Перейти до змісту

Diablo 3

Matfak

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Теж мені подія...

Я розумію, що викупили для конкретних цілей...

Ну і випустили в маси СтарКрафт2 - офіційно.. (чи то я в танку)...??

Опубліковано

Раз викупили значить є якісь плани по його використанню.

Що означає, неофіційно, дябло3 бить.

Те що старкрафт ще не випустили не значить що паралельно не може йти робота над діабло. В хурделеці штат здоровенний, да і робота над старіком підходить до кінця і зараз біше відточується баланс ніж видумуються нові фішкі і малюються моделькі.

Опубліковано

Лажа чи не лажа ет не сутєво а фейк на ліцо ))))

Враження таке що надьоргали з різних іграшок уривків і в кінці добавили тітри :) Дуже вже стілістіка і деталізація в різних кадрах відрізняється, а уривок про однокрилого ангела воще на кадр роліка Л2 тяне.

PS Да і взагалі про що можна говорить якщо в фінальних тітрах стиль напису "Дябла" відрізняється від оригінального яке було задіяно в 1й і 2й частині

top-center.gif

Опубліковано

СІля - ти просто сам не хочеш повірити в те, що новина , яку чекали мільйони геймерів - врешті стала не пустим фейком..

Опубліковано

Cіля правий, ну вже дуже похоже на нарізку з декількох ігор.

P.S. Я помітив 2 уривка з роліків Л2

Опубліковано

Нажаль крім чуток нічого нема, жодного натяку на те що ведуться роботи над Diablo 3 :huh:

Відео явно фейк

Опубліковано

Жду діаблу з нетерпінням, але блізард як завше мовчить.

скажу одне, блізард - це контора, яка вміє зашибати шаленні гроші. Вних не було провальних проектів, ну може гост. І такій бренд як діабло залишати це тупо. Навіть якщо вона буде оцтойна я впевнений що блізард заробить на ньому величезні гроші.

Я думаю діабло 3 буде, це лише питання часу.

Опубліковано

2Zheny@ Блізи це не люба інша контора і від них не вкрадуть просто так інфу.

Самий простий спосіб це провірить чи є інфа на офф сайтах, нема знач фейк на 99,99% .

ЗІ На рахунок якості ігр, блізи недавно обнародували список своїх анульованих ігр і там порядка 10ти ігр і деякі з них були практично готові до випуска але або не влаштували їх якістю або рішили що продажа не окупить витрати.

Опубліковано

Блізи це божество ігроіндустрії на них молитись треба-і навіть геніальне фолаут поряд не лежить з шедеврами від бліззард!!Такі контори як Бліззард можна на пальцях 1-єї руки перерахувати

Опубліковано

а Eidos то яким боком в легенди приписується ? )

Краще вже Валве ібо їх вклад в індустрію значно більший

А на рахунок блізів то вони єдині і неповторні. Жодна інша компанія так відповідально не ставиться до своїх ігр.

Опубліковано

ать не кажи ейдос тіки на Tomb raider не виїдуть!!хоча контора толкова!!id software -тож малаци!!я б ще додава мертву нині Вествуд за серію command and conquer

Опубліковано

Боюсь Interplay можна исключать из списка фаворитов, так как даная контора, скажем мягко- отошла от дел :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...