Перейти до змісту

Начинается тотальная проверка тонированных автомобилей.

kvit

Рекомендовані повідомлення

Мені досталось авто з тонуванням, справді незручностей доставляє багато, особливо вечір-ніч :( Для зеркал вирізав отвори, поки здирати все тонування нема ні часу, ні натхнення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Мені досталось авто з тонуванням, справді незручностей доставляє багато, особливо вечір-ніч

а если еще и дождик краплет - совсем хорошо...

причем волынский дождик в машине с тонировкой - это и днем очень удобно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та от дощ якраз не сильно різниться, а сутінки - п-ць по повній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То мабудь таки від плывки залежить... Мені ніяких незручностей не додає тонування. Всі хто сідає в мою машину кажуть шо хтіли б і собі таке тонування. Тонувався не дешевою плівкою з базара, і навіть не тою "американкою" так званою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

У меня самая светлая пленка. Неудобств вообще нету. Ни днем ни ночью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене тонування лише на задніх і передньому пасажирському, але в темну пору таки приходиться опускати вікно, здаючи назад, щоб не наїхати на шось болюче та неприємне, підставитись при таких умовах справді дуже легко...

на рахунок того, що плівка захищає від розбитого вікна, то це взагалі абсурд...

візьми вночі ліхтарика, підстав його впритул і ти побачиш як все прекрасно видно в салоні автомобіля....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера по "Першому автомобільному" прозвучала новость, что на дорогах проверять не будут. Только при прохождении ТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

То хто скаже де є чи хоч номер телефону, не косолапого нормального майстра який відповідає за свою роботу і в підтвердження своєї роботи дає той сертифікат чи шо там тра.

Мені тонування подобається просто з естетичних міркувань (уподобань). В свій авто хочу зробити легеньке тонування в тон машини, не дзеркальне але можливо хамелеон. В Луцьку (сусідніх областях) є такі люди що це зробити можуть? Хоча більш за все цікавить ціна.

П.С. В Луцьку достатньо таких автівок їздить, але добра половина мабуть з штатним тонуванням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То хто скаже де є чи хоч номер телефону, не косолапого нормального майстра який відповідає за свою роботу і в підтвердження своєї роботи дає той сертифікат чи шо там тра.

Мені тонування подобається просто з естетичних міркувань (уподобань). В свій авто хочу зробити легеньке тонування в тон машини, не дзеркальне але можливо хамелеон. В Луцьку (сусідніх областях) є такі люди що це зробити можуть? Хоча більш за все цікавить ціна.

П.С. В Луцьку достатньо таких автівок їздить, але добра половина мабуть з штатним тонуванням.

Я свою тонував ПП "Віннер Форд Рівне", платив за роботу і плівку десь 700 -/+ 10 грн. Гарантія, плюс сертифікати відповідності, вибір плівки.

тел.80362642069. Але це було рік тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...