Перейти до змісту

Глибинне соціологічне дослідження на тему:

romaxa11

Опитування по темі  

43 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Чого спорити, голосувати давай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха11-людина, що прагне вивести побутові стереотипи і побутові фобії на на науковий, політичний та суспільний рівень:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю хто сказав :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха11-людина, що прагне вивести побутові стереотипи і побутові фобії на на науковий, політичний та суспільний рівень:)

Мене завжди цікавила поведінка людей типу тих, хто забирав в людей останню зернинку в Голодомор, хто махає жезликом вимагаючи ста гривень (інакше день тратиш на біганину по даїшниках і платиш в 2,5 рази більше).

У них у всіх стандартне виправдання: мені дітей потрібно годувати (а тут щей держава підкидає такий жирний кусок). З поглибленням рецесії ризик професії даїшників сильно зростає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа не в професії , а в ставленні до неї. Якщо ти правий , то навіщо платити більше ? Просто треба бути впевненому в собі або вміти визнавати свої помилки .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

согласен. непорушуй - не плати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну щось людське в них є)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є, згідно чергових медоглядів менти вважаються людьми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є, згідно чергових медоглядів менти вважаються людьми

і сюди вже корупція добралась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене завжди цікавила поведінка людей типу тих, хто забирав в людей останню зернинку в Голодомор, хто махає жезликом вимагаючи ста гривень (інакше день тратиш на біганину по даїшниках і платиш в 2,5 рази більше).

У них у всіх стандартне виправдання: мені дітей потрібно годувати (а тут щей держава підкидає такий жирний кусок). З поглибленням рецесії ризик професії даїшників сильно зростає.

Не коректно:

поведінка людей типу тих, хто забирав в людей останню зернинку в Голодомор, хто махає жезликом вимагаючи ста гривень (інакше день тратиш на біганину по даїшниках і платиш в 2,5 рази більше).

Це що по-твоєму категорії людей яких можна порівнювати? Як на мене в них абсолютно нічого спільного не має! А дітей дійсно всім кормити треба, включаючи того водія, якому легше 100грн звплатити одразу ніж 250 з біганиною. Чому ти очерняєш тільки сторону яка бере хабар?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...