Перейти до змісту

"Заборонений" ролик до року молоді в Росії

Alisa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Росії оголошено рік молоді. Вийшов відеоролик, який охрестили забороненим, хоча його вже почали транслювати по ТБ. Відгуки росіян неоднозначні, але не хочу поки викладати якісь коментарі - цікаво почути вашу незаангажовану думку. Пропоную подивитись:

http://rutube.ru/tracks/1526560.html?v=987...6ac63020585290b

Опубліковано

Ласка опередила, тема поднималась.

по сути - можно выпусить ролик любой идиологии, но, как грится, надо еще "не словом, а делом". Что то мне кажется что ни к чему подобные лозунги не приведут.

Еще могу сказать, что ситуация с молодежью как в России так и в Украине приблизительно одинакова.

За периуд формирования нашего государства, который еще не ясно когда для нас закончится, практически полностью потеряно одно поколение.

ИМХО

Опубліковано

Виходячи з кола моїх друзів та знайомих та вважаю що навпаки нове покоління стало на порядок кращим за попередне, але як то кажуть у кожного своє коло друзів і від нього важко відірватись, і воно забарвлює тебе самого в свої кольори.

Опубліковано
Виходячи з кола моїх друзів та знайомих та вважаю що навпаки нове покоління стало на порядок кращим за попередне, але як то кажуть у кожного своє коло друзів і від нього важко відірватись, і воно забарвлює тебе самого в свої кольори.

чим стало краще?

Опубліковано

рівень знаннь, світогляд, громадянська позиція, професіоналізм

Не думаю, що сучасна молодь якась особлива. Це говорили і про радянську молодь, яка ідеологічно відповідала духу того часу. Всі ці поняття міряються суб’єктивними не фіксованими мірками.

Скоріше, вже:

у кожного своє коло друзів і від нього важко відірватись, і воно забарвлює тебе самого в свої кольори.

Але в цілому, мені здається, що ми стаємо більш цинічними, жорсткими, егоїстичнішими. Бо зараз колективізм не в моді, акцент на особистості (з нашим-то менталітетом!), немає спільної об’єднавчої ідеї. А в умовах держави, нації - це найперший пункт. Імхо

Опубліковано
Отличный ролик, я бы не запрещал. И для Украины адаптировал бы...

я умоляю, он такой же "запрещенный" как я танцор

Опубліковано
Отличный ролик, я бы не запрещал. И для Украины адаптировал бы...

А от цікаво яка б для нас адаптація була? Щось важко уявити?

Хто що думає? :)

Опубліковано
А от цікаво яка б для нас адаптація була? Щось важко уявити?

Адаптировать особо нечего, заменить всего лишь "Россия" на "Украина". Проблемы у нас, похоже, общие...

Опубліковано

500 років рабства і страждань ...

ВОНИ ... не скорилися ...

Дивітся у кінотеатрах міста ... ФЕНІКС ВІДРОЖУЄТЬСЯ З ПОПЕЛУ

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...