.А Демян ,та і Палиця просто ніхто, в плані фінансів.
kudrom Опубліковано 23 Січня, 2013 в 21:05 #4620 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 21:05 Ну тепер бачимо нарешті, що в "Волині" реальні проблеми. Взяли іноземців, а своїм сказали "заплатимо пізніше, потерпіть"... На трансфери чекати недоцільно, тому треба радіти, що наші поїхали на збір досить великим складом, от в Лужного в "Таврії" всього 15 чоловік.Прем’єр-ліга таке відчуття, що тріщить по швах. І якщо піти глибше, то проблема то не просто в тому, що часом в когось кінчаються гроші. Тут саме питання про структуру клубів, їх фінансування, власність. І це питання не тільки наше, в Європі багато де те саме.Якщо є власник, умовний Рінат, який дає гроші, вони до нього течуть рікою, то ніби все кльово, ніхто не задумується про потенційну проблему. Але ж власник не вічний, та і інтереси його не вічні. Тобто ми говоримо про ПП, "приватне підприємство", розвагу певної багатої людини. І чомусь це ПП розглядаємо як "гордість України", "честь міста", "народну команду" і т.д. З цих причин я рік назад десь перестав вболівати за "Шахтар", з "Металістом" щось схоже, але там Маркевич, хоча і українців ще менше.Колись за СРСР було як: команда заводу такого-то, підприємства такого-то, організації такої-то, наприклад, "Торпедо" - автомобілісти, "Динамо" - мєнти, "Локомотив" - залізнодорожники, ЦСКА - армія. В містах команди збирали кращих з міст, а з них кращих забирали в центр, те ж "Динамо". Але це не тільки в нас було, англійська ліга також створювалась з університетських команд, які чимось об’єднані, "Челсі" - це один район Лондона, аристкрати, "Арсенал" і "Тотенхем" - зовсім інші люди, нє с нашево района. Але і в тому і в іншому випадку, команда представляла інтереси певної спільноти.Що маємо зараз? Араби купили "Манчестер Сіті", "ПСЖ", інших, Абрамович - "Челсі", тобто це такі ж самі ПП, як "Шахтар", тобто до якоїсь спільноти, громади відношення не мають. І з "Волинню" те ж саме, хто в нас волиняни? Тут і українців ще треба пошукати. Але ми за них вболіваємо, як за назву і за територію, де вони бігають. От в "Динамо" щось таке ще є. Хай би який там був Суркіс, але він це залишив і Блохін також про це знає, що "Динамо" - це не просто комерцпроект, це команда, за яку вболівають найбільше людей в Україні. Тому туди стягують українців, своїх потроху виховують. Це треба і розкручувати, що, "люди, приходьте, це ж наші хлопці, наша рідна команда, хай вони не завжди добре грають, але ж треба їх підтримувати, ми ж зібрали кращих".Цікавий був би експеримент - якби мати муніципальну команду, дійсно з фінансуванням з місц. бюджету, щоб ми знали - от, на них йдуть наші податки, от вони стільки то заробляють! "Волинь" - "Авангард" (РІвне) збирав повний стадіон, чомусь же люди туди йшли, хоч то і не "Барселона". А то тільки понтів, що Прем’єр-Ліга, а дивитися не хочеться, таке занудство... І що тут попускати Дем’яна, на що він може вплинути? Те саме і з Кварцом було. Пан сказали, що грошей більше не дадуть, але ви добивайтесь результатів. Рипаються як можуть...Або ще варіант - акціонерне товариство, частина в місц. бюджету, решта - в вболівальників, але щоб контрольний пакет не можна було мати комусь одному. Виділили гроші, обрали тренера, дали контракт, бюджет і завдання. Виконав - молодець, премія, не виконав - акціонери тебе звільняють.Ясно, що це все на даному етапі "ідилія", але тільки за таких умов ми можемо говорити про якусь "народну команду", бо шансів, що хтось відмовиться від егоїстичних інтересів і буде думати про команду, якою володіє як власністю, не тільки як про своє майно, а і як про "честь якоїсь там громади" дуже мало...
Svityaz Опубліковано 24 Січня, 2013 в 08:16 #4621 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 08:16 Вчора в 1/4 Кубку Співдружності наші винесли молдаван 5:0. Приндета відіграв всю гру, а Насонова замінили на 71-й хвилині.
olsad Опубліковано 24 Січня, 2013 в 17:33 #4623 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 17:33 На рахунок відео і всієї катавасії навколо посади голови Волинської ФФУ - цікаво а навіщо воно взагалі комусь потрібно. Організація без грошей і впливу, проте найзаможніші люди області за неї гризуться...П.С. Тим часом Майкон не поїхав із кротами на збір до Іспанії.
killabee Опубліковано 24 Січня, 2013 в 18:34 #4624 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 18:34 Мені здається, тільки один Майкон і вірив, що може з ними туди поїхати)))))
Onil Опубліковано 24 Січня, 2013 в 18:40 #4625 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 18:40 Герасім заслужив грою ставлення до себе, хто зна!?А Майкон буде як дівка то ту то там, в Данбаских командах.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.