Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
НОВИНИ: ЧЕМПІОНАТ МОЛОДІЖНИХ КОМАНД

Чемпіонат молодіжних команд. 20-й тур. "Волинь-М" - "Динамо-М" Київ 0:2

• iconPhoto.png

Сьогодні, 17:26

20130309173111.jpg

Перший офіційний матч на «Підшипнику» молодіжним командам «Волині» та «Динамо» довелося проводити в екстремальних умовах. Як не берегли працівники арени поле від опадів, які звалилися на Луцьк в останні два дні, але увесь матч пройшов під акомпанемент снігу, а газон, особливо у другому таймі не дозволяв показувати технічний футбол. Натомість відчайдушної боротьби та наполегливості в грі обох суперників було достатньо.

У лучан в стартовому складі вийшли усі гравці, які кували перемогу в Донецьку, у заявці киян було кілька футболістів, які тренуються із першим складом команди Блохіна – Алієв, Цуріков, Кравець, гравці молодіжної збірної України Калітвінцев і Братков.

Перший тайм вийшов у виконанні «Волині» млявим і кияни створили три стовідсоткових моменти, аби забити, один з яких реалізували. Вже на 4-й хвилині комбінація Акубарбія – Кравець – Цуріков закінчилася сильним ударом останнього в дальній кут воріт Неділька – 0:1. Кілька разів Віталій рятував команду після пострілів Алієва зі стандартних положень, а також виходу сам на сам Кравця. У другій половині тайму «Волині» вдалося приборкати атаки гостей і Хомченко із Щедрим та Подригулею доправяли м’яча в штрафний майданчик «Динамо», але до акцентованих ударів із небезпечної відстані справа не доходила. Натомість Цуріков на останніх секундах тайму «вибачив» «Волинь» за недбалість у захисті.

Зовсім іншою була гра господарів на початку другої половини матчу. Лучани практично закрили суперників біля воріт, й «Динамо» відверто грало на контратаках. Луценко непогано пробивав з лінії штрафного, вривалися у штрафну Гребенюк із Щедрим. «Волинь» заробила п’ять кутових , але не скористалася ними. Найкращу нагоду мав Коломієць, який чудовим ударом із кута карного майданчика намагався перекинути Бущана, але м’яч приземлився на сітці воріт.

«Динамо» відповіло …голом. Коли погода в кінці матчу вирішила ще більше ускладнити умови проведення матчу, лучани пішли ва-банк, атакуючи усією командою. Та на 86-й хвилині Алієва залишили самого перед штрафним і екс-хавбек збірної України увірвався в нього і розстріляв нижній кут воріт Неділька – 0:2.

http://fcvolyn.net/newsView/521/

1f9031.jpeg

Демьяненко: Ничья с "Динамо" будет приемлемым результатом для "Волыни"

9 марта 2013, суббота. 13:59

Главный тренер луцкой "Волыни" Анатолий Демьяненко рассказал о подготовке своей команды к завтрашнему домашнему матчу с киевским "Динамо".

- В каком состоянии Ваша команда подходит к матчу с "Динамо"? Насколько оптимальным составом "Волынь" готова сыграть в этом поединке?

- Ничего особенного я Вам при всем желании не сообщу - работаем и готовимся в штатном режиме. Обычные моменты, которые имеют место перед каждой игрой.

Особых кадровых проблем тоже, к счастью, пока нет. Хотя, конечно, до матча еще полтора дня. Но пока все идет к тому, что против "Динамо" мы сыграем своим оптимальным составом. Но с тем, кто именно из ребят выйдет на поле, окончательно определимся уже завтра.

- Можно ли говорить, что на степень уверенности Ваших подопечных повлиялрезультат матча киевлян с "Кривбассом" (1:1)?

- Нет. И я, и ребята понимают, что это футбол. В любой момент команда может потерпеть осечку. Бывает такое. Именно это произошло с "Динамо", но мы прекрасно знаем, насколько это сильная команда. Так что готовимся дать бой грозному сопернику.

- Но в то же время, не опасаетесь ли Вы, что после осечки с "Кривбассом" динамовцы представляют из себя раненного зверя, который, как известно, опасен вдвойне?

- "Динамо" и до матча с "Кривбассом" вело борьбу с "Днепром" и "Металлистом" за второе место. В этом плане для динамовцев ничего не изменилось. Повторюсь, "Динамо" - команда высокого уровня, вне зависимости от того, "ранена" она или нет. И этой команде надо набирать очки.

Любая игра забывается. Уверен, что матч с "Кривбассом" динамовцы уже разобрали, оставили в прошлом и готовятся во чтобы то ни стало увезти из Луцка победу. В последнем, думаю, никто не станет сомневаться, поскольку "Динамо" сейчас нуждается в очках как никогда.

- А какой вывод Вы сделали для себя относительно "Динамо" и его состояния по все тому же матчу с "Кривбассом"?

- Я, конечно, смотрел этот поединок и анализировал действия в нем "Динамо". Но выводы относительно этого я вам рассказывать не буду. (Улыбается). Это мое видение. Не могу же я Вам все рассказать.

- Понятно, что Вы будете настраивать ваших подопечных на максимальный результат. Но все-таки, ничья в матче с "Динамо" станет для "Волыни" приемлемым итогом?

- Думаю, да. Потому что, повторюсь, нам предстоит играть с командой очень высокого уровня.

- И последний вопрос. Интересный факт: в предстоящем матче на тренерских скамейках двух команд будут присутствовать сразу четверо представителей звездного состава "Динамо" 80-х: Демьяненко, Блохин, Михайличенко, Баль. Ваш комментарий?

- Ну, какой тут может быть комментарий? Мне просто будет очень приятно, что на матч с командой, которую я сейчас тренирую, приедут сразу трое бывших партнеров по "Динамо" - мои коллеги, друзья, с которыми я действительно провел очень много времени и на футбольном поле, и за его пределами.

Это будет приятная встреча. Но футбол есть футбол - это игра, в которой каждый хочет победить. Ну и потом, все мы профессионалы - это всегда остается на первом месте. И не важно, кто где играл ранее. К своей работе надо относиться профессионально. А моя работа в данный момент всецело связана с "Волынью".

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/513b2206.html
Опубліковано

Ставим Волинь заб'є, для ризикових хлопців - нічия..

По голам по ідеї менше 3, з другого боку, фактор погоди може внести непередбачуваний результат.

Опубліковано

Думаю, склад буде такий:

Старцев Сімінін-Шиков-Ілієв-Занєв Ізворану-Приндета Лопес-Бікфалві-Пилипчук Суботич

При такій поході є шанс, що Ідейє і Аруна будуть мерзнути, Ярмоленку і Гусєву тяжко буде обводити на швидкості, так що виграє той, хто буде більше "гризти землю" :)

Опубліковано

Якщо Волинь зіграє грамотно та дисципліновано від оборони, то є шанс не лише внічию,але й підловити ДК на контрі та виграти.

Опубліковано

підловити ДК на контрі

Ага!:) Шахтар вже "підловили"!:)

виграє той, хто буде більше "гризти землю"

А от Волинь, нажаль, "гризти" і не вміє...:(

Опубліковано

підловити ДК на контрі

Ага! :) Шахтар вже "підловили"! :)

А от Волинь, нажаль, "гризти" і не вміє... :(

Мусить навчитись, скількі ж можна

підловити ДК на контрі

Ага! :) Шахтар вже "підловили"! :)

А от Волинь, нажаль, "гризти" і не вміє... :(

Мусить навчитись, скількі ж можна

Часом вміє і Волинь гризти землю, як захоче дуже ;-)
Опубліковано

пішов після першого тайму, не скільки холодно як мокро (цей мокрий сніг).. Думаю на полі так само було неприємно грати.

Опубліковано

Демьяненко: Возможно, первый гол нам забили с офсайда

Главный тренер луцкой "Волыни" Анатолий Демьяненко дал оценку игре своей команды в матче против киевского "Динамо".

"Первый гол, может, и из "вне игры" нам забили. Тяжелые условия для игры были, погода сыграла свою роль. Разница в мастерстве: у них было 3-4 момента, два из которых они забили, а мы нет. Будем продолжать тренироваться, посмотрим, как будет дальше.

"Динамо" сейчас уже уезжает, перед игрой пообщались с Блохиным. Мы работаем в насыщенном графике. Психологически футболистам тяжело после поражений, будем выводить их из этого состояния", - сказал Демьяненко в эфире канала "2+2".

Опубліковано

Цікаво було б почути враження тих, хто дивився по ТБ :)

Старцев реально кращий, багато потягнув.

В принципі, якщо дивитися, що грали в розрахунку на нічию, то перший тайм зараховується. Не давали "Динамо" розбігатися, пресингували, самі, правда, теж мало що створювали.

Другий тайм погано було видно ворота "Волині", і так далеко, та ще й сніг, глянув відео, ніби поза грою в Ярмоли. Другий гол тут вже чисто, зробили прохідний двір в центрі для Гармаша, правда, він там трохи відмашку зробив, дав Еріку по обличчю, але реально там кілька людей після того ще могли втримати...

Суботич - традиційно, момент мав, не забив :) Якось вже звикли...

Позитив, що випустили Приндету, хлопець отримав хороший досвід, може закріпитися в основі, не гірше Ізворану, верхові м’ячі в центрі були майже всі його. Ну і Бабир трошки побігав, толку мало, але треба давати практику українцям, не думаю, що вони гірші легіонерів.

По складу всіх вгадав, крім Шандрука, думав, Ілієв лишиться, 4 українця були і без нього, а проти "Шахти" він не вразив...

Ясно, що поле слизьке, сніг, складно грати, але "Динамо" якось же 2 забило... Мало ударів було, при такій погоді треба було більше бити, от Лопес вдарив, вже загострення... В принципі, Рамон старався, але якось немає бачення командного в атаці, з Еріком щось вони не пасуються толком, хоча обоє технічні, могли б щось придумати. Ще по штрафних якась непонятка, ніяк не могли толком стінку перекинути, а якщо вибивали захисники динамівців з штрафного, нашого підбору майже не було....

Не сподобалося закидання сніжками Аруни біля кутового фанатами, що аж Сімініну довелося їх заспокоювати... Толку з того, дитсадок... Ну динамівські фанати традиційно, теж любителі сніжок...

Коротше, так собі, ніби стараються, але мало що виходить в конструктиві...

Бажання знову приходити на стадіон поки нема, хай для початку трохи в когось повиграють...

П.С. Суддя свистів при кожному падінні динамівців, ніби глобально гру не зіпсував, але оці постійні свистульки збивали темп і трохи дістали

Опубліковано

Бачив лише другий тайм.Гол Ярмоленка з повного офсайду.Гармаш теж конкретно відмахнувся від Еріка в другому голі.

Дуже жаль вболівальників.

Волині.

Опубліковано

Згоден з вище написаним.Дивився по ТВ. Єдине,що сказали коментатори,що "Волинь" багато має кутових,стандартів,а реалізація ніяка. Так воно і є. Якось при Кварцяному,ИМХО,було з цим краще.Як вважаєте?

Опубліковано

Олег Шандрук: «Можливо, нам не вистачило везіння»

- Коментувати важко цю гру. Вона була дуже напружена, погодні умови були неадекватними. Вони, вважаю, вплинули сильно на гру, бо в другому таймі важко було не те що грати, але й бігати по полю гравцям обидвох команд. Хоча глядачам, мала сподобатися жага до перемоги боротьба у матчі.

- Чого не вистачило сьогодні «Волині»?

- Можливо, не вистачило елементарного везіння. Талан потрібен в таких матчах, коли моменти вигризаються з останніх сил. А коли таланить, то команда отримує впевненість. Сподіваюся, що в наступних матчах і ми форму наберемо кращу і везіння повернеться.

- Повтор показав, що перший м’яч було забито із офсайду…

- Справді? Мені телефонували вже знайомі також про це казали. Сам подивлюся, впевнюся… Ну ось бачите – такі речі ламають гру. За нічийного рахунку отримати гол з «поза грою», відразу після перерви. Інакше все могло б статися… А якби ми забили?..

- Що сказав команді головний тренер після гри?

- Подякував за гру за самовіддачу.

- Сьогодні вас гнали вперед трибуни…

- Завжди приємно у таких умовах грати. Коли приходить багато глядачів, грати вдвічі легше, дякуємо їм за підтримку.

Опубліковано

"Волинь" - "Динамо" Київ: післяматчева прес-конференція

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині»: Вважаю, що гра сподобалась глядачам, щось виходило у нас, щось не виходило. Ми створили моменти, але не можемо їх реалізувати. Сьогодні, здається, перший гол був забитий з положення поза грою… Знаєте, пропустити на початку другого тайму… А далі почалося… Далі йде нервозність.

Графік у нас насичений, старт не дуже вдалий, суперники – гранди українського і європейського футболу. Але я не можу докоряти власним гравцям, всі старались, бились, як я вже казав - щось виходило, щось ні. Обидва голи були пропущені після необов’язкових обрізок в центрі поля.

- Як вам вдалося налаштувати команду після останніх чуток навколо команди?

- Дуже важко було. Ви самі знаєте було багато чуток і розмов, звичайно, це все впливає на стан гравців, тому що вони все читають, бачать, читають Інтернет… Намагаємося виводити їх з цього психологічного стану.

- Старцев, напевно, видав сьогодні найкращу свою гру за «Волинь»?

- Я ж говорив, мені докоряти хлопцям немає за що, крім цих необов’язкових помилок в центрі поля, а так всі старались.

- На Вашу думку, чи ефективне запровадження двох додаткових арбітрів, зважаючи на забитий гол з положення поза грою?

- Ви знаєте, що вони є, що їх немає…

Опубліковано

Згоден з вище написаним.Дивився по ТВ. Єдине,що сказали коментатори,що "Волинь" багато має кутових,стандартів,а реалізація ніяка. Так воно і є. Якось при Кварцяному,ИМХО,було з цим краще.Як вважаєте?

По захисту, то ніби не сильно відрізняються. А от щодо атаки, то за Кварца, більше рвалися вперед, хоча і примітивно, переважно навісами на Майкона чи Пищура. Але глобально я б не сказав, що Кварц був супер чи Дем’ян зараз. От 2002-2003, то було весело...

Опубліковано

Гол Ярмоленка з повного офсайду

М'яч Ярмоленко получив від Сімініна, так що хоч і в два метра він би-був то гол правильний! Дивіться уважно повтор!

P.S. Хоча у динаміці суддя ні офсайду ні пасу Сімініна не побачив...:)

Опубліковано

Вітаю волиняк! Ми поки - другі! Так тримати!!!

Футбольные поединки в «женские» выходные выдались не самым приятным местом времяпрепровождения украинских болельщиков. Лишь полсотни зрителей не дотянул 20-й тур до антирекорда 18-го тура.

Всего футбол посетило 37 605 человек, а лидером стал Львов, где встречу Карпат против Черноморца видело 10 750 человек.

1. Карпаты - Черноморец (1:2) - 10 750

2. Волынь - Динамо (0:2) - 7 500

3. Ворскла - Шахтер (0:1) - 6 050

4. Говерла - Днепр (0:1) - 4 150

5. Металлург З - Таврия (0:1) - 3 150

6. Арсенал - Металлист (1:2) - 2 520

7. Кривбасс - Заря (3:0) - 1 985

8. Металлург Д - Ильичевец (0:0) - 1 500

http://football.ua/ukraine/news/196623.html

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...