kichkarivka Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 19:58 #1 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 19:58 Нещодавно стикнувся з цікавою проблемкою.Сидять значить дядьки міліціонери (ДАІ) в машині на Набережній в м.Луцьку і.... фотографують.Ну, думаю, хай хлопці забавляються, але...Не проходить і тижня як водію на підприємстві де я працюю приходить постанова по справі про адміністративне правопорушення :-(І до цієї постанови "приліплена" та забавна "творчість" ДАІ (фото з номерами, датою і швидкістю руху автомобіля).Мені як юристу даний приказ з "верху" що треба так зробити щоб підприємство нічого не заплатило.І я почав працювати.Працював, працював і напрацював...Хоча ще поки не знаю чи з цього щось вийде, але наказати нашу міліцію, яка нас "береже" дуже хочеться.Оформив поки скаргу в суд, що з цього получиться буду знати (я так думаю зважаючи на те як працюють наші суди) десь через тижня 2, не раніше.Так вот, хотів би запитати чи зіштовхувався хтось із такими питаннями, в першу чергу цікавить думка юристів.Дякую :-)
marko Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:12 #2 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:12 Це вже 3 подібна тема що підіймається на форумі
Vaso Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 21:42 #3 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 21:42 буду знати (я так думаю зважаючи на те як працюють наші суди) десь через тижня 2, не раніше.Так вот, хотів би запитати чи зіштовхувався хтось із такими питаннями, в першу чергу цікавить думка юристів. Дякую :-) оптиміст. два місяці більш реально
kichkarivka Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 13:10 Автор #4 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 13:10 Зовсім забув за цю тему, яку я відкрив так вже давно Суд з ДАІ виграв, постанову інспектора ДАІ скасували. Перемога невелика, але все ж людина 300 грн. зекономила Хай живе юриспруденція!!!
Harddriver Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 17:35 #5 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 17:35 Вітаю з перемогою! Можна детальніше - на чому грунтувалося оскарження?
kichkarivka Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 15:40 Автор #6 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 15:40 Вітаю з перемогою! Можна детальніше - на чому грунтувалося оскарження? Дякую Оскарження грунтувалося зразу по пяти чи навіть більше пунктах Які саме - не скажу, це ж мій так би мовити "хліб насущний", якщо я все розкажу, то послуги мої в цій сфері вже нікому не знадобляться
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.