Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Так само повинні коштувати :) Це вже буде знущання над вболівальниками піднімати ціну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Нива Тернопіль - Волинь 1-2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, аж два 11метрових.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, аж два 11метрових.

Можна сказати навіть аж 3!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Севастополь та Львів виграли, а сталь програла ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви почитайте тут, який сморід піднявся в сторону Волині за ці 2 або 3 пенальті. Звинувачують Волинь в тому, що Столяр підкупив суддів. Мені в це, чесно кажучи, мало віриться. Не та в нього зараз фінансова ситуація. Сталь зараз програла, і ми відриваємося від них на 4 очки. Подивимося що бути далі - залишилося ще 6 турів.

На сайті вболівальників Волині подивіться відео голів і пенальті. І нехай кожен сам собі вирішує - були пенальті, порушував воротар Ниви правила?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На стадион пойти не смог, то читал онлайн трансляцию. Валидольный был матч, пенальти на 91-ой минуте, слава богу, забили. Выиграли справедливо - одна только статистика ударов по воротам 33 против 6-ти у Десны.

Поздравляю всех болельщиков!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другий тайм - наші давили дуже сильно. Воротнік Десни дуже сподобався - тягнув складні м'ячі.

Ще сподобалося, коли Ндоє від своїх воріт ледь не забив гола у ворота Десни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви почитайте тут, який сморід піднявся в сторону Волині за ці 2 або 3 пенальті. Звинувачують Волинь в тому, що Столяр підкупив суддів. Мені в це, чесно кажучи, мало віриться. Не та в нього зараз фінансова ситуація. Сталь зараз програла, і ми відриваємося від них на 4 очки. Подивимося що бути далі - залишилося ще 6 турів.

На сайті вболівальників Волині подивіться відео голів і пенальті. І нехай кожен сам собі вирішує - були пенальті, порушував воротар Ниви правила?

Не забувай що пенальті може зробити і захісник і воротар,не з першого так з другого разу так щоб суддя добре бачів-і усьо.Домовляються і команди:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харьков выиграл у Львова 1:0

И это очень хорошо для Волыни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харьков выиграл у Львова 1:0

И это очень хорошо для Волыни

Дуже добре!!! Тепер ми випереджаємо Сталь на 4 очки, ФК Львів на 8, але в них одна гра в запасі. Але все одно - вони нас не доженуть. Якщо наші не почнуть "тупити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот и севастополь ничейку откатал...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зашибісь, 3 сухі баночки :) і Сталь програла. 4 тури залишилось, як думаєте, обженемо ПФК ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смисл?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 тури залишилось, як думаєте, обженемо ПФК ?

В Севаса одна гостьова гра в запасі зі Львовом - там Севас може втрати очко. В інших, що залишилось - гра в гостях з Геліосом, а також домашня гра зі Львовом. Так що, на мою думку, шанси обігнати Севас не такі великі. І не забувай - що Волинь любить дарувати сюрпризи під кінець сезону (ще є гостьова гра з Олександрією).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив їх стадіон по репортажам - то це руїни, ще Кварц сказав пару теплих слів про нього. В них напевно і інфраструктура така. Я от думаю, що їх можуть непустити в ПЛ саме із-за цих питань. І тоді або третя команда виходить вище, або з вишки вилітає тільки Закарпаття.

crowhunter - спортивний інтерес (команді) та і просто цікаво (мені).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сапорт мутіть краще чи виїзди пробивайте, статистів, кузьмічів і глоріхантерів і без вас вистачає, от би на Сан Сіро попасти, ех, бачив стадіони Марселя, Валенсії, ПСЖ, Монако, Барси, Мадрида а от Мілана поки ні ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от би на Сан Сіро попасти, ех, бачив стадіони Марселя, Валенсії, ПСЖ, Монако, Барси, Мадрида а от Мілана поки ні ;)

Розумію ваше горе, прийміть мої найщиріші співчуття ;)

А якщо по темі, то тут по темі. Говоримо про ФК Волинь і її турнірне становище. Для мене особисто було б приємніше якби клуб зайняв 1 місце в лізі, та і для команди думаю теж. А сапорти і прочєє це особисте діло кожного, як і висловлювання на форумі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Післяматчева прес-конференція тренерів Волині та Енергетику:

Тренер «Волинь» Луцьк Журавчак Володимир

- Скажіть, як вам враження від гри, чи виконала команда ваші настанови, чи задоволені результатом?

- Я вибачаюсь, в першу чергу, що не прийшов головний тренер, я думаю, ви б із задоволенням поспілкувались з ним, але в нього, як в людини імпульсивної зашкалюють емоції, тому йому дуже важко справлятись. Завдання в нас поставлене – вихід в Прем’єр лігу, тому для нас кожна гра дається дуже важко, тому кожен результат, не то що на нас давить, просто заставляє, щоб у нас не було ніякої осічки. Від самої гри…ну, перший гол, який був забитий, в першу чергу приводить до нервозності на тренерській лавці, тому що були моменти, ми їх не використали, самі собі привели проблеми в першому таймі, але вихід Майкона якось остудив наші емоції, і гравці повірили, і два забитих гола заспокоїли дещо саму гру. Кого можна виділити? Я скажу, переважно не виділяють якихось гравців, але сьогодні напевно заслуговують на увагу Пічкур, який вийшов на заміну, зробив багато прострільних передач з лівої сторони, які могли б бути результативними. Але звичайно команда дуже хороша в Бурштині, тому що при рахунку 1-0, скільки моментів було, яких вони просто не використали. Я вважаю що в нас сьогодні були проблеми в захисній ланці, не тільки в захисників, але й в півзахисників, які допускали багато помилок, тому в тому плані буде аналіз, буде передивлятися гра, і будуть вказані ті помилки, які були допущені за гру.

- Кого ви б відзначили з команди «Енергетик», і кого ви б хотіли бачити, наприклад, у своїй команді?

- Звичайно, ми проглядаємо кожну гру, на диску, з командою разом, там можна буде подивитись більш детальніше…команда дуже хороша, бійцівська, ви ж знаєте, як ми тут завжди важко граємо, тому в цьому плані буде перегляд, де ми будемо проглядати ці моменти.

Тренер ФК «Енергетик» ГНАТИШИН Михайло Миколайович:

- Скажіть, як враження від гри?

- Перше що я хочу сказати, в нас виникли величезні проблеми зі складом, в нас пропускали через перебір жовтих карток два крайні захисники, гравці основного складу – це Данищук і Прокопович, а також пропускали гру два півзахисники – це Долотко через перебір жовтих карток, і через травму не зміг прийняти участь Тарас Микуш, який зараз менш-більш в хорошій формі. Крім того, за студентську лігу виступали Клюшніченко та Буняк. В загальній кількості в нас навіть на гру не було вісімнадцять чоловік, і хоча навіть десь прийшлось нам склад перекроювати, але я б не сказав, що ми аж так погано виглядали, ви ж бачили по грі, в нас було досить моментів, сам Гордієнко міг забити десь три м’ячі. Ми навіть сьогодні могли грати проти «Волині» без молодих, але в сьогоднішньому складі в нас було п’ять . А, як не як, «Волинь» команда збалансована у всіх лініях, ще й задача в них попасти в Прем’єр лігу. Думаю, що в наступні ігри ми виправимось, але в нас буде пропускати матч ще Долотко, бо в нього вже аж вісім карточок. Думаю, досвід Кварцяного говорить сам за себе, він весь час знаходить людей, які дійсно грають, той самий Папа Гуйє, Марко Девіч і Сачко…Не знаю, де він таких гренадерів бере. Ну, команда хороша ви ж бачите, але можливо якби в нас були всі в строю, можливо результат був би не такий.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сапорти і прочєє це особисте діло кожного

ну да, хто ж спорить, краще по тєліку дивитись, сємок взяти чи пива, а потім на форумі написати, шо казли і коновали чи сказати, шо друге місце це мєлочі - дайош перше, команді підтримка потрібна - вона штовхає вперед а не ваше бажання бачити когось на комусь місці

Розумію ваше горе, прийміть мої найщиріші співчуття

п...ц :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

crowhunter, чого зразу в крайнощі? Ніби перше місце це вимагатєльство. Якщо прочитати пост №172 даної теми уважно, а саме останні 4 слова, то це лише ПИТАННЯ і не більше, а ти роздув непонятно що. До чого твоє "краще по тєліку дивитись, сємок взяти чи пива, а потім на форумі написати..."? Ти знаєш як я часто буваю на стадіоні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маю чого додати, просто люди які розбираються в футболі, таких питань не задають, якщо ти задав це питання для апу чи підтримки теми - тоді можливо й так, а як і куди ходити особиста справа кожного, як ти вище зазначив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сапорт мутіть краще чи виїзди пробивайте, статистів, кузьмічів і глоріхантерів і без вас вистачає, от би на Сан Сіро попасти, ех, бачив стадіони Марселя, Валенсії, ПСЖ, Монако, Барси, Мадрида а от Мілана поки ні ;)

Шановний представник 17-го сектору, спустіться на землю і не поливайте лайном не-ультрасів

Кожен вболіває як хоче, як вміє, як виходить і як дозволяє виховання

не маю чого додати, просто люди які розбираються в футболі, таких питань не задають, якщо ти задав це питання для апу чи підтримки теми - тоді можливо й так, а як і куди ходити особиста справа кожного, як ти вище зазначив

Питання як питання, до чого це ти сказанув - не знаю

"люди які розбираються в футболі" ще й як обговорюють прогнози на матч, на сезон і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний представник 17-го сектору

з чого взяв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...