Перейти до змісту

Україна VS Швейцарія

Zeuss

Результат  

30 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну не надо язвить, согласно опросам социологов, русские наоборот болеют за нашу сборную.

Кстати, когда Тунис обыграли, мне от двух совершенно незнакомых людей из России поздравления в асю пришли :smile-zachot:

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
мене особисто парить цей козел.. з айсітіві..= ))

Ну ти читаєш мої думки! Запарив він всіх вже, мля! Футбольний знавець, н*х :smile-zachot:

Опубліковано

Савік Шустер? А что, неплохую передачку замутил аналитическую правда иногда скучно...

Но я так понял он будет болеть за Италию...

Опубліковано

Не ну передачка так собі.. а от в мене питання що там роблять ці я б сказав ВЕЛИЧЕЗНІ ФУТБОЛЬНІ ЗНАВЦІ з длинними ногами які за всю передачу тільки кажуть :"Савік, а у нас реклама" Це ж псц просто.. хто їх туди випустив?! ))

Опубліковано

передача класна нашим коментаторам повчитисяб у Шустера.

Я дивився декілька матчів, які він коментував на НТВ+, і скажу що це було класно (ігри були неякі, але при такому коментаторі дивишся і хочеться дивитися). І зараз він показує футбол такий який він є. Може хто дивився передачу після гри Португалія - Голанія і як він описував дії російського арбітра

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...