Перейти до змісту

Проблема з БФП HP F2180 ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла проблема з БФП HP F2180, а саме з катриджом- вибиває ошибку "Несовместимий катридж"(чорний)!?

Хто стикався з такою проблемою, або знає як її можна вирішити ?

Опубліковано

Ти купив новий? значить помилився купив не той, якщо заправляв самостійно то картридж потребує обнулення

А ще вкажи модель картриджа та номер

Опубліковано

Картридж рідний, №21, 11546240, С9351А !! Заправляв сам, шо значить потребує обнулення? Як це зробити ?

Опубліковано

В цьому БФП картридж C9351AE(Bk) 5 мл, C9352AE(CMY) 5 мл, фото C6658AE. Це №21(чорний), №22(кольоровий), №58(фото)

Вибачаюся, вже топікстартер написав які там картрирджі.

Обнуляються картриджі за допомогою спеціального пристрою або можна обнуляти заклеюючи контакти в картриджі, шукай в неті як то зробити

Опубліковано

Шось способом заклеювання контактів нехоче обнулювати !! Ще є якісь варіанти ?

Опубліковано
З першого разу може не вийти ,спробуй ще раз,або використай інші варіанти :rolleyes:

Дивись тут

Попробував всі варіанті, невідбулося ніяких змін ! Це капец

Опубліковано

Може ше є якісь способи, Хто знає де є ремонт такої апаратури? Бо якшо то прийдеться купляти новий картридж -150 грн.(халепа)!

Опубліковано
В цьому БФП картридж C9351AE(Bk) 5 мл, C9352AE(CMY) 5 мл, фото C6658AE. Це №21(чорний), №22(кольоровий), №58(фото)

Вибачаюся, вже топікстартер написав які там картрирджі.

Обнуляються картриджі за допомогою спеціального пристрою або можна обнуляти заклеюючи контакти в картриджі, шукай в неті як то зробити

За допомогою якого пристрою?

Опубліковано

Називається обнулятор картриджів, але для одноразового використання купляти не варто. Звернися в Компсервіс на Волі 1Б, в них має бути така штука, за пару грн обнулять тобі :)

Опубліковано
Називається обнулятор картриджів, але для одноразового використання купляти не варто. Звернися в Компсервіс на Волі 1Б, в них має бути така штука, за пару грн обнулять тобі :)

дякую, попробуєм !(Де цей Компсервіс хоть приблизно?)

Опубліковано
Здається мені, що це приміщення Волиньмаркет. З правого боку від входу в ЦУМ іти в двір

Саме так. За ЦУМом повертаєш на ліво, проходиш біля квіткарів і впираєшся в приміщення MAGASPORT, йдеш вкінець будинку і там будуть двері, от то і є Компсервіс :)

Опубліковано

Звертався я в цей Компсервіс, прикол в тому шо на НР-картриджі не обнулюються !!! Дякую всім за допомогу !!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В мене НР 4180 перед цим був НР1410, обидва з 21 картриджами. Колись (2006р.) на НР1410 була така ж проблема. Вирішилося все ти, що через командну строку msconfig зняв всі пункти принтера з автозавантаження, перезавантажив комп і все працювало. Таким чином він надрукував близько 4000 сторінок, після чого я його подарував рідні. Зараз НР4180, оразу після встановлення я повторюю операцію, проблем з друком і заправкою не маю. Хоча пам"ятаю, що коли купував його продавці попереджали мене про цю проблему і радили Canon, але я прихильник НР. Зараз купив 250мл. чорнила і заправляю при кожній потребі.

Спробуй з автозавантаження зняти! там нілька пунктів для принтера має бути знімай усі.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні заправив 21-й картридж принтера НР4180, а він не хоче друкувати, пробну сторінку друкує кольоровими чорнилами. Після деяких маніпуляцій він надрукував пробну сторінку сірим кольором, а як пустив на друк сторінку, то в диспетчері друку видало, що картридж порожній. В кого які поради будуть на рахунок цього? Більш часу не було з цим розбиратися, вже з понеділка буду цим займатися (принтер не в мене вдома). Принтер не друкував десь близько місяця, бо чорнило закінчилося, є в мене підозра, що там засохли сопла. І ще вкінці він не хотів нормально друкувати, пускаєш на друк до 10 ст і останні дві-три він друкував не повністю, текст був сіренький і змазаний. Виникає думка, що прийдеться міняти картридж, бо йому вже "прийшов час". А ще одне, попередню заправку проводив не я, підозрюю, що там використовувалися не ті що треба чорнила ;)

Опубліковано

Проблема з картриджем вирішилася за допомогою маніпуляцій описаних вище :) Вот тільки не розумію яке відношення ці програмки мають до роботи картриджа ;)

Ukrainec +1

Опубліковано
В мене НР 4180 перед цим був НР1410, обидва з 21 картриджами. Колись (2006р.) на НР1410 була така ж проблема. Вирішилося все ти, що через командну строку msconfig зняв всі пункти принтера з автозавантаження, перезавантажив комп і все працювало. Таким чином він надрукував близько 4000 сторінок, після чого я його подарував рідні. Зараз НР4180, оразу після встановлення я повторюю операцію, проблем з друком і заправкою не маю. Хоча пам"ятаю, що коли купував його продавці попереджали мене про цю проблему і радили Canon, але я прихильник НР. Зараз без купив 250мл. чорнила і заправляю при кожній потребі.

Спробуй з автозавантаження зняти! там нілька пунктів для принтера має бути знімай усі.

де і як знімати з цього автозавантаження ?( Якшо можиш остав свій номер, по телефоні напевно було б краще щоб ти поділився опитом !)

Опубліковано
В мене НР 4180 перед цим був НР1410, обидва з 21 картриджами. Колись (2006р.) на НР1410 була така ж проблема. Вирішилося все ти, що через командну строку msconfig зняв всі пункти принтера з автозавантаження, перезавантажив комп і все працювало. Таким чином він надрукував близько 4000 сторінок, після чого я його подарував рідні. Зараз НР4180, оразу після встановлення я повторюю операцію, проблем з друком і заправкою не маю. Хоча пам"ятаю, що коли купував його продавці попереджали мене про цю проблему і радили Canon, але я прихильник НР. Зараз без купив 250мл. чорнила і заправляю при кожній потребі.

де і як знімати з цього автозавантаження ?( Якшо можиш остав свій номер, по телефоні напевно було б краще щоб ти поділився опитом !)

В меню "Пуск" вибираєш "Виконати" прописуєш: "msconfig", з"являється панель. Вибираєш закладку - "автозавантаження", і знімаєш галочки де є згадування про НР, "застосувати" "перезавантажити комп"ютер" жми так і все повинно бути гуд.

Все дуже просто і в тебе має все вийти. :0003:

Опубліковано

В меню "Пуск" вибираєш "Виконати" прописуєш: "msconfig", з"являється панель. Вибираєш закладку - "автозавантаження", і знімаєш галочки де є згадування про НР, "застосувати" "перезавантажити комп"ютер" жми так і все повинно бути гуд.

Все дуже просто і в тебе має все вийти. :0003:

Яким чином воно працює, тобто які зміни будуть після зняття автозавантаження ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...