Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Ну, зливу не буде, але програш - обов'язково!

ДК - це ж пам'ятник, кто же его разрушит!

Ми ж не Кривбас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

хто там в стані поля сумнівався? ;)

от в Казахстані грають і не переймаються такими дрібницями ! :)

http://video.meta.ua/5587370.video

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НОВИНИ: ЧЕМПІОНАТ МОЛОДІЖНИХ КОМАНД

Чемпіонат молодіжних команд. 20-й тур. "Волинь-М" - "Динамо-М" Київ 0:2

  • iconPhoto.png

Сьогодні, 17:26

20130309173111.jpg

Перший офіційний матч на «Підшипнику» молодіжним командам «Волині» та «Динамо» довелося проводити в екстремальних умовах. Як не берегли працівники арени поле від опадів, які звалилися на Луцьк в останні два дні, але увесь матч пройшов під акомпанемент снігу, а газон, особливо у другому таймі не дозволяв показувати технічний футбол. Натомість відчайдушної боротьби та наполегливості в грі обох суперників було достатньо.

У лучан в стартовому складі вийшли усі гравці, які кували перемогу в Донецьку, у заявці киян було кілька футболістів, які тренуються із першим складом команди Блохіна – Алієв, Цуріков, Кравець, гравці молодіжної збірної України Калітвінцев і Братков.

Перший тайм вийшов у виконанні «Волині» млявим і кияни створили три стовідсоткових моменти, аби забити, один з яких реалізували. Вже на 4-й хвилині комбінація Акубарбія – Кравець – Цуріков закінчилася сильним ударом останнього в дальній кут воріт Неділька – 0:1. Кілька разів Віталій рятував команду після пострілів Алієва зі стандартних положень, а також виходу сам на сам Кравця. У другій половині тайму «Волині» вдалося приборкати атаки гостей і Хомченко із Щедрим та Подригулею доправяли м’яча в штрафний майданчик «Динамо», але до акцентованих ударів із небезпечної відстані справа не доходила. Натомість Цуріков на останніх секундах тайму «вибачив» «Волинь» за недбалість у захисті.

Зовсім іншою була гра господарів на початку другої половини матчу. Лучани практично закрили суперників біля воріт, й «Динамо» відверто грало на контратаках. Луценко непогано пробивав з лінії штрафного, вривалися у штрафну Гребенюк із Щедрим. «Волинь» заробила п’ять кутових , але не скористалася ними. Найкращу нагоду мав Коломієць, який чудовим ударом із кута карного майданчика намагався перекинути Бущана, але м’яч приземлився на сітці воріт.

«Динамо» відповіло …голом. Коли погода в кінці матчу вирішила ще більше ускладнити умови проведення матчу, лучани пішли ва-банк, атакуючи усією командою. Та на 86-й хвилині Алієва залишили самого перед штрафним і екс-хавбек збірної України увірвався в нього і розстріляв нижній кут воріт Неділька – 0:2.

http://fcvolyn.net/newsView/521/

1f9031.jpeg

Демьяненко: Ничья с "Динамо" будет приемлемым результатом для "Волыни"

9 марта 2013, суббота. 13:59

Главный тренер луцкой "Волыни" Анатолий Демьяненко рассказал о подготовке своей команды к завтрашнему домашнему матчу с киевским "Динамо".

- В каком состоянии Ваша команда подходит к матчу с "Динамо"? Насколько оптимальным составом "Волынь" готова сыграть в этом поединке?

- Ничего особенного я Вам при всем желании не сообщу - работаем и готовимся в штатном режиме. Обычные моменты, которые имеют место перед каждой игрой.

Особых кадровых проблем тоже, к счастью, пока нет. Хотя, конечно, до матча еще полтора дня. Но пока все идет к тому, что против "Динамо" мы сыграем своим оптимальным составом. Но с тем, кто именно из ребят выйдет на поле, окончательно определимся уже завтра.

- Можно ли говорить, что на степень уверенности Ваших подопечных повлиялрезультат матча киевлян с "Кривбассом" (1:1)?

- Нет. И я, и ребята понимают, что это футбол. В любой момент команда может потерпеть осечку. Бывает такое. Именно это произошло с "Динамо", но мы прекрасно знаем, насколько это сильная команда. Так что готовимся дать бой грозному сопернику.

- Но в то же время, не опасаетесь ли Вы, что после осечки с "Кривбассом" динамовцы представляют из себя раненного зверя, который, как известно, опасен вдвойне?

- "Динамо" и до матча с "Кривбассом" вело борьбу с "Днепром" и "Металлистом" за второе место. В этом плане для динамовцев ничего не изменилось. Повторюсь, "Динамо" - команда высокого уровня, вне зависимости от того, "ранена" она или нет. И этой команде надо набирать очки.

Любая игра забывается. Уверен, что матч с "Кривбассом" динамовцы уже разобрали, оставили в прошлом и готовятся во чтобы то ни стало увезти из Луцка победу. В последнем, думаю, никто не станет сомневаться, поскольку "Динамо" сейчас нуждается в очках как никогда.

- А какой вывод Вы сделали для себя относительно "Динамо" и его состояния по все тому же матчу с "Кривбассом"?

- Я, конечно, смотрел этот поединок и анализировал действия в нем "Динамо". Но выводы относительно этого я вам рассказывать не буду. (Улыбается). Это мое видение. Не могу же я Вам все рассказать.

- Понятно, что Вы будете настраивать ваших подопечных на максимальный результат. Но все-таки, ничья в матче с "Динамо" станет для "Волыни" приемлемым итогом?

- Думаю, да. Потому что, повторюсь, нам предстоит играть с командой очень высокого уровня.

- И последний вопрос. Интересный факт: в предстоящем матче на тренерских скамейках двух команд будут присутствовать сразу четверо представителей звездного состава "Динамо" 80-х: Демьяненко, Блохин, Михайличенко, Баль. Ваш комментарий?

- Ну, какой тут может быть комментарий? Мне просто будет очень приятно, что на матч с командой, которую я сейчас тренирую, приедут сразу трое бывших партнеров по "Динамо" - мои коллеги, друзья, с которыми я действительно провел очень много времени и на футбольном поле, и за его пределами.

Это будет приятная встреча. Но футбол есть футбол - это игра, в которой каждый хочет победить. Ну и потом, все мы профессионалы - это всегда остается на первом месте. И не важно, кто где играл ранее. К своей работе надо относиться профессионально. А моя работа в данный момент всецело связана с "Волынью".

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/513b2206.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставим Волинь заб'є, для ризикових хлопців - нічия..

По голам по ідеї менше 3, з другого боку, фактор погоди може внести непередбачуваний результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, склад буде такий:

Старцев Сімінін-Шиков-Ілієв-Занєв Ізворану-Приндета Лопес-Бікфалві-Пилипчук Суботич

При такій поході є шанс, що Ідейє і Аруна будуть мерзнути, Ярмоленку і Гусєву тяжко буде обводити на швидкості, так що виграє той, хто буде більше "гризти землю" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Волинь зіграє грамотно та дисципліновано від оборони, то є шанс не лише внічию,але й підловити ДК на контрі та виграти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підловити ДК на контрі

Ага!:) Шахтар вже "підловили"!:)

виграє той, хто буде більше "гризти землю"

А от Волинь, нажаль, "гризти" і не вміє...:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шовковский, Велозу и Тайво пропустят матч с "Волынью"

10 марта 2013, воскресенье. 08:53

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/513c2a6c.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://football.ua/ukraine/news/196487 -.html наш капітан заслужив на окремий матеріал про себе на футбол.уа :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підловити ДК на контрі

Ага! :) Шахтар вже "підловили"! :)

виграє той, хто буде більше "гризти землю"

А от Волинь, нажаль, "гризти" і не вміє... :(

Мусить навчитись, скількі ж можна

підловити ДК на контрі

Ага! :) Шахтар вже "підловили"! :)

виграє той, хто буде більше "гризти землю"

А от Волинь, нажаль, "гризти" і не вміє... :(

Мусить навчитись, скількі ж можна

Часом вміє і Волинь гризти землю, як захоче дуже ;-)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть з огляду на пропущений гол (офсайд в Ярмоленка був очевидний) - гра Волині поки краща ніж у грі з ШД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лопес - сирий, Суботіч - а ля Шумахєр, нападу 0. З таким складом аби не вилетіти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішов після першого тайму, не скільки холодно як мокро (цей мокрий сніг).. Думаю на полі так само було неприємно грати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демьяненко: Возможно, первый гол нам забили с офсайда

Главный тренер луцкой "Волыни" Анатолий Демьяненко дал оценку игре своей команды в матче против киевского "Динамо".

"Первый гол, может, и из "вне игры" нам забили. Тяжелые условия для игры были, погода сыграла свою роль. Разница в мастерстве: у них было 3-4 момента, два из которых они забили, а мы нет. Будем продолжать тренироваться, посмотрим, как будет дальше.

"Динамо" сейчас уже уезжает, перед игрой пообщались с Блохиным. Мы работаем в насыщенном графике. Психологически футболистам тяжело после поражений, будем выводить их из этого состояния", - сказал Демьяненко в эфире канала "2+2".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво було б почути враження тих, хто дивився по ТБ :)

Старцев реально кращий, багато потягнув.

В принципі, якщо дивитися, що грали в розрахунку на нічию, то перший тайм зараховується. Не давали "Динамо" розбігатися, пресингували, самі, правда, теж мало що створювали.

Другий тайм погано було видно ворота "Волині", і так далеко, та ще й сніг, глянув відео, ніби поза грою в Ярмоли. Другий гол тут вже чисто, зробили прохідний двір в центрі для Гармаша, правда, він там трохи відмашку зробив, дав Еріку по обличчю, але реально там кілька людей після того ще могли втримати...

Суботич - традиційно, момент мав, не забив :) Якось вже звикли...

Позитив, що випустили Приндету, хлопець отримав хороший досвід, може закріпитися в основі, не гірше Ізворану, верхові м’ячі в центрі були майже всі його. Ну і Бабир трошки побігав, толку мало, але треба давати практику українцям, не думаю, що вони гірші легіонерів.

По складу всіх вгадав, крім Шандрука, думав, Ілієв лишиться, 4 українця були і без нього, а проти "Шахти" він не вразив...

Ясно, що поле слизьке, сніг, складно грати, але "Динамо" якось же 2 забило... Мало ударів було, при такій погоді треба було більше бити, от Лопес вдарив, вже загострення... В принципі, Рамон старався, але якось немає бачення командного в атаці, з Еріком щось вони не пасуються толком, хоча обоє технічні, могли б щось придумати. Ще по штрафних якась непонятка, ніяк не могли толком стінку перекинути, а якщо вибивали захисники динамівців з штрафного, нашого підбору майже не було....

Не сподобалося закидання сніжками Аруни біля кутового фанатами, що аж Сімініну довелося їх заспокоювати... Толку з того, дитсадок... Ну динамівські фанати традиційно, теж любителі сніжок...

Коротше, так собі, ніби стараються, але мало що виходить в конструктиві...

Бажання знову приходити на стадіон поки нема, хай для початку трохи в когось повиграють...

П.С. Суддя свистів при кожному падінні динамівців, ніби глобально гру не зіпсував, але оці постійні свистульки збивали темп і трохи дістали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив лише другий тайм.Гол Ярмоленка з повного офсайду.Гармаш теж конкретно відмахнувся від Еріка в другому голі.

Дуже жаль вболівальників.

Волині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден з вище написаним.Дивився по ТВ. Єдине,що сказали коментатори,що "Волинь" багато має кутових,стандартів,а реалізація ніяка. Так воно і є. Якось при Кварцяному,ИМХО,було з цим краще.Як вважаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Шандрук: «Можливо, нам не вистачило везіння»

- Коментувати важко цю гру. Вона була дуже напружена, погодні умови були неадекватними. Вони, вважаю, вплинули сильно на гру, бо в другому таймі важко було не те що грати, але й бігати по полю гравцям обидвох команд. Хоча глядачам, мала сподобатися жага до перемоги боротьба у матчі.

- Чого не вистачило сьогодні «Волині»?

- Можливо, не вистачило елементарного везіння. Талан потрібен в таких матчах, коли моменти вигризаються з останніх сил. А коли таланить, то команда отримує впевненість. Сподіваюся, що в наступних матчах і ми форму наберемо кращу і везіння повернеться.

- Повтор показав, що перший м’яч було забито із офсайду…

- Справді? Мені телефонували вже знайомі також про це казали. Сам подивлюся, впевнюся… Ну ось бачите – такі речі ламають гру. За нічийного рахунку отримати гол з «поза грою», відразу після перерви. Інакше все могло б статися… А якби ми забили?..

- Що сказав команді головний тренер після гри?

- Подякував за гру за самовіддачу.

- Сьогодні вас гнали вперед трибуни…

- Завжди приємно у таких умовах грати. Коли приходить багато глядачів, грати вдвічі легше, дякуємо їм за підтримку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волинь" - "Динамо" Київ: післяматчева прес-конференція

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині»: Вважаю, що гра сподобалась глядачам, щось виходило у нас, щось не виходило. Ми створили моменти, але не можемо їх реалізувати. Сьогодні, здається, перший гол був забитий з положення поза грою… Знаєте, пропустити на початку другого тайму… А далі почалося… Далі йде нервозність.

Графік у нас насичений, старт не дуже вдалий, суперники – гранди українського і європейського футболу. Але я не можу докоряти власним гравцям, всі старались, бились, як я вже казав - щось виходило, щось ні. Обидва голи були пропущені після необов’язкових обрізок в центрі поля.

- Як вам вдалося налаштувати команду після останніх чуток навколо команди?

- Дуже важко було. Ви самі знаєте було багато чуток і розмов, звичайно, це все впливає на стан гравців, тому що вони все читають, бачать, читають Інтернет… Намагаємося виводити їх з цього психологічного стану.

- Старцев, напевно, видав сьогодні найкращу свою гру за «Волинь»?

- Я ж говорив, мені докоряти хлопцям немає за що, крім цих необов’язкових помилок в центрі поля, а так всі старались.

- На Вашу думку, чи ефективне запровадження двох додаткових арбітрів, зважаючи на забитий гол з положення поза грою?

- Ви знаєте, що вони є, що їх немає…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден з вище написаним.Дивився по ТВ. Єдине,що сказали коментатори,що "Волинь" багато має кутових,стандартів,а реалізація ніяка. Так воно і є. Якось при Кварцяному,ИМХО,було з цим краще.Як вважаєте?

По захисту, то ніби не сильно відрізняються. А от щодо атаки, то за Кварца, більше рвалися вперед, хоча і примітивно, переважно навісами на Майкона чи Пищура. Але глобально я б не сказав, що Кварц був супер чи Дем’ян зараз. От 2002-2003, то було весело...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гол Ярмоленка з повного офсайду

М'яч Ярмоленко получив від Сімініна, так що хоч і в два метра він би-був то гол правильний! Дивіться уважно повтор!

P.S. Хоча у динаміці суддя ні офсайду ні пасу Сімініна не побачив...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю волиняк! Ми поки - другі! Так тримати!!!

Футбольные поединки в «женские» выходные выдались не самым приятным местом времяпрепровождения украинских болельщиков. Лишь полсотни зрителей не дотянул 20-й тур до антирекорда 18-го тура.

Всего футбол посетило 37 605 человек, а лидером стал Львов, где встречу Карпат против Черноморца видело 10 750 человек.

1. Карпаты - Черноморец (1:2) - 10 750

2. Волынь - Динамо (0:2) - 7 500

3. Ворскла - Шахтер (0:1) - 6 050

4. Говерла - Днепр (0:1) - 4 150

5. Металлург З - Таврия (0:1) - 3 150

6. Арсенал - Металлист (1:2) - 2 520

7. Кривбасс - Заря (3:0) - 1 985

8. Металлург Д - Ильичевец (0:0) - 1 500

http://football.ua/ukraine/news/196623.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...